Näytä sisältö
DS 7
DS 7
Hienostuneella taipaleella
Elegantti & dynaaminen
Vaikuttava muotoilu

Tässä modernissa katumaasturissa yhdistyvät tekninen huippuosaaminen ja ainutlaatuinen mukavuus, joten voit löytää ajamisen ilon uudelleen. Sisätiloissa edistyksellinen tekniikka ja yksityiskohtien huomioiminen tekevät tästä uudesta mallista kunnianosoituksen matkustamisen taidolle ja DS Automobilesin ranskalaiselle asiantuntemukselle.

 

 

Ulkopuolen design

 

 

 

 

 

 

 

JÄNNITTÄVÄ ILME
DS PIXEL LED VISION 3.0 -valot ja DS LIGHT VEIL -päiväajovalot antavat DS 7:lle terävän ja unohtumattoman ilmeen. Huipputekniset ajovalot yhdistettynä näyttävään etusäleikköön korostavat keulan eleganssia.DS PIXEL LED VISION 3.0 -valot ja DS LIGHT VEIL -päiväajovalot antavat DS 7:lle terävän ja unohtumattoman ilmeen. Huipputekniset ajovalot yhdistettynä näyttävään etusäleikköön korostavat keulan eleganssia.
PUHTAAT JA DYNAAMISET LINJAT
Hienostuneilla ominaisuuksillaan ja terävillä linjoillaan DS 7:n ainutlaatuiset mittasuhteet yhdistävät täydellisesti voiman, puhtauden ja eleganssin.
TAKAVALOT
Kapeat ja suomukuvioiset LED-takavalot on muotoiltu tumman metallin sävyisenä. Ne korostavat DS 7:n ainutlaatuista ilmettä.
Sisätilat
Hienostuneet sisätilat tekevät elämästäsi mukavampaa

Nauti hämmästyttävästä tilasta ja räätälöidystä sisustuksesta. Hienostuneet materiaalit, ainutlaatuiset yksityiskohdat ja huipputekninen ohjaamo edistävät hyvinvointiasi ja ensiluokkaista mukavuutta jokaisella matkallasi.

 

 

Ylelliset materiaalit
DS 7:n viimeisintä yksityiskohtaa myöten viimeistellyissä sisätiloissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja, kuten Pearl Grey- tai Basalt Black Nappa -nahkaverhoilua. Antaudu ylellisyydelle ja laadukkaiden materiaalien kosketukselle, jotka on suunniteltu puhtaasti käsityöläisperinteellä. 
"Watchstrap"-verhoilu
Verhoilijamme ovat valinneet DS 7:n sisätiloihin Nappa-nahan, joka on arvokasta täysnahkaa. OPÉRA-sisustan ainutlaatuinen kellon ranneketta muistuttava verhoilu korostaa kauniisti DS Automobilesin ja ranskalaisen käsityötaidon välistä vahvaa yhteyttä. 
Helmitikkaus
Huippumuodin innoittama tikkaus rytmittää DS 7:n sisäverhoilua ja korostaa niiden eleganttia olemusta. Verhoilijamme kehittivät helmien rivistön muodostavaa ommelta ja siihen soveltuvia välineitä yli neljä vuotta, ja nykyään helmitikkaus on teknisessä vaativuudessaan yksi DS Automobilesin tunnusmerkeistä. 
B.R.M R180 kello
Yhteistyössä B.R.M Chronographesin kanssa suunniteltu B.R.M R180 -kello ilmestyy majesteettisesti kotelostaan kojelaudalle, kun auto käynnistetään. Kellossa yhdistyvät teknologia ja tyylikäs muotoilu. 
Nahkainen ohjauspyörä
Tee ajamisesta entistäkin mukavampaa ja tunne DS 7:n ohjauspyörän pehmeä nahka. Käsityöläisten muokkaamaa, eleganttia ja kestävää nahkaa korostavat koristekaiverrukset, jotka antavat ohjaamolle hienostuneen muotoilun. 
"Clous de Paris" -koristekaiverrus
DS 7:n hallintalaitteiden hienostuneen ”Clous de Paris” -koristekaiverruksien inspiraationa ovat toimineet artesaanikelloseppien käyttämä guilloché-tekniikka ja Louvren kuuluisa lasipyramidi. ”Clous de Paris” leikittelee valon ja varjon vuorovaikutuksella, ja lukuisista pienistä pyramidin kärjistä koostuvana koristekaiverruksena se on kunnianosoitus paitsi vaativalle tarkkuuskäsityölle myös Pariisille. 
Liitettävyys
Huippuluokan digitaalinen kokemus
Koe DS 7

Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan DS 7:n

 

TEKNOLOGIA

Nauti mukavasta ja rauhallisesta ajosta innovatiivisten kuljettaa avustavien teknologioiden avulla. Tehokkuus ja innovaatiot palvelevat sinun ja matkustajiesi turvallisuutta.

