Näytä sisältö
TEHDASTAKUUT

 
DS Automobiles takuu

 
Jotta voit ajaa rauhallisin mielin.
 
 
VALMISTAJAN TAKUU: 3 VUOTTA / 100 000 KM

DS Automobiles myöntää uudelle autolle kaikkia materiaali- ja valmistusvikoja koskevan takuun. Takuun kesto on 3 vuotta tai 100 000 km ensin täyttyvän ollessa määräävä.

 

DS Assistance -tiepalvelu on voimassa takuun ajan (3 vuotta / 100 000km) veloituksetta asiakkaalle.

 
PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU: 12 VUOTTA
DS Automobiles takaa ajoneuvollesi puhkiruostumattomuustakuun 12 vuotta ilman kilometrirajaa, joka kattaa korin sisältä ulospäin suuntautuvan ruostumisen. 
MAALITAKUU: 3 VUOTTA / 100 000 KM

DS Automobiles takaa autoille korin maalipintaa ja lakkausta koskevan takuun, joka alkaa takuutodistukseen merkitystä auton käyttöönottopäivämäärästä.

 

Takuun kesto on 3 vuotta tai 100 000 km ensin täyttyvän ollessa määräävä. Maalitakuu kattaa maalipinnan tai lakkauksen osittaisen tai täydellisen korjauksen, kun kyseessä on autonvalmistajan tai sen edustajan toteaman virheen korjaus.

 
AKKUTAKUU: 8 vuotta tai 160 000 km
DS Automobiles takaa sähkö- ja hybridiautoille 8 vuoden akkutavuun. Takuu kattaa ajoakun valmistus- ja materiaalivirheet. Käytöstä ja ikääntymisestä johtuva akkukapasiteetin heikentyminen on normaalia eikä siten kuulu akkutakuun piiriin. 

La garantie DS est automatique dès lors que vous devenez propriétaire d'un véhicule neuf ou d'occasion de moins de 2 ans dans notre réseau. DS Automobiles vous permet de conserver un véhicule performant, fiable et sûr.

Vous aurez ainsi toutes les clefs en main pour apprécier pleinement votre véhicule dans la durée.

Soyez rassuré, DS Automobiles a tout prévu.

Huolenpitosopimus
Huolenpitosopimus on huolettomin, järkevin ja usein myös edullisin tapa hoitaa auton huollot ja korjaukset. 
LUE LISÄÄ

DS Service -merkkihuolto

DS Service -merkkihuolto on suunniteltu pitämään DS-autosi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Autosi huoltavat erikoisalan ammattilaiset, jotka on koulutettu korkeimmalle tasolle.

DS Assistance

DS-tiepalvelu järjestää kaiken, jotta voit jatkaa matkaasi auton rikkoutuessa. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan lähimpään DS-korjaamoon kellonajasta riippumatta.