Näytä sisältö

OSTA DS-LISÄVARUSTEITA 

DS-LISÄVARUSTEET

DS Automobiles tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä lisävarusteita, jotka on suunniteltu ja kehitetty sopimaan DS -autoosi täydellisesti. 

 

 

 

1. Kuljetusratkaisut

Jos käytät DS loma- ja urheilutoimintaan, tarvitset todennäköisesti ylimääräistä tilaa kaikkien laitteidesi kuljettamiseen. Voimme auttaa sinua siinä! Tarjoamme laajan valikoiman kuljetustarvikkeita polkupyörille, suksille ja muille urheiluvälineille sekä myös lastiverkkoja ja -jakajia ja paljon muuta.

 

2. Mukavuus

Jotta autossasi vietetty aika olisi mukavampaa ja kätevämpää, kehitimme valikoiman DS -lisävarusteita, jotka tekevät ajamisestasi miellyttävämpää. Tutustu valikoimaamme säilytysratkaisuja, ilmanraikastimia, peruutuskameroita, pysäköintitutkia ja paljon muuta. 

 

3. Turvallisuus

Tiedämme, että matkustajien turvallisuus on suurin huolenaihe. Meillä on kaikki mitä tarvitset lastenistuimista turvaliiveihin ja polttimosarjoista hälytysjärjestelmiin varmistaaksemme, että olet valmistautunut odottamattomiin tapahtumiin. 

 

4. Lataustarvikkeet

Teemme sähköisen DS tai plug-in-hybridisi lataamisen helpoksi, olitpa sitten kotona tai tien päällä. Meillä on valikoima latauskaapeleita, sovittimia ja seinälaatikoita, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemasi joustavan latausratkaisun missä tahansa.

 

5. Multimedia

Anna ajan kulua kuunnellessasi ajaessasi musiikkia, podcasteja tai uutisia. Riippumatta siitä, mitä mobiililaitteesi tarvitsee, meillä on älypuhelintelineitä, Bluetooth-handsfree-sarjoja, kaapeleita multimedialaitteillesi ja paljon muuta. 

6. Suojaus

Jos autosi on upouusi ja haluat pitää sen näyttävänä sisältä ja ulkoa, meillä on laaja valikoima lisävarusteita, jotka suojaavat autoa lialta sekä kulumiselta. Tarjoamme kaikkea lattiamatoista puskurin suojakalvoihin.

 

7. Tyyli

Tämä on oikea paikka aloittaa, jos haluat erottua massasta. Meillä on erinomainen valikoima muotoilutuotteita DS sisä- ja ulkotiloihin. Merkkilogot, raidat, spoilerit, urheilulliset poljinsuojukset ja paljon muuta auttavat antamaan DS -mallillesi personoidun ilmeen ja ylimääräistä tyyliä. 

Roue de secours
Quelles roues choisir après la crevaison ?

La technologie des pneumatiques ne cesse d'innover et apporte des solutions pour mettre un terme au désagrément de la crevaison. Il existe aujourd’hui des pneumatiques équipés des technologies RUNFLAT et SEALANT qui apportent sécurité et praticité aux conducteurs. Renseigner-vous auprès de votre point de vente.

 

La roue de secours est dorénavant disponible en accessoire. Pour vous en équiper, DS Automobiles vous propose le forfait Roue de secours, un prix tout compris pièces et main d’œuvre. Sur certains véhicules, vous devez choisir l’option prédisposition lors de l’achat de votre véhicule pour pouvoir vous équiper de la roue.

 

 

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT
Only You
Tutustu räätälöityihin palveluihimme
DS-verkkokauppa
Osta uusi autosi helposti verkosta