Näytä sisältö
 
KULUTUS JA PÄÄSTÖT
Stellantis-konserniin kuuluva DS AUTOMOBILES tarjoaa asiakkailleen riippumattoman ja sertifioidun kulutuksen ja päästöjen mittaustuloksen tarjotakseen asiakkailleen parempaa tietoa.

DS-autojen todellinen polttoaineenkulutus mitataan Stellantis yhtymän, Transport & Environmentin (T&E) ja Ranskan luonnonsuojeluyhdistysten liiton (FNE) ratifioimalla menetelmällä. Stellantis on sitoutunut julkaisemaan kaikkien DS-autojen todelliset polttoaineenkulutustiedot.

 

Tulokset perustuvat testausmenetelmään, joka on suunniteltu yhdessä Transport & Environmentin (1) ja Ranskan luonnonsuojeluyhdistysten liiton (2) kanssa. Kansainvälisesti tunnustettu riippumaton elin, Bureau Veritas (3), on varmentanut testausmenetelmän tarkkuuden ja luotettavuuden.

 

Testausmenetelmä myötäilee Euroopan unionin RDE-mittaustapaa (Real Driving Emissions), ja siinä mitataan ajoneuvon todellista polttoaineenkulutusta kannettavien lisälaitteiden (PEMS) avulla. Todelliset testit suoritetaan yleisillä teillä (4) ja todellisissa liikenneolosuhteissa (5).

Laske DS:n kulutus

JATKOA AJATELLEN

Ympäristölupauksemme
Tutustu ohjelmaamme ja toimenpiteisiin.
Ympäristöystävällinen teknologiaa
Innovatiiviset moottorit.