 

DS PIXEL LED VISION 3.0

Älykkäät DS PIXEL LED VISION 3.0 -ajovalot mukautuvat ympäristöösi säätäen valaistusta ulkoisten olosuhteiden mukaan (kaupunkiajo, maantieajo, sääolosuhteet jne...) ja suuntaamalla valoa mutkiin parantaakseen näkyvyyttä kaarteissa.

 

PIXEL-toiminnon avulla voit käyttää kaukovaloja häikäisemättä takana olevaa tai sinua lähestyvää ajoneuvoa.

DS ACTIVE SCAN -JOUSITUS
DS ACTIVE SCAN -jousitus on kameraohjattu iskunvaimennusjärjestelmä, joka on täysin ainutlaatuinen luokassaan. Se säätää jokaista pyörää erikseen tien epätasaisuuksien mukaan.
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISIONIN infrapunakamera lävistää edessä olevan ajotien havaitakseen pyöräilijät, jalankulkijat ja eläimet jopa 100 metriin asti.

 

Kuljettaja saa järjestelmän tiedot teräväpiirtoiseen digimittaristoon. Vaaran uhatessa näyttöön ilmestyy erityisvaroitus.

DS DRIVER ATTENTION

DS DRIVE ATTENTION -vireystilan valvontajärjestelmä analysoi kuljettajan vireystilaa kahdella kameralla.

 

Ensimmäinen tarkastelee auton käyttäytymistä ympäristössään ja toinen kuljettajaan kohdistettu kamera tarkkailee kasvojen sekä silmäluomien liikkeitä väsymyksen varalta.

DS DRIVE ASSIST

DS 7 on varustettu DS DRIVE ASSIST -ajoavustinjärjestelmällä. Se pitää sisällään mukautuvan vakionopeudensäätimen, joka pystyy pysäyttämään auton kokonaan ja lähtemään taas liikkeelle ilman, että kuljettajan tarvitse tehdä mitään.

 

Järjestelmä pitää myös auton kaistallaan sekä siinä kohdassa kaistaa, johon kuljettaja on autonsa asettanut, esimerkiksi hieman kaistan oikeaan reunaan.

DS 7 E-TENSE
Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän Premium-tason ajon.
E-TENSE
Dynaamista tyyneyttä E-TENSEN avulla
Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän Premium-tason ajon.
E-TENSE 4x4 360
Tehokas lataushybridi
Taitotietoa

DS PERFORMANCE -insinöörit, joilla on runsaasti kokemusta osallistumisestamme ja kahdesta kaksinkertaisesta mestaruudesta Formula E:ssä, ovat rakentaneet DS 7:n E-TENSE-voimayksikön, jossa on suoraan moottoriurheilusta peräisin olevaa teknologiaa, kuten energian talteenottoa jarrutuksessa.

 

E-TENSE 4×4 360 -voimayksikön ansiosta DS 7 käyttää erityistä voimansiirtoa, jousitusta ja taka-akselia, jotka on viritetty käsityönä ranskalaisissa työpajoissa DS-insinöörien asiantuntevalla osaamisella.

 

Nelivedon tehoa

Kun SPORT-tila on aktivoitu, kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistetty voima antaa DS 7:lle uskomattoman tehon, joka mahdollistaa 360 hevosvoiman ja 520 Nm vääntömomentin tuottamisen, mutta samalla se säilyttää suuren ajojoustavuuden.

 

DS 7 E-TENSE 4x4 360
  • Nelivetoinen lataushybridi, 360 hevosvoimaa
  • Nappanahkainen watchstrap-verhoilu
  • 21" BROOKLYN kevytmetallivanteet
  • Panoraama kattoikkuna

 

E-TENSE -teknologia
Aja täysin vapaasti
Regeneratiivinen jarrutus
Valitsemalla B-tilan voit muuttaa hidastaessasi ja jarruttaessasi syntyvän liike-energian sähköksi ja pidentää näin DS 7 -mallin sähköistä toimintamatkaa.
Ajotilat

E-TENSE-malleissa on neljä ajotilaa:

 

Zero Emissions -tila, joka on oletusarvoisesti käytössä, on ihanteellinen kaupunkiajossa. E-TENSE 4x4 300 -versiolla voit ajaa jopa 58 kilometriä ilman pisaraakaan bensiiniä. Täydellinen hiljaisuus sisätiloissa, uskomattoman herkkä reagointi: koe uusi tunne.

 

Hybriditilassa auto optimoi ajamista sähkö- ja polttomoottorin yhteistyössä. Se on yhtä hyödyllinen niin kaupungissa kuin moottoritiellä, ja auttaa sinua käyttämään sähköenergiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota käyttöön Sport-tila ja vapauta  DS 7 E-TENSEN todellinen potentiaali. Polttomoottori antaa kaiken tehonsa sähköenergian avustamana. Kiihtyvyys, ohitukset; dynaamisen ajamisen huippu.

 

E-TENSE 4x4 300- ja E-TENSE 4x4 360 -malleissa oleva 4WD-tila parantaa ajettavuutta maantiellä tai hankalassa maastossa. Polttomoottorin ja sähkömoottoreiden teho siirtyy saumattomasti auton neljälle pyörälle, mikä parantaa pitoa, olipa tie sitten kostea, mutainen, luminen tai mutkainen.

E-SAVE
E-SAVE-toiminnon avulla voit ajaa matkasi viimeiset 10 tai 20 kilometriä 100-prosenttisesti sähköllä. Tämä tarkoittaa, että voit liikkua myös mahdollisilla päästörajoitetuilla alueilla.
E-TENSE -lataushybridin edut
Päästötön ja kulutus
DS 7 on tarjolla useana eri lataushybridiversiona. Ladattavia hybrideitä on tarjolla kolmena eri versiona: etuvetoinen 225hv , ja nelivetoiset 300 hv ja 360 hv. E-TENSE-mallien CO₂-päästöt ovat enintään 49 g/km (homologoinnin mukaan)
Hiljainen ja mukava ajo
Nauti äärimmäisestä äänieristyksestä, jota laminoidut lasit parantavat entisestään. DS 7 plug-in-hybrid tarjoaa sinulle ajokokemuksen, joka on rauhallinen ja samalla joustava.
Kaksi nelivetoversiota
DS 7:n kaksi E-TENSE 4×4 300- ja E-TENSE 4×4 360 -voimayksikköä yhdistettynä EAT8-automaattivaihteistoon takaavat poikkeuksellisen ajosuorituskyvyn.
Toimintamatka
Tutustu DS 7:n sähköiseen toimintamatkaan eri tilanteissa.
Hyödynnä räätälöity asennus
Ladattavaa hybridiä kannattaa ladata ahkerasti, tällöin saavutetaan kaikkein suurin hyöty auton nykyaikaisesta tekniikasta.
MyDS-sovellus

Tietoa toimintamatkasta

MyDS-sovelluksesta näet reaaliaikaisesti ajoneuvosi jäljellä olevan toimintamatkan.

 

Voit myös tarkistaa, onko ajoneuvosi kytkettynä laturiin ja latautuuko se, sekä varmistaa lataustyypin (pika vai vakio).

 

Voit myös seurata reaaliaikaisesti latausnopeutta ja jäljellä olevaa latausaikaa.

Hallitse ajoneuvoasi myös etäältä

Kun DS-ajoneuvosi on kytkettynä latauspisteeseen, voit hallita lataamista älypuhelimellasi.

 

Voit aloittaa, lopettaa tai ajastaa latauksen itsellesi sopivimpaan ajankohtaan, mikä mahdollistaa eri lataustaksojen hyödyntämisen joutumatta käymään ajoneuvosi luona.

Matkustamon esilämmitys ja -jäähdytys

Nauti optimaalisesta mukavuudesta heti, kun istut autoosi, ulkolämpötilasta riippumatta.

 

MyDS-sovelluksen avulla voit esilämmittää tai -jäähdyttää DS-autosi matkustamon – oli autosi latauksessa tai ei.

 

Jos autosi on kytkettynä laturiin, jäljellä oleva toimintamatka ja akkusi latauksen tila eivät vähene.

 

E-TENSE etäohjauspalvelu mahdollistaa myös esilämmityksen/-jäähdytyksen ajastamisen itsellesi sopivaan aikaan, jotta matkanteko DS-ajoneuvollasi olisi kaikissa olosuhteissa mahdollisimman miellyttävää.

Découvrez Nouvelle DS 7 en vidéo

Tutustu DS 7 -malliin katsomalla video

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT
ONLY YOU
Tutustu tarkemmin omistajan palveluihin.
Huolenpitosopimus
Nauti mielenrauhasta huolenpitosopimuksen ja tiepalvelun ansiosta

Toimintamatka ja kulutustiedot on ilmoitettu WLTP-mittaustavan mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. Ladattavan hybridiauton kulutus voi poiketa merkittävästi ilmoitetuista kulutusarvoista auton käytöstä ja lataamisesta riippuen. Autoa tulee ladata viimeistään akkujen tyhjennyttyä, jotta ajoneuvon kulutus pysyy alhaisena.

 

Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

 

On myös tilanteita, joissa sähköllä ajaminen ei onnistu. Näitä tilanteita on esimerkiksi alle -5 asteen ulkolämpötila ja 12 voltin akkujen alhainen varaustaso. Alle -5 asteen pakkasella Electric- eli täysin sähköinen ajotila ei ole käytettävissä, mutta Hybrid-ajotila on käytettävissä, jolloin auto optimoi ajamista polttomoottorin ja sähkömoottorin yhteistyössä. Lisäksi polttomoottori vaatii toisinaan käyttöä, jotta se saavuttaa käyntilämpötilan ja mahdollinen öljyn sekaan joutunut bensiini haihtuu pois. Kuljettajalla ei näissä tapauksissa tilapäisesti ole mahdollista ajaa ainoastaan sähköllä.