Näytä sisältö

DS Service -merkkihuolto

DS SERVICE -MERKKIHUOLTO

Vaivatonta ja korkeatasoista huoltoa

DS Service -merkkihuollossa autosi huoltavat erikoisalan ammattilaiset, jotka on koulutettu korkeimmalle tasolle. He käyttävät vain alkuperäisiä ja hyväksyttyjä DS-osia ja noudattavat autosi tarpeisiin räätälöityä huoltoaikataulua. Näin autosi säilyttää suorituskyvyn, tehokkuuden ja turvallisuuden huipun. DS-merkkihuollon huoltokirja on autosi arvopaperi autoa vaihdettaessa.

Miksi DS-merkkihuolto?

DS-mekaanikkojen asiantuntemus
Asiantuntevat ja korkeatasoisen DS-koulutuksen saaneet mekaanikot, joiden ammattitaitoa ylläpidetään koulutuksilla DS:n vaatimusten mukaisesti 
Alkuperäiset ja hyväksytyt DS-osat
Huolloissa ja korikorjauksissa käytämme vain alkuperäisiä DS-osia, jotka takaavat täydellisen DS yhteensopivuuden ja ajoturvallisuuden autoosi. Työlle ja osille annetaan aina takuu, varaosilla on 2 vuoden DS-takuu 
Parempi jälleenmyyntiarvo
Huollot ja korjaukset tehdään aina DS:n ajan tasalla olevien huolto- ja korjausohjelmien mukaisesti. Virallinen DS-merkkihuollon huoltokirja parantaa autosi arvoa. 

Tukenasi jokaisessa vaiheessa

Online huollon varaus

Voit varata huoltoaikasi joko verkkosivuilta tai olemalla yhteydessä lähimpään valtuutettuun DS Service -merkkihuoltoon.

 

Online-ajanvaraus ei vielä saatavilla Suomessa.

Sijaisauto huollon ajaksi

Valtuutetuilla DS Service -huoltoliikkeillä on aina tarjolla sijaisautopalveluita huoltosi ajaksi. Kysy lisää lähimmästä valtuutetusta huollosta.

DS VALET

DS Automobiles säästää aikaasi tarjoamalla DS Valet nouto- ja palautuspalvelun (i) Valikoiduissa DS Service -huoltoliikkeissä  . Noudamme autosi haluamastasi osoitteesta ja palautamme takaisin.

Videocheck-palvelu

Videocheck on innovatiivinen palvelu, jota käytetään huoltoliikkeissä tehtyjen huoltojen yhteydessä. Huoltoliike ilmoittaa sinulle jos autossasi havaitaan huollon aikana ylimääräisiä huoltotöitä, joita ei alun perin suunniteltu tehtäväksi.

 

VideoCheckin avulla he lähettävät sinulle videon autoosi tarvittavista huoltotöistä ja voit hyväksyä tarjouksen etänä. Tarjous lähetetään sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla ja voit tietenkin vapaasti hyväksyä tai hylätä sen.

Maksutapavaihtoehdot

Joskus korjaukset tai huolto tulevat väärään aikaan. On kuitenkin erittäin tärkeää varmistaa, että autosi on aina hyvässä kunnossa, sillä se on erittäin tärkeää sinun ja läheistesi turvallisuuden kannalta. Kysy erilaisista maksutapavaihtoehdoista lähimmältä DS Service -huoltoliikkeeltä.

DS Assistance

DS Assistance -tiepalvelu on tukenasi matkan keskeytyessä. DS Assistance -tiepalvelu kattaa Suomessa uutena ensi kertaa rekisteröidyt, Auto-Bon Oy:n maahantuomat DS-autot.

 

Palveluun on oikeutettu DS-auton kuljettaja, jonka auto on takuunalainen tai alle kolmen vuoden ikäinen / alle 100 000 kilometriä ajettu, sekä samassa autossa olevat matkustajat.

Sähköinen huoltokirja

Autosi sähköinen huoltokirja on mukanasi kaikkialla. Sähköisestä huoltokirjasta löydät jokaisen autollesi suoritetun huoltotyön historian ja tiedot.

Telemaintenance-etähuolto

Telemaintenance-etähuoltopalvelu varmistaa ajoneuvon moitteettoman toiminnan ja ilmoittaa sinulle, mikäli autosi tarvitsee huoltoa.

 

*Ei saatavilla vielä Suomessa

LÖYDÄ DS-HUOLTOLIIKKEESI

Uuden sukupolven DS-mallien

DS 3 CROSSBACK, DS 4, DS 7 CROSSBACK & DS 9 - virallinen DS-merkkihuolto:

 

DS SERVICE VANTAA

Auto Bassadone Vantaa

Kaakelikaari 6
01720 Vantaa

Huolto: 0207 997 870

 

DS SERVICE LAHTI

Mega-Auto, Lahti
Alhonkatu 5, 15610 Lahti

Huolto: 0207 510 400

DS SERVICE TAMPERE

Auto Bassadone Tampere
Hatanpään valtatie 48, 33900 Tampere

Huolto: 020 799 7945

 

DS SERVICE TURKU

Auto Bassadone Turku
Allastie 1
21200 Raisio

Huolto: 0207 997 930

DS SERVICE OULU

Pörhön Autoliike, Oulu

Tyrnäväntie 7
90400 Oulu

Huolto: 0207624158

Räätälöidyt palvelut

Only You -palvelut

Only You tarjoaa sinulle valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu sinua varten ja mukautettu odotuksiisi. Hyödynnä DS VALET'n kaltaisia palveluja, jotka takaavat sinulle mielenrauhan, liikkuvuuden ja yksinoikeuden nauttia ainutlaatuisesta DS-kokemuksesta.

MyDS-sovellus

MyDS-sovellus on suunniteltu yhdistämään sinut DS-autoosi. Laajenna ajokokemustasi ennen jokaista matkaa, sen aikana ja sen jälkeen.