Näytä sisältö

DS huollon tiepalvelu

KOTIMAASSA APU LÖYTYY 

00800 2424 0707

Huollon tiepalvelun saat käyttöösi näin:


1. Soita numeroon 00800 2424 0707.
2. Ilmoita nimesi sekä autosi rekisterinumero, malli ja väri.
3. Ilmoita autosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.
4. Kerro lyhyesti autosi viasta tai ongelmasta.
5. Jos koet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden poliisiin.

Palvelun ehdot

Huollon tiepalvelu on DS-autoille räätälöity palvelu. Huollon tiepalveluun kuuluvat kaikki DS-autot jotka ovat huollettu valtuutetussa DS-merkkihuollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti. Huollon tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa auton huoltovälin ajan. Palvelu on voimassa myös liikennevahingossa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli.

 

Palveluun sisältyy apu seuraavissa tapauksissa:

Tekninen vika.

Liikennevahingot.

Renkaan puhkeaminen.

Auton korjaaminen

Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan paikan päällä, jotta voisit heti jatkaa matkaasi. Jos autoasi ei saada paikan päällä korjattua, kuljetamme sen korjattavaksi lähimpään valtuutettuun DS-merkkihuoltoon. Huollon tiepalvelu ei vastaa autosi huoltamisesta tai korjaamisesta syntyneistä kustannuksista. Jos auton ovi on murrettava tai ikkuna rikottava, jotta pääsemme autoon sisälle, pyydämme sinulta siihen luvan. Tällöin auton vahingoittumisesta aihetuvat kustannukset jäävät sinun maksettavaksi.

 

Matkan jatkuminen

Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä, voit jatkaa matkaasi seuraavasti:


taksilla tai bussilla (max. 50 €)
junalla (2. luokka) tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan edullisimman luokan sijaisauton korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) vuorokaudeksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutus- ja takausmaksut).

 

Hotellimajoitus

Huollon tiepalvelu varaa ja kustantaa sinulle hotellihuoneen enintään kolmeksi (3) yöksi, edellyttäen että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 100 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista. Majoituksen arvo enintään 100 €/hlö/vrk. Etuun ei voi yhdistää matkan jatkumisen etuja.

 

Ajoneuvosi hakeminen korjauksesta

Mikäli autoasi ei ole voitu korjata ennen paluumatkaasi, kustannamme kuljettajalle yhdensuuntaisen matkan halvinta kulkuneuvoa (bussi/juna/taksi) käyttäen enintään 50 €:n arvosta edellyttäen, että sijaisautotai majoitusetua ei ole käytetty.

 

Huollon tiepalvelu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:
Jos auto osallistuu autokilpailuihin (kestävyysajoihin, nopeusajoihin, ralliin) tai jos autolla ajetaan muilla kuin yleisillä teillä.
Kun auton vika on aiheutettu tahallisesti.
Kun autoa ei ole huollettu maahantuojan suositusten mukaisesti DS-merkkihuollossa.

 

Kun yksi tai useampi palvelu ei ole tarpeellinen, Huollon tiepalvelu ei ole velvollinen maksamaan korvauksia käyttämättä jääneistä palveluista tai antamaan hyvitykseksi vaihtoehtoisia palveluja.