Näytä sisältö

DS E-TENSE PERFORMANCE

Suuntana tulevaisuus

Sähköinen tulevaisuus

DS E-TENSE PERFORMANCE on prototyyppi, joka on suunniteltu toimimaan suurten tehojen laboratoriona. Tarkoituksena on nopeutta tulevien DS-mallien kehitystyötä. Alusta, voimanlähde ja akku pitävät sisällään innovatiivisia ratkaisuja, jotka vauhdittavat tulevien sukupolvien täyssähköisten E-TENSE-tuotantomallien kehitystä.

Sähköinen tulevaisuus

DS E-TENSE PERFORMANCE on prototyyppi, joka on suunniteltu toimimaan suurten tehojen laboratoriona.

 

Tarkoituksena on nopeutta tulevien DS-mallien kehitystyötä. 

 

Alusta, voimanlähde ja akku pitävät sisällään innovatiivisia ratkaisuja, jotka vauhdittavat tulevien sukupolvien täyssähköisten E-TENSE-tuotantomallien kehitystä.

Suurten tehojen laboratorio

DS E-TENSE PERFORMANCE perusrakenteena on hiilikuitu monokokki -runko ja voimansiirto on sama kuin yksipaikkaisessa Formula E -autossa.

 

Jousituksen geometria takaa parhaan mahdollisen pidon kaikissa tilanteissa sekä erityyppisillä teillä, kuten usein kuoppaisilla kaupunkikilparadoilla nähdään.

 

Formula E -kilpakuljettajiemme todellisissa olosuhteissa testaama DS E-TENSE PERFORMANCEN voimanlähteenä on kaksi sähkömoottoria, joiden yhdistetty teho on 600 kW (250 kW edessä ja 350 kW takana), mikä tuo 815 hv ja 8000 Nm:n väännön.

Ennennäkemätön 600 kW:n regenerointikapasiteetti mahdollistaa DS E-TENSE PERFORMANCE:lle parhaan mahdollisen kapasiteetin energian talteenoton hyödyntämiseen. 
Alusta, voimanlähde ja akku pitävät sisällään innovatiivisia ratkaisuja, jotka vauhdittavat tulevien sukupolvien täyssähköisten E-TENSE-tuotantomallien kehitystä. 

Luonnos tulevasta DS Automobiles -muotokielestä

Keula paljastaa perinteisen etusäleikön sijaan uudenlaisen näyttöalustan. Kuten jo DS AERO SPORT LOUNGE paljasti, etuosassa nähdään yhdistelmä kolmiulotteista DS-logoa sekä erityinen tervehdyskuva.

 

Keulan molemmin puolin uudet päivävalot yhdistävät teknologian ja muotoilun ennen näkemättömän ohuelti huolimatta siitä, että valot rakentuvat 800 led-polttimosta. Aikaan saadaan laaja valokeila. Ajovalojen tilalle sijoitetut kaksi kameraa viimeistelevät DS E-TENSE PERFORMANCE’:n s ilmeen samalla, kun ne keräävät informaatiota suunnittelulaboratorion käyttöön.

 

Aerodynaamista linjaa vahvistaa koppakuoriaisten kilpeä muistuttava, valosta ja katsontakulmasta riippuen muuntautuva väri. Tämä luo näyttävän kontrastin yhdessä mustan konepellin kanssa. Ohjaamo on suunniteltu keräämään talteen tarpeellista tietoa.

 

Kuppimaiset istuimet ja Formula E -mallinen ohjauspyörä korostavat mielikuvaa tarjolla olevasta tehokkuudesta. Focal on puolestaan luonut parhaista komponenteista rakennetun DS E-TENSE PERFORMANCEen FOCAL Utopia – äänentoistojärjestelmän ja esittelee ainutlaatuisen Scala Utopia Evo -kaiutinparin prototyyppiväreissä.

AUTON TULEVAISUUS

DS AERO SPORT LOUNGE -konseptiauto

Avantgardistinen muotoilu, ainutlaatuinen estetiikka, villeimpien fantasioiden ruumiillistuma; konseptiautot ovat taideteoksia.

Savoir-faire

Tutustu DS Automobilesin työpajojen kulissien taakse