Näytä sisältö

Rajoitettu erä

DS 7 E-TENSE 4x4 360

DS PERFORMANCEN KEHITTÄMÄ

DS 7 E-TENSE 4x4 360

SISÄTILAT
FOCAL ELECTRA®  -äänentoistojärjestelmä
DS 7:n sisätiloissa voit nauttia ainutlaatuisesta äänikokemuksesta FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmän ansiosta. Äänentoistojärjestelmä koostuu 14 kaiuttimesta, mukaan lukien subwoofer ja vahvistin, jonka kokonaisteho on 515 wattia ja joka takaa poikkeuksellisen upean äänen.

Ainutlaatuisia yksityiskohtia

Noir Basalte musta nappanahkaverhoilu ja Gris Perle harmaa nahkaverhoilu edustaa hienostunutta asiantuntemusta, joka on omistettu mukavuudellesi.

Tehokas lataushybridi

360 hevosvoimaa ja neliveto

Voima ja älykkyys tiivistettynä

360 hevosvoiman E-TENSE-voimayksikkönsä, joka on yksi luokkansa tehokkaimmista, ja nelivedon ansiosta DS 7 tekee ajamisesta turvallista ja tarjoaa rajattoman pidon kaikenlaisessa maastossa.

Kaksinkertaisen maailmanmestarin asiantuntemus

DS Performance, joka voitti sekä valmistajan että kuljettajan Formula E -mestaruudet vuosina 2019 ja 2020, on kehittänyt voimayksikön ja jousituksen, tuloksena poikkeuksellisen hyvä auton käsiteltävyys. Dynaaminen seesteisyys nousee entistä korkeammalle DS 7 E-TENSE 4x4 360:n myötä. Tarkkuutta vaativa työ, jonka tuloksena on täydellinen tasapaino erinomaisen ajodynamiikan ja äärimmäisen mukavuuden välillä.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Only You

Tutustu tarkemmin omistajan palveluihin.

Huolenpitosopimus

Nauti mielenrauhasta huolenpitosopimuksen ja tiepalvelun ansiosta