Näytä sisältö
Perintö

PERINTÖ

Tulevaisuuden autosuunnittelua
Vuonna 2014 perustettu DS Automobiles edustaa rohkeaa ja innovatiivista ajoneuvosuunnittelua. Vuonna 1955 lanseeratun DS 19 -mallin perinnön inspiroimana DS haastaa nykypäivän autoteollisuuden konventionaalisia sääntöjä ja valmistaa tulevaisuuden autoja tulevaisuuden sukupolville.

DS:n synty: inspiraation ikoni

Ensimmäinen DS esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä vuonna 1955. Innovatiivisen DS 19 -mallin perintö toimii tänäkin päivänä lähtökohtana sille ranskalaiselle käsityöläisosaamiselle ja avantgardistiselle hengelle, joka määrittelee DS Automobilesin suunnittelutyötä.

Ajatonta teknologiaa

Työtämme ohjaa sama avantgardistinen henki kuin DS 19 -mallin suunnittelua. Inspiroidumme DS 19 -mallin eleganteista ja edistyksellisistä ratkaisuista, kuten hydraulisesta jousituksesta ja kääntyvistä ajovaloista, ja muunnamme niitä tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi innovaatioiksi.

AINUTLAATUINEN

DS PIXEL LED VISION 3.0
Ensimmäinen DS herätti aikanaan huomiota edistyksellisillä ajovaloillaan. Tänä päivänä yhtä käänteentekevää tekniikkaa edustaa DS ACTIVE LED VISION -ajovalot, jotka koostuvat pääprojektorista ja kolmesta ajo-olosuhteisiin mukautuvasta moduulista. 
DS ACTIVE SCAN -JOUSITUS
DS ACTIVE SCAN -jousitus on moderni tulkinta DS 19 -mallin hydraulisesta jousituksesta. Järjestelmä säätää jousituksen kovuutta aktiivisesti tienpinnan perusteella ja takaa parhaan mahdollisen ajomukavuuden. 
DS CORNETS
DS Cornets -sivuseisontavalot viittaavat ikoniseen ensimmäiseen DS-malliin. Molemmille sivuille sijoitettuina, ohuina ja tyylikkäinä yksityiskohtina ne täydentävät elegantin DS 9:n ainutlaatuista valaistusta. 

Tulevaisuuden suunnittelua

DS Automobilesin ydin on sekä perinteiden kunnioittaminen että avantgardistiset arvot. Suunnittelijamme ja insinöörimme jatkavat ranskalaisten ylellisyystuotteiden historiaa suunnittelemalla tulevaisuuden autoja, jotka ovat ainutlaatuisia, persoonallisia ja edistyksellisiä.

AINUTLAATUINEN IDENTITEETTI

LUE LISÄÄ

DS-uutiset

Lue DS Automobilesiin liittyviä ajankohtaisia uutisia.

Yhteistyökumppanit

Tutustu yhteistyökumppaneihimme, jotka on valittu erinomaisten arvojensa sekä kiistattoman taitotietonsa perusteella.