Näytä sisältö
The Art of DS

THE ART OF DS

Tutustu DS Automobiles -brändin syvimpään olemukseen.
Kun avantgardistinen teknologia kohtaa muotoilun runouden, kun kilpailu synnyttää innovaation, kun korkealaatuiset materiaalit yhdistyvät käsityöläisen hämmästyttävään asiantuntemukseen, autosta tulee huippumuotia. Seitsemän vuotta sitten DS Automobiles asetti itselleen haasteen: tuoda ranskalainen luksusosaaminen takaisin autoteollisuuteen, josta se on viime vuosikymmenet puuttunut. Mutta miten lanseerata tuotemerkki markkinoille, jotka eivät sitä odota? "The Art of DS" -dokumentti paljastaa tämän eeppisen tarinan.
OSA 1: PERINTÖ
Tutustu DS Automobilesin historiaan. Vuonna 1955 DS sai alkunsa ja sen myötä syntyi myös ranskalainen autoteollisuuden huippuosaaminen. Rohkea, huipputekninen ja mukava - tämä yhdistelmä on toistuvasti määritellyt merkin filosofian. Nykyään insinööri- ja suunnittelutiimit käyttävät hämmästyttävää asiantuntemustaan jatkaakseen tämän tarinan kirjoittamista ja luodakseen tulevaisuuden autoja. 
OSA 2: DESIGN
Miten DS Automobiles määritellään? Miten venytetään muotoilun rajoja ja tehdään siitä taiteen muoto? Tyyli syntyy muotoilusta. Kun avantgardistinen teknologia kohtaa muotoilun runouden, syntyy ranskalaista autoteollisuuden huippuosaamista, jota DS edustaa. Merkin muotoilun perusasiat: avantgardistinen henki, mittasuhteet, huomiota herättävä siluetti ja sisätilojen hienostuneisuus. 
OSA 3: SAVOIR FAIRE
Hohtoa hallitsee erityinen asiantuntemus: perinteisen käsityötaidon perintö, jota nykyään DS Automobilesin intohimoiset miehet ja naiset ilmentävät modernilla tavalla. He työstävät materiaaleja ja kehittävät teknologiaa jokaista yksityiskohtaa ja viimeistelyä varten. DS-autot edustavat hienostuneisuutta ja laatua ilman kompromisseja. 
OSA 4: HILJAISUUS
Laatua ilman kompromisseja. Yksi DS Automobilesin tavoitteista ja arvoista. DS-auton on kuljettava kilometrejä vaivattomasti ja erinomaisen mukavasti. Sama pätee äänentoistojärjestelmään: se ilmentää rauhallisuutta hiljaisuuden merkityksen kautta suunnittelussa. Se on osa sitä, mitä kutsumme nimellä "The DS Experience". Innovatiivinen ja ensiluokkainen ajokokemus. 
OSA 5: SUORITUSKYKY
Autoteollisuuden innovaatiot syntyvät kilpailusta. Energiamurros oli luonnollinen seuraus rohkeudesta ja halusta rakentaa tulevaisuuden autoja. DS on ylpeä Formula E:n parissa hankitusta asiantuntemuksesta. Tavoitteenamme on tuoda kilpa-ajosta opittua teknologiaa tuotantoautoihimme, ja se on avantgardismin henkeä! 
OSA 6: INNOVAATIO

"Voiko nykypäivän auto olla ilman teknologiaa?"

 

Innovaatio on yksi DS Automobilesin olemassaolon syistä. Se antaa kuljettajalle ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen. Yksinkertaista ja vaivatonta muotoilua. Ainutlaatuisia materiaaleja. Intuitiivinen yhteys koneeseen.

 

Ja miksei huomenna myös teknologian luominen ultraäänellä?

 

Innovaatio DS Automobilesilla on kuin ranskalaisen huippuosaamisen heijastuma.

 

LUE LISÄÄ

Perintö

DS:n arvot - innovaatio ja yksilöllisyys - juontavat aina vuonna 1955 esiteltyyn ensimmäiseen DS-malliin ja historian muovaamaan arvokkaaseen perintöön.

Savoir-faire

Pariisin sydämessä syntyneellä DS Automobilesillä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, ainutlaatuisen ranskalaisen ylellisyystaitotiedon huippuosaajia.