Näytä sisältö

YHTEISTYÖ & YLELLISYYS

Tutustu yhteistyökumppaneihimme

DS Automobilesin kumppanit on valittu erinomaisten arvojensa sekä kiistattoman taitotietonsa perusteella. Ne takaavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen ajoneuvoissamme.

DS & PARIS FASHION WEEK®

Enemmän kuin muotia

Pariisin muotiviikkojen virallisena yhteistyökumppanina DS Automobiles jakaa tämän muodin ja avantgarden juhlan kanssa saman filosofian, joka perustuu linjojen runouteen ja erikoisosaamisen innostavuuteen.

DS & PARIS FASHION WEEK®

Enemmän kuin muotia

Pariisin muotiviikkojen virallisena yhteistyökumppanina DS Automobiles jakaa tämän muodin ja avantgarden juhlan kanssa saman filosofian, joka perustuu linjojen runouteen ja erikoisosaamisen innostavuuteen.
Tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina DS Automobiles osoittaa kunnioitustaan muodin maailmalle, jonka ajavana voimana on uudistaminen, yllättäminen, kokeileminen ja keksiminen. Yhteistyö tukee myös Fédération de la Haute Couture et de la Mode -järjestöä kehittämään Pariisin muotiviikkoja ympäristöystävällisemmäksi.

Virallinen tapahtuma-auto

Autojemme elegantti ja rohkea muotokieli lainaa säännöllisesti muodin maailman rohkeista ratkaisuista ja hienostuneista viimeistelyistä. Niinpä on täysin luonnollista, että Pariisin muotiviikkojen vieraat voivat tutustua kaupunkiin tyylikkäillä, rohkeilla ja inspiroivilla autoilla. Tammikuusta 2020 alkaen Fédération de la Haute Couture et de la Mode on valinnut sähköistetyn, vähän CO2-päästöjä tuottavan autokannan, joka koostuu kahdestakymmenestäviidestä DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 ja DS 9 E-TENSE 4×4 360 -malleista.
 
 
 

Arvostelut

DS Automobiles valokuvaajan silmin

Tutustu DS Automobilesin ja Paris Fashion Week® -tapahtuman yhteistyön ikimuistoisiin hetkiin.

Kuvaukset DS 4:n kanssa

Helmikuu 2022

 

DS Automobiles toteutti Pariisin muotiviikoilla naisten valmismuotia syksy-talvi 2022-23 varten editorial-kuvauksen, joka oli inspiroitunut suurimpien muotikuvaajien design-kielestä. Kuvauksiin osallistui Coperniin pukeutunut malli Zoé Hotuqui.

 

Balmain inspiroi DS Automobilesia

Syyskuu 2021

 

Paris Fashion Week® Women 2021 -tapahtuman aikana Coperni asetti lavan esitykselleen Accor Arena Parisissa. DS Automobiles tuki tätä poikkeuksellista lavastetta kolmellakymmenelläkuudella sähköistetyllä autolla (i) DS 7 CROSSBACK E-TENSE ja DS 3 CROSSBACK E-TENSE  , jotka asetettiin podiumin molemmille puolille valaisemaan esitystä, joka toivotti tervetulleeksi tapahtuman 70 vierasta.

 

DS Automobiles valaisee Copernin näytöksen

Maaliskuu 2021

 

Paris Fashion Week® Women 2021: Coperni järjesti näyttelynsä Pariisin Accor Arenalla. DS Automobiles tuki tätä poikkeuksellista lavastusta 36:lla sähköistetyllä autolla (DS 7 CROSSBACK E-TENSE ja DS 3 CROSSBACK E-TENSE), jotka oli sijoitettu korokkeen molemmille puolille valaisemaan show'ta, joka toivotti tervetulleeksi tapahtuman 70 vierasta.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, käsityöläisosaamisen ja innovaation kohtaaminen

Paris Fashion Week® Womenswear Autumn-Winter 2021-2022: DS Automobiles esitteli DS CONSCIOUS COLLECTION -malliston. Tämä ainutlaatuinen kapselimallisto, joka koostuu neljästä hiilidioksidia imevästä unisex-vaatteesta, luotiin yhteistyössä nousevan EGONlab-merkin ja lontoolaisen tutkimus- ja innovaatiostudion Post Carbon Labin kanssa. Tämä aloite heijasti Future Craft -filosofiaa, jonka tavoitteena on luoda innovatiivisia ja huipputeknisiä materiaaleja, joissa on brändille niin rakasta hienostuneisuutta.

Erilainen näkökulma

DS Automobiles juhlistaa tulevaisuuden suunnittelijoita

DS Automobiles on perustamisestaan lähtien ottanut visuaalisen identiteettinsä luomiseen vaikutteita muodista. DS-brändi esittelee kahdessa "A different perspective" editoriaalikuvauksessa kahdeksan suunnittelijaa.

Heinäkuu 2020

”Un Autre Regard” -tapahtumassa esiteltiin DS Automobilesin ja muodin maailman intiimiä suhdetta. Osana SPHERE Paris Fashion Week® -showroomia järjestetyssä muotikuvaustapahtumassa esiteltiin DS Automobilesin konseptiautomallistoa ja Fédération de la Haute Couture et de la Mode -järjestön tunnustamien nousevien muotisuunnittelijoiden luomuksia. Kuten nuorten suunnittelijoiden luomuksilla, DS-konseptiautoilla pyritään näkemään maailma uusin tavoin.

 

Louvren taidemuseo & DS Automobiles

Héritage

Louvren museolla ja DS Automobilesilla on ollut sama päämäärä vuodesta 2015: edistää ranskalaisen kulttuurin rikkautta kaikkialla maailmassa. DS Automobilesin ja ikonisen ranskalaisen taidemuseon kumppanuus on perinteitä ja moderniutta yhdistelevä kunnianosoitus Pariisille ja taiteelle. Louvren taidemuseo hyödyntää ammattitaitoamme osassa sen näyttelyissä ja restaurointiprojekteissa, ja yhteinen tavoitteemme on edistää ranskalaista elämäntapaa ja matkustamista kuvaavaa taidetta.

Matkustaminen taiteen muotona

Ainutlaatuinen ja erottuva DS 7 CROSSBACK LOUVRE (i) DS 7 CROSSBACK LOUVRE -erikoismalli ei saatavilla Suomessa.   on koristeltu Louvren taideasiantuntijoiden ja DS Automobilesin käsityöläisten suunnittelemilla muotoiluyksityiskohdilla. Erikoismallin monitoiminäyttöön sisällytetyt podcastit esittelevät 182 Louvren tunnetuinta teosta, joita pääset katsomaan paikan päälle näyttämällä mukana tulevaa Louvren ystävät -korttia.

 

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

Täsmällistä hienomekaniikkaa

Teemme yhteistyötä ranskalaisen B.R.M Chronographesin kanssa sisällyttääksemme ranskalaista kelloseppäosaamista ja rohkeaa kekseliäisyyttä ajoneuvojemme ylellisiin ajannäyttölaitteisiin.

 

Vuonna 2003 perustetussa B.R.M Chronographesissa suhtaudutaan intohimoisesti tarkkuushienomekaniikkaan. Sen valmistamat ajannäyttölaitteet ovat ainutlaatuisen innovatiivisia, personoitavissa olevia ja käsin viimeisteltyjä. Bernard Richardsin DS Automobilesille suunnittelemat ylelliset kellot tekevät jokaisesta autosta itseilmaisun välineen, joka heijastaa vahvaa persoonallisuutta ja tyylitietoisuutta.

B.R.M R180: räätälöityä tyyliä ja ammattitaitoa

DS 7  ja DS 9 -malleihin varta vasten suunniteltu B.R.M R180 -kello kääntyy esiin auton käynnistämisen jälkeen. Elegantti ulkokuori kätkee sisäänsä älykästä tekniikkaa, joka pysyy oikeassa ajassa kesä- ja talviaikojen vaihtumisista ja aikavyöhykkeeltä toiselle siirtymisestä huolimatta.

Focal Electra® & DS Automobiles

AISTIKKAITA KOKEMUKSIA
Focal Electran® ja DS Automobilesin yhteistyö pyrkii ylittämään mahdollisen rajat ja tarjoamaan poikkeuksellisen immersiivisiä kuuntelukokemuksia, joissa yhdistyvät suunnittelu, tekniikka, laadukkaat materiaalit ja muotoilu.

Seuraavan tason kuuntelukokemus

Ajoneuvojemme Focal Electra® -äänentoistojärjestelmät koostuvat joko 12:sta tai 14:sta huolella sijoitetuista kaiuttimesta, jotka tuottavat immersiivisen ja kristallinkirkkaan kuuntelukokemuksen. Akustiset lasit ja juottohitsattu kori tukevat ainutlaatuista ääniarkkitehtuuria ja minimoivat korin resonointia.

 

Äänen, tunteiden ja aistimusten yhdistäminen

Focalin kehitystyön perusimpulssina on ollut intohimoinen suhtautuminen musiikkiin, innovaatioihin ja muotoiluun jo vuodesta 1979. Focalin suunnittelijat kehittävät ja rakentavat Saint-Etiennen työpajoissaan äänentoistojärjestelmiä, jotka tarjoavat parasta mahdollista äänentoistoa audiofiileille ja musiikin ystäville. Organisaatiomme työskentelevät yhdessä parantaakseen matkasi jokaista hetkeä ja varmistaakseen tyylikkään ja poikkeukselliseen nautinnollisen akustisen kokemuksen.

DS & TOTALENERGIES

Monipuolinen kumppanuus

DS Automobilesin ja TotalEnergiesin kumppanuus alkoi huippusuorituskykyisten voiteluaineiden kehittämisestä. Tänä päivänä kehitämme yhdessä myös ajoneuvotekniikkaa, valmistamismenetelmiä ja urheiluautoja.

Innovoinnille omistettu yhteistyö

DS Automobiles on kehittänyt huippusuorituskykyisiä voiteluaineita TotalEnergiesin kanssa vuodesta 2004. Alan johtavien asiantuntijoiden suunnittelemana ja autollesi räätälöitynä ne takaavat sujuvan ja polttoainetaloudellisen ajon.

Tavoite: huipputeknologia ja huippusuorituskyky

TotalEnergies ja moottoriurheiluyksikkömme DS Performance tekee yhteistyötä Formula E -sarjassa. Kumppanuus on synnyttänyt merkittäviä teknisiä innovaatioita, jotka madaltavat esimerkiksi moottoreiden sisäisiä kitkakertoimia ja mahdollistavat huippusuorituskyvyn paitsi kilparadoilla myös arkiajossa.

DS & NESPRESSO

Hienostuneisuuden ja innovoinnin yhteiset arvot.

Makujen maailma

DS Automobilesilla ja Nespressolla on yhteinen näkemys siitä, millaista on erityisyys, hienostuneisuus ja innovatiivisuus. Kun vierailet DS Storessamme, DS-myyjämme tervehtivätkin sinua aisteja hivelevällä Nespresso-kahvilla.

DS & GRAND CHAMPAGNE

Mitä yhteistä on samppanjalla ja DS:llä?

DS Automobiles on ollut mukana Grand Champagne tapahtumassa 2019 vuodesta lähtien. DS upeita automalleja on päässyt ihastelemaan Vanhan ylioppilastalon edessä Helsingin keskustan paraatipaikalla. Autot eivät todellakaan jää arvorakennuksen varjoon ja täydentävät tapahtumapaikkaa. Grand Champagnen sisääntulossa autot eivät varmasti ole jääneet keneltäkään tapahtumaan osallistuvalta huomaamatta.

 

Mutta mitä autobrändi tekee samppanjatapahtumassa? Tutustu DS:n brändiin ja merkin arvomaailmaan, niin on yhteistyö itsestään selvää!

Ranskalaisuus

Samppanja yhdistyy heti ihmisten mielessä Champagnen maakunnan kautta Ranskaan, johonkin hieman arkea ylempänä olevaan hetkeen. DS Automobiles on yhtä lailla ranskalainen, mutta se tekee asiat erottuvammin ja paremmin kuin tavallisissa autoissa.

 

DS:n nimi juontuu ranskan kielen jumalatarta kuvaavasta sanasta ”Déesse”, mutta toki nimestä löytyy yhteys Citroënin ikoniseen DS-malliin 50-luvun lopulta. DS:n ajatus on teknisesti edistyneestä eli avangardistisesta autosta, johon yhdistyy ”savoir-faire” eli ranskalainen tietotaito. DS viekin samppanjan tavoin Art-de-Vivren eli elämisen taidon ilosanomaa ympäri maailman.

 

DS:n slogan on ”The French Art of Travel” eli vapaasti käännettynä ”ranskalaisittain taivaltaen”. DS haluaakin yhdistää ajatuksen autoistaan ja niillä matkaamisen ”Orient Expressiin”, Concorde-lentokoneisiin ja huippunopeisiin TGV-juniin. Teknisesti edelläkävijöitä, mutta ne kantavat mukanaan ranskalaista luksusosaamista.

PITKÄT PERINTEET

Samppanja on aina kuohuviiniä, vaikka kaikki kuohuviini ei ole samppanjaa. Kaikki DS:t ovat autoja, mutta kaikki autot eivät todellakaan ole kuin DS. Jokaisen DS:n suunnittelun ja valmistuksen keskiössä on Savoir-Faire, eli ranskalainen tietotaito. Jokaisessa DS:n mallissa on käytetty huomattavan paljon aikaa laadukkaisiin yksityiskohtiin, jotta DS:t erottuisivat autojen harmaasta massasta. DS Automobiles on ylpeä ranskalaisesta taustastaan, sillä mistään muualta päin maailmaa ei vastaavia autoja voisi edes syntyä.

 

Käsityöllä on myös merkittävä osa jokaista DS:ää. Ranskalaiset alansa huiput ovat olleet valitsemassa jokaisen DS-mallin sisustuksien värimaailmaa sekä kuoseja ja niissä käytettyjä materiaaleja. Nahkaistuimissa käytetty nahka tulee lehmistä, joita on kohdeltu hyvin. Lisäksi autoihin kelpuutetaan nahan parhaimmat osat.

 

Savoir-Faire & käsityö

Samppanja on aina kuohuviiniä, vaikka kaikki kuohuviini ei ole samppanjaa. Kaikki DS:t ovat autoja, mutta kaikki autot eivät todellakaan ole kuin DS. Jokaisen DS:n suunnittelun ja valmistuksen keskiössä on Savoir-Faire, eli ranskalainen tietotaito. Jokaisessa DS:n mallissa on käytetty huomattavan paljon aikaa laadukkaisiin yksityiskohtiin, jotta DS:t erottuisivat autojen harmaasta massasta. DS Automobiles on ylpeä ranskalaisesta taustastaan, sillä mistään muualta päin maailmaa ei vastaavia autoja voisi edes syntyä.

 

Käsityöllä on myös merkittävä osa jokaista DS:ää. Ