Näytä sisältö
DS 3

DS 3


Taidokkaasti hienostunut

156 hv

TEHO

(115 kW)

Jopa 400 km
TOIMINTAMATKA (WLTP)

30min

LATAUSAIKA

80 % varaustasoon saakka (pikalataus)

156 hv

TEHO

(115 kW)

Jopa 404 km
TOIMINTAMATKA (WLTP)

30min

LATAUSAIKA

80 % varaustasoon saakka (pikalataus)

YLELLINEN & KETTERÄ
Moderni muotoilu
DS 3 on huipputekninen ja tehokas, ja se tuo tyylikkyyttä ja luonnetta jokaiseen matkaan. Tulet rakastumaan tähän sähköautoon ja siihen, miten mukavasti se kulkee.

SÄHKÖAUTO

DS 3 on myynnissä Suomessa ainoastaan täyssähköversiona.
TEHOKASTA TEKNOLOGIAA
DS 3 E-TENSE voi kulkea täydellä akullisella jopa 402 kilometriä WLTP-syklin mukaisesti. Kulutus on tällöin todella alhainen 12,6 kWh/100 km. Kaupunkiajossa toimintamatka on jopa yli 500 kilometriä.  Se on loistava matkakumppani, ja sen akusta voidaan ladata jopa 80 % vain 30 minuutissa.
Ulkopuolen design

 

 

ETUSÄLEIKKÖ
DS 3:n etusäleikkö on koristeltu hienovaraisesti kiiltävän mustilla tai kromatuilla timantin muotoisella kohokuviolla, jotka korostavat sen näyttävyyttä. DS MATRIX LED VISION -ajovalot antavat autolle intensiivisen katseen, joka korostaa sen veistoksellista ja hienostunutta luonnetta.
UPOTETUT OVENKAHVAT
DS 3:ssa on kromatut ovenkahvat, jotka on upotettu tyylikkäästi oviin ja jotka tulevat esiin ovia avattaessa.
HIENOSTUNUT TAKAOSA
Auton takana valoja ja takaluukkua on korostettu arvokkaasti lakkamustalla koristelistalla. ”DS Automobiles” -teksti tuodaan esille ainutlaatuisen tekniikan avulla: ruostumattomasta teräksestä tehdyt kiillotetut kirjaimet on aseteltu yksi kerrallaan auton takapaneeliin.

Sisätilat

Asiantuntemusta ja yksityiskohtien huomiointia

DS 3:n sisätiloissa yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, huipputekninen tyylikkyys ja yksityiskohtien huomionti. Sisätilat ovat viihtyisät ja hiljaiset, ja niissä on luonnetta ja nykyaikaisuutta.
"WATCHSTRAP" VERHOILU
Verhoilijamme ovat valinneet DS 3:n sisätiloihin Nappa-nahkaa, joka on arvostettua täysnahkaa. Ainutlaatuinen, kellonranneketta muistuttava “Watchstrap”-verhoilu korostaa kauniisti DS Automobilesin ja käsityötaidon välistä syvää yhteyttä. 
"CLOUS DE PARIS" -KORISTEKAIVERRUS
Suunnittelijamme ovat saaneet inspiraation kelloteollisuudesta koristaessaan DS 3:n hallintalaitteet “Clous de Paris” -kohokuvioinnilla. Tämä vaativa viimeistely muistuttaa pieniä pyramidin päitä, jotka risteilevät saumattomasti. 
HELMIOMPELU
Verhoilijoidemme mielikuvituksesta kumpuava ja kirjailusta inspiraationsa saanut helmiompelu on viimeistely, joka jäljittelee helmen muotoisen kuvion DS 3:n verhoilun saumoissa. Tästä ainutlaatuisesta yksityiskohdasta on tullut DS Automobilesin tunnusmerkki. 
Laadukkaita materiaaleja
Korkealaatuiset materiaalit, ranskalaisten käsityöläisten asiantuntemus ja linjojen harmonia herättävät sisätilat eloon, ja niitä korostaa ainutlaatuinen verhoilu.
LIITETTÄVYYS
DS GO YKSITYISLEASING

DS Go -yksityisleasing on joustava ja riskitön vaihtoehto auton omistamiselle.

 

DS GO -yksityisleasing sopii niin yksityisille henkilöasiakkaille kuin yrityksillekin.

TEKNOLOGIA
Tutustu DS 3:n avustinjärjestelmiin
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM on kuljettajan henkilökohtainen assistentti. Järjestelmä perustuu profiileille, joita kukin auton käyttäjä voi personoida mieltymystensä mukaiseksi. DS IRIS SYSTEM -järjestelmää ohjataan äänellä tai eleillä.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST auttaa kuljettajaa ja antaa hänelle mahdollisuuden ottaa auton hallinta takaisin milloin tahansa. Se on jälleen yksi askel lähemmäs autonomista ajamista. Tämä innovatiivinen varuste säätelee nopeutta ja etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon nähden, ja ohjausta käyttämällä DS 3 asettuu juuri sinne, minne kuljettaja haluaa kaistallaan. Se ohjaa nopeutta ja suuntaa, jotta voit olla turvallisesti ja rennosti ratissa.
DS MATRIX LED VISION
DS 3:n DS MATRIX LED VISION koostuu kolmesta LED-moduulista sekä MATRIX BEAM -moduulista, joka on jaettu 15 itsenäiseen osaan. Segmentit syttyvät ja sammuvat asteittain tuulilasin yläosassa olevan kameran havaitseman ajoympäristön mukaan. Kuljettaja voi näin ollen ajaa kaukovaloilla häikäisemättä muita: esimerkiksi lähestyttäessä takaa-ajettavaa tai vastakkaiseen suuntaan tulevaa ajoneuvoa valonsäteen osa kyseisen ajoneuvon ympärillä kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja seuraa ajoneuvon liikettä, jotta se ei häiritse ajoneuvoa.

LISÄÄ TEKNOLOGIAA

Avaimeton sisäänkäynti ja käynnistys
DS 3:n ovien lukitus aukeaa automaattisesti, kun pääset 2 metrin päähän, ja siihen saakka piilossa olleet ovenkahvat ilmestyvät näkyviin. Tämän jälkeen voit käynnistää auton helposti Start/Stop-painikkeella. Kun poistut autosta, periaate on sama. Ovenkahvat vetäytyvät koria vasten ja auto lukittuu automaattisesti. 
Värillinen tuulilasinäyttö
DS 3:n värillinen tuulilasinäyttö tarjoaa lisätyn todellisuuden kaltaisen  visuaalisen kokemuksen.  Tärkeimmät ajamiseen liittyvät tiedot heijastetaan läpinäkyvälle näytölle kuljettajan näkökenttään, joten hänen ei tarvitse irrottaa katsettaan tiestä. 
VISION 360

DS 3:ssa on viimeisimmän sukupolven digitaalikamerat edessä ja takana, jotka mahdollistavat täydellisen kuvan toistamisen 10,3 tuuman kosketusnäytöllä.

Vision 360 -pysäköintikamera näyttää "ylhäältä alaspäin" -näkymän autosta ja sen ympäristöstä kaikkien hitaiden ohjausliikkeiden aikana ja näkymä päivittyy auton liikkuessa.

 
E-TENSE 100% SÄHKÖINEN
Formula E:n kahdenkertaisen maailmanmestaruuden ansiosta pystyimme vahvistamaan insinööriemme asiantuntemusta ja taitotietoa uuden sukupolven erittäin tehokkaiden moottoreiden kehittämiseksi. DS 3:n uusimman akun optimoitu aerodynamiikka ja lämmönhallinta lisäävät E-TENSE-voimalinjan suorituskykyä.
Test preprod
DS 3:n lataus
Missä tahansa oletkin
Tutustu tarkemmin DS 3 -sähköauton lataustapoihin.
MyDS-sovellus

Tietoa toimintamatkasta

MyDS-sovelluksesta näet reaaliaikaisesti ajoneuvosi jäljellä olevan toimintamatkan.

 

Voit myös tarkistaa, onko ajoneuvosi kytkettynä laturiin ja latautuuko se, sekä varmistaa lataustyypin (pika vai vakio).

 

Voit myös seurata reaaliaikaisesti latausnopeutta ja jäljellä olevaa latausaikaa.

Hallitse ajoneuvoasi myös etäältä

Kun DS-ajoneuvosi on kytkettynä latauspisteeseen, voit hallita lataamista älypuhelimellasi.

 

Voit aloittaa, lopettaa tai ajastaa latauksen itsellesi sopivimpaan ajankohtaan, mikä mahdollistaa eri lataustaksojen hyödyntämisen joutumatta käymään ajoneuvosi luona.

Matkustamon esilämmitys ja -jäähdytys

Nauti optimaalisesta mukavuudesta heti, kun istut autoosi, ulkolämpötilasta riippumatta.

 

MyDS-sovelluksen avulla voit esilämmittää tai -jäähdyttää DS-autosi matkustamon – oli autosi latauksessa tai ei.

 

Jos autosi on kytkettynä laturiin, jäljellä oleva toimintamatka ja akkusi latauksen tila eivät vähene.

 

E-TENSE etäohjauspalvelu mahdollistaa myös esilämmityksen/-jäähdytyksen ajastamisen itsellesi sopivaan aikaan, jotta matkanteko DS-ajoneuvollasi olisi kaikissa olosuhteissa mahdollisimman miellyttävää.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT
ONLY YOU
Tutustu tarkemmin omistajan palveluihin.
Huollon palvelut
Nauti mielenrauhasta mm. huolenpitosopimuksen ja tiepalvelun ansiosta

Toimintamatka ja kulutustiedot on ilmoitettu WLTP-mittaustavan mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. 

 

Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.