Näytä sisältö

MyDS-sovellus

Henkilökohtainen tilasi missä ja milloin tahansa

LATAA MYDS-SOVELLUS

MyDS-sovellus on suunniteltu yhdistämään sinut DS-autoosi ja sukeltamaan DS:n maailmaan. Yhdellä napsautuksella pääset käsiksi kaikkiin Only You -palveluihin, jotka parantavat kokemustasi ennen jokaista matkaa, sen aikana ja sen jälkeen. Jokainen DS-malli on yhteensopiva MyDS-sovelluksen kanssa.

DS-maailma älypuhelimessasi

MyDS-sovellus

Päivittäinen tuki

Ennen matkaasi: Auton paikannus -toiminto helpottaa elämääsi. (i) Olettaen, että älypuhelimesi on yhdistetty ja siinä on navigointiominaisuus.  

 

atkasi aikana: Seuraa matkatietojasi ja polttoaineen tai sähkön kulutusta. MyDS ilmoittaa kun seuraava huolto on ajankohtaista. (i) Olettaen, että älypuhelimesi on yhdistetty ja siinä on navigointiominaisuus.  

 

Matkasi jälkeen: MyDS-sovellus ohjaa sinut perille saakka, myös DS-autoltasi määränpäähän jalan. (i) Olettaen, että älypuhelimesi on yhdistetty ja siinä on navigointiominaisuus.  

 

MyDS-sovellus näyttää sinulle paljon henkilökohtaisia tietoja: jäljellä oleva toimintamatka, ajetut matkat, määräaikaishuollon seuraava ajankohta jne.

 

Käyttöohjeet

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää DS-autostasi

 

Pääset heti käsiksi autosi käyttöohjeisin suoraan MyDS-sovelluksella. Kaikki tiedot löytyvät sieltä, olipa kyse sitten toiminnoista tai siitä, miten DS-autoasi kannattaa huoltaa ja ylläpitää.

Opastusvideot

Hyödynnä kaikki, mitä DS voi tarjota

 

Saitko juuri oman DS:si ja etsit ohjeita sen ominaisuuksista? Tutustu auton ominaisuuksiin ja niiden käyttöön opastusvideoiden avulla.

HALLINNOI LATAUSHYBRIDI- TAI SÄHKÖAUTOASI ETÄNÄ

TIETOA TOIMINTAMATKASTA

Katso latauksen tila tai arvioitu jäljellä oleva toimintamatka. Näet helposti autosi latauksen tilan ja matkustamon asetettu lämpötila.

AJASTA LATAUS

Kun autosi on kytketty lataukseen, näet sovelluksesta latausnopeuden ja arvoidun  latausajan. Voit myös ajastaa latauksen esim. yöaikaan, jolloin voit hyödyntää edullisempaa sähköä.

MATKUSTAMON LÄMPÖTILAN ESIASETUKSET

MyDS-sovelluksella voit myös hallinnoida matkustamon esilämmitystä tai -jäähdytystä. Mukavuutesi vuoksi tämä toiminto on käytettävissä riippumatta siitä, onko autosi kytketty lataukseen vai ei (akun varaus on kuitenkin oltava 20%, jotta esilämmitys/-jäähdytys onnistuu).

Opastusvideoita E-TENSE -etäohjauksesta


 

Etäohjaimen aktivointi

Tässä opetusvideossa selitetään, miten E-TENSE-etäohjain rekisteröidään ja aktivoidaan MyDS-sovelluksesta. Katso vaihe vaiheelta, miten voit tilata tämän ominaisuuden, jotta saat jatkuvasti tietoa E-TENSE-autosi tilasta.

Etäohjaus

Opi tämän opetusvideon avulla käyttämään E-TENSE -etäohjaustoimintoja MyDS-sovelluksesta. Tutustu askel askeleelta siihen, miten voit mukauttaa sovellusta, jotta pysyt jatkuvasti ajan tasalla E-TENSE-autosi tilasta: tarkista jäljellä oleva sähköinen toimintamatka ja latauksen tila, ajasta autosi lataus tai matkustamon esilämmitys/-jäähdytys etänä.
Tutustu kaikkiin MyDS-palveluihin

Oletko juuri ostanut ajoneuvosi ja etsit apua tai tietoa sen varusteista? Tutustu kaikkiin opastusvideoihimme alla.

 

TIEPALVELU
Ilmoita rikkoutumisesta ja seuraa reaaliaikaisesti tiepalvelun toimintaa. MyDS-sovelluksen kautta voit pyytää apua, antaa tietoja tilanteestasi, vahvistaa sijaintisi ja soittaa apua. 
SCAN MY CAR
Tutustu vuorovaikutteiseen asiakirjaan, jonka avulla pääset käsiksi DS-autoosi. Tutustu MyDS-sovelluksen kautta ajoneuvon asiakirjoihin ja käyttöoppaaseen. Saat lisätietoja etsimällä kuvia tai skannaamalla sen osan, josta haluat saada lisätietoa.. 
SEND 2 NAV
Suunnittele reitti ja lähetä se DS:n navigointijärjestelmään yhdellä napsautuksella. Syötä määränpääsi MyDS-sovelluksen kautta ja lähetä se autoosi. Voit myös käyttää Google Mapsia, Apple Plania tai Wazea reittisi jakamiseen. 

Mobilité

Depuis l'application MyDS, accédez aux services proposés par notre partenaire de mobilité Free2Move pour oublier les contraintes du trajet automobile : Mobility Pass et Free2Move Services.

Räätälöidyt palvelut

ONLY YOU: KATTAVA PALVELUKOKONAISUUS

DS CLUB PRIVILEGE: liity DS-klubin jäseneksi ja pääset nauttimaan ainutlaatuisista eduista ja elämyksistä.

 

DS VALET: DS Valet -palvelu tuo auton kotiovellesi koeajettavaksi tai hakee autosi huoltoon kotioveltasi, kysy lisätietoja DS-myyjältäsi.

 

DS ASSISTANCE: DS Assistance tarjoaa tukea sinulle ja DS-autollesi 24/7.

 
MENE VIELÄ PIDEMMÄLLE SKANNAUSTOIMINNOLLA

Voit tutustua DS:n online-käyttöoppaaseen älypuhelimesi kautta.

 

1) Lataa asiakirja MyDS-sovelluksesta.

2) Älypuhelimen kameran avulla voit nyt skannata DS:n osia ja saada niistä yksityiskohtaisia tietoja.

 

Yksinkertainen, nopea ja tehokas skannaustoiminto antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.