Näytä sisältö

DS AERO SPORT LOUNGE

Konseptiauto, joka keksii matkustamisen uudelleen

Korkea istuma-asento, erinomainen näkyvyys ja ensiluokkainen mukavuus, joihin on lisätty aerodynamiikka ja teknologian tuoma tehokkuus sekä ainutlaatuinen muotoilu. DS AERO SPORT LOUNGE kantaa ylväänä ainutlaatuista luonnetta ja vastaa ajankohtaiseen haasteeseen: kuinka hyödyntää tehokkuuden uusimpia muotoja auton hengestä ja vahvasta muotokielestä tinkimättä.

 

 

Avantgardistiset linjat
DS AERO SPORT LOUNGE -konseptiauton avulla DS Automobiles herättää henkiin auton uuden muodon. Viihtyisä ja erottuva, hillitty ja runsas, älykäs ja runollinen – tämä konseptiauto tarjoaa esimakua tulevasta. 
Valotunnus

Auton etusäleikkö vaihtuu näytöksi DS-logon ja valaistun DS AUTOMOBILES -tekstin ympärillä. Komposiittimateriaalista valmistettujen ikkunoiden takaa katsovat tarkat silmät: anturit lukevat tietä ja syöttävät tietokoneisiin terabiteittäin tietoa.

 

Molemmilla puolilla DS MATRIX LED VISION –ajovaloihin yhtyvät päivävalot ja DS LIGHT VEIL, valaistut paneelit, antavat jo esimakua tulevista DS:n tunnuspiirteistä.

 

Muotoilun voimaa

Mittasuhteiden ja korin muodon avulla DS AERO SPORT LOUNGE ohjaa ilmavirtaa saavuttaakseen optimaalisen aerodynaamisen tehokkuuden.

 

Mallin pituus (5 metriä) ja sen jyrkästi kallistettu katon linja vähentävät vastusta ja ohjaavat ilman etusäleiköstä sivujen ilmaa ohjaaviin yksityiskohtiin suurten 23-tuumaisten ja ilmavirtausta ohjaavien vanteiden ohi.

Hienostuneisuutta

Erittäin tilava DS AERO SPORT LOUNGE:n ohjaamo säilyttää urheilullisen ilmeen.

 

Ohjaamon kummallakin puolella olevat näytöt mahdollistavat joidenkin toimintojen hallinnan ja vapauttavat samalla kojelaudan kokonaan.

 

Matkustajien edessä tämä herää henkiin tarvittavilla navigointiominaisuuksilla, kun taas ajotiedot heijastetaan tuulilasiin lisätyn todellisuuden avulla.

Ylellisiä materiaaleja

DS AERO SPORT LOUNGE yhdistää taidetta ja teknologiaa hyödyntämällä taidetyöpajojen ja käsityöläisten ainutlaatuista asiantuntemusta:

 

olkiarkkitehtuuria, puuvillasatiinia ja kolmen materiaalin mikrokuitua.

Olkimosaiikki
Satiinipuuvilla
Kolmea materiaalia yhdistävä mikrokuitu

Teknologiaa

Istuinten välissä oleva käsinoja toimii oppaana. Se lukee, tulkitsee ja vastaa jokaiseen kädenliikkeeseen. Ultraleapin, Piilaaksossa sijaitsevan start-up-yrityksen, kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena DS AERO SPORT LOUNGE esittelee tulevaisuuden ohjaamon.

 

Siinä yhdistyy Leap Motion ja Ultrahaptics -teknologiat, jotka ottavat käden liikkeestä käskyn ja antavat sille vastineeksi tuntemuksen. Anturit havaitsevat jokaisen liikkeen ja pienet ”kaiuttimet” synnyttävät aaltoja, jotka tuntuva kiinteältä aineelta.

Liitettävyys ja teho

IRIS, DS AERO SPORT LOUNGEn tekoäly, sijaitsee kojelaudan keskellä ja auttaa matkustajia yksinkertaisesti keskustelemalla.

 

Ulkomuotoa korostavat tunnusomaiset E-TENSE-valot antavat symbolin 500 kW:n (680 hv) sähkömoottorille, joka on liitetty lattiassa sijaitsevaan uuden sukupolven 110 kWh:n akkuun.

 

Toimintamatka on yli 650 km ja DS:n Formula E –sarjassa voittoisaksi todistettu teknologia tarjoaa henkeäsalpaavan kiihdytyksen 0 – 100 km/h vain 2,8 sekunnissa.

Tehokas teknologinen laboratorio

Formula E -kilpakuljettajiemme todellisissa olosuhteissa testaama DS E-TENSE PERFORMANCEN voimanlähteenä on kaksi sähkömoottoria, joiden yhdistetty teho on 600 kW.

 

Ennennäkemätön 600 kW:n regenerointikapasiteetti mahdollistaa DS E-TENSE PERFORMANCE:lle parhaan mahdollisen kapasiteetin energian talteenoton hyödyntämiseen.

Auton tulevaisuus

DS E-TENSE PERFORMANCE -konseptiauto

Avantgardistinen muotoilu, ainutlaatuinen estetiikka, villeimpien fantasioiden ruumiillistuma; konseptiautot ovat taideteoksia.

Savoir-faire

Tutustu DS Automobilesin työpajojen kulissien taakse