Näytä sisältö

DS CONNECTED NAVIGATION

NAVIGOINNIN UUSI SUKUPOLVI

Nauti ajamisesta DS Connected Navigation Pack -järjestelmän ansiosta, joka löytää aina parhaan reitin TomTomin tarjoamien reaaliaikaisesti luotettavien liikennetietojen perusteella.

PALVELUT, JOTKA SISÄLYYVÄT TILAUKSEEN 3 VUODEN AJAN

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOT
TomTom antaa ajantasaiset liikennetiedot, joilla taataan paras mahdollinen ajomatka. Kun valitset nopeimman reitin ja vältät ruuhkat, viivästykset, tietyömaat ja onnettomuudet, voit nauttia turvallisemmasta ja stressittömämmästä ajosta. 
NOPEUSKAMEROIDEN TUNNISTUS

Aja rennommin. Navigointijärjestelmä antaa ääni- ja visuaalisia varoituksia erityistä varovaisuutta vaativista alueista ja kaikentyyppisistä nopeusvalvontakameroista.

 

Kaikki käyttäjät voivat helposti ilmoittaa uusista vaara-alueista tai nopeusvalvontakameroista, ja ne tarkistetaan ja jaetaan sinulle nopeasti. Tämä palvelu on käytettävissä vain, jos maan liikennelainsäädäntö sen sallii.

 
SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT
Jos ajat sähköautolla, EV Trip Planner auttaa sinua suunnittelemaan matkasi etukäteen ja välttämään pelon akun loppumisesta, koska se näyttää sinulle reitin varrella sijaitsevat latausasemat.
 

Entistä intuitiivisempi järjestelmä

Karttapäivitykset

Opastamme sinua online-reittisuunnittelujärjestelmällämme, joka tarjoaa reaaliaikaisia liikenneuutisia sekä karttapäivityksiä ja suoraa päivitystä matkoillesi. Algoritmimme vie sinut määränpäähäsi täysin turvallisesti.

Navigointijärjestelmä, joka tuntee sinut

Älykäs ja yhdistetty navigointijärjestelmämme oppii ja muistaa matkatottumuksesi ja tarjoaa sinulle matkahistoriaasi perustuvia ehdotettuja kohteita. Sen sijaan, että syöttäisit matkakohteita manuaalisesti toistuvasti, navigointijärjestelmä ehdottaa relevantteja kohteita heti matkan alusta alkaen. Se ilmoittaa sinulle saapumisajan ja liikenneolosuhteet reitillä, jota tavallisesti käytät saavuttaaksesi määränpään.

Henkilökohtainen assistentti

Puheavustajamme reagoi ääneesi ja toteuttaa useimmat pyyntösi. Ohjaa yhdellä lauseella esimerkiksi navigointia, puhelinta tai jopa ilmastointia. Uusin versiomme, joka on integroitu täydellisesti DS IRIS SYSTEM -järjestelmään, on suunniteltu kommunikoimaan entistäkin luontevammin autosi kanssa.

Saatavana uusiin DS 3, DS 4 ja DS 7 -malleihin.

Räätälöidyt palvelut

MyDS-sovellus

Tutustu Only You -palveluihin MyDS-sovelluksessa.

Navigointijärjestelmän päivitys

Tieverkot kehittyvät jatkuvasti, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisia karttapäivityksiä. Uusimman sukupolven malleissa nämä päivitykset tehdään automaattisesti.