Näytä sisältö

YMPÄRISTÖPOLITIIKKA

Sitoutumisemme kestävään liikkuvuuteen

Ekotehokkaan teknologiamme ansiosta kestävän kehityksen lähestymistapamme tavoitteena on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, suojella luonnonvaroja ja kehittää uusia ympäristöystävällisiä liikkumistapoja.
 
STELLANTIS-KONSERNI
Kohti uutta aikakautta

Ei ole sattumaa, että Stellantis syntyi juuri silloin, kun maailmamme tarvitsee uudenlaisen autovalmistajan, joka voi skaalata positiivista muutosta kestävien tuotteiden ja innovatiivisten palveluiden avulla.

 

Ilmaston lämpenemisen torjumiseksi planeettamme tarvitsee innovaatioita ja yhteistyötä. Stellantis on Dare Forward -strategisessa suunnitelmassaan valmis saavuttamaan Carbon Net Zero -tavoitteen vuoteen 2038 mennessä "kaivosta renkaaseen" ja koko toimitusketjussa, jolloin siitä tulee alan suunnannäyttäjä ilmastonmuutoksen lieventämisessä. Päätimme puolittaa hiilidioksidipäästömme vuoteen 2030 mennessä vuoden 2021 tasoon verrattuna.

 

Ilmastokriisi edellyttää yhteisiä toimia ja innovatiivisia lähestymistapoja. Globaalina kestävän liikkuvuuden teknologiayrityksenä meillä on kapasiteettia, kekseliäisyyttä ja halua ottaa johtava rooli yhden aikamme kiireellisimmän haasteen ratkaisemisessa. 

KESTÄVYYS
Kestävä suunnittelua konsepteista lähtien
Vastataksemme ekologiseen haasteeseen olemme sitoutuneet rajoittamaan ympäristövaikutuksiamme koko tuotantoprosessimme ajan. Me DS Automobilesilla keskitymme käyttämään kierrätettyjä tuotteita aina kun mahdollista. Erikoistunut kierrätystiimimme tekee kaikkensa varmistaakseen, että materiaalit ovat parasta mahdollista laatua ja että niillä on optimaalisen suorituskyvyn takaava terminen ja mekaaninen kestävyys.
Integroitu tuotevastuu
DS-autojen kehitys ja konseptointi
  • Elinkaariarvioinnit
  • Kestävät materiaalivalinnat
Tuotanto
  • Kierrätetyn materiaalin käyttö (kierrätysmateriaalit)
Käyttö
  • Jätehuolto
  • Varaosat
Auton kierrätys
  • Ajoneuvon purkaminen
  • Ilmanpuhdistus ja esikäsittely
  • EU:n romuajoneuvodirektiivi
LUE LISÄÄ
Kierrätysmateriaalien käyttö
Perustamisestaan lähtien DS Automobiles on käyttänyt kierrätettyjä materiaaleja ja lisää niiden käyttöä jatkuvasti.
Kulutus käytössä
Mittaa ajoneuvosi keskikulutus.