Näytä sisältö

DS-varaosavalikoima

DS SERVICE -merkkihuollon asiantuntemus

DS SERVICE -merkkihuolto tarjoaa tarpeidesi mukaan laajan valikoiman varaosia autoosi: alkuperäisosia, monimerkkiosia tai tehdaskunnostettuja osia. Löydä paras ratkaisu edulliseen hintaan.
DS-ALKUPERÄISOSAT

DS-alkuperäisosat on valmistettu valmistajan standardien mukaisesti ja samojen vaatimusten mukaan kuin uusiin autoihin asennetut osat. Ne on valmistettu vain korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat ajoneuvollesi ulkonäköä, kestävyyttä, maksimaalista turvallisuutta, mukavuutta ja arvoa vuosiksi eteenpäin. 

 

DS-alkuperäisosat kehitetään DS-ajoneuvojen rinnalla, joten ne ovat täysin identtisiä uusiin autoihin asennettavien osien kanssa. Osat ovat saatavilla kaikkialla DS-verkostossa, kaikkialla maailmassa ja vähintään 10 vuotta viimeisen auton julkaisun jälkeen.

EUROREPAR-MONIMERKKIOSAT
Yhdistelmä laatua, hintaa ja suorituskykyä

Eurorepar-monimerkkiosat ovat edullisempien varaosien valikoima, joka on tarkoitettu kaikkiin DS Automobilesin autoihin.

 

Asiantuntijoidemme tarkastamat ja 2 vuoden takuulla varustetut Eurorepar -varaosat varmistavat parhaan tasapainon hinnan ja suorituskyvyn välillä huollon suhteen.

TEHDASKUNNOSTETUT OSAT
Ympäristöystävällisempi valinta

DS Automobiles tarjoaa valikoiman kierrätettyjä, tehdaskunnostettuja tai korjattuja osia, joilla voit huoltaa ajoneuvoasi ja vähentää hiilijalanjälkeä vähentämällä raaka-ainejätettä. 

 

Tehdaskunnostetut osat tarjoavat DS-omistajien odottamaa laatua ja kestävyyttä, mutta edullisemmin kuin uudet osat ja vähemmän kuormittaen maapallon resursseja.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT
DS SERVICE -merkkihuolto
Valitse DS SERVICE -merkkihuolto, jossa autosi huoltavat erikoisalan ammattilaiset, jotka on koulutettu korkeimmalle tasolle. 
DS-LISÄVARUSTEET
Tutustu kattavaan DS-lisävarustevalikoimaan.