Näytä sisältö

DS-huolenpitosopimus ja lisätakuu

Päivittäistä mielenrauhaa

Huolenpitosopimus tarjoaa huoletonta autonpitoa kiinteällä kuukausimaksulla. Laajennettu lisätakuu pidentää ajoneuvon takuun 5 vuotta / 200 000 km kestoiseksi.

LISÄTURVAA

Suojaudu odottamattomalta.

ENNUSTETTAVUUS

Ennakoi autosi ylläpitokulut jopa vuosiksi eteenpäin.

JOUSTAVUUS

Räätälöi suunnitelmasi tarpeidesi mukaan

ASIANTUNTIJUUS

Hyödy DS Automobilesin ainutlaatuisesta asiantuntemuksesta.

LAAJENNETTU LISÄTAKUU

“Minulle tärkeintä on suojella itseäni odottamattomalta."

LAAJENNETTU LISÄTAKUU

Laajennetun lisätakuun voi ostaa ajoneuvolle 12 kk kuluessa ajoneuvon ensimmäisestä käyttöönotosta. Laajennettu lisätakuu pidentää ajoneuvon takuun 5 vuotta / 200 000 km kestoiseksi.

 

Laajennetun lisätakuun voit hankkia valtuutetulta DS Automobiles -jälleenmyyjältä. Laajennettua lisätakuuta ei myönnetä taksi-, ambulanssi-, ruumisauto-, autokoulu-, autonvuokraus- tai kilpailukäyttöön, eikä henkilöiden kuljetukseen maksua vastaan tarkoitetuille autoille.

HUOLENPITOSOPIMUS

“Minulle on tärkeää, että palveluni kustannukset jakautuvat kiinteisiin kuukausimaksuihin."

HUOLENPITOSOPIMUS

Huolenpitosopimus on huolettomin, järkevin ja usein myös edullisin tapa hoitaa auton huollot ja korjaukset. Huolenpitosopimuksella voit ennakoida autosi ylläpitokulut jopa vuosiksi eteenpäin. Se antaa sinulle henkilökohtaista ja taloudellista turvaa. Sinulle jää vain ajamisen nautinto.

 

DS-huolenpitosopimus on kätevintä tehdä ostaessasi uuden auton, mutta voit solmia sen 12 kk kuluessa autosi käyttöönottopäivästä tai ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa valtuutetun DS-jälleenmyyjän luona.

You may tailor any of those plans with additional coverages

Miksi valita DS-huolenpitosopimus tai jatkotakuu?

Onko sinulle tärkeää pitää autoilun kulut kurissa ja optimoida autosi jälleenmyyntiarvo? Voit lisätä mielenrauhaa entisestään pidentämällä autosi takuuta. Jos haluat ajaa aina hyvin huolletulla autolla, tee huolenpitosopimus.

 

Huolenpitosopimus on huolettomin, järkevin ja usein myös edullisin tapa hoitaa auton huollot ja korjaukset.  Se antaa sinulle henkilökohtaista ja taloudellista turvaa. Voit täydentää DS-huolenpitosopimusta lisäpalveluilla, jotka parantavat autoilumukavuuttasi entisestään.   Voit sisällyttää sopimukseen renkaiden kausivaihdon tai rengaspalvelun, joka sisältää säilytyksen ja kausivaihdon. Sopimuksen sisältöä, ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa sopimuksen kuluessa.

 

Valtuutetun DS-merkkihuollon ammattilaiset tuntevat autosi parhaiten ja vain heillä on tieto valmistajan tuoreimmista ohjeista sekä päivityksistä. Merkkihuollossa autosi huolletaan alkuperäisiä varaosia käyttäen. Säännöllisesti merkkihuollettu auto säilyttää parhaiten myös jälleenmyyntiarvonsa. DS-mallisto tunnetaan erityisesti ajomukavuudestaan ja taloudellisuudestaan. Solmimalla DS-huolenpitosopimuksen saat ison annoksen lisämukavuutta ja edullisuutta myös auton omistamiseen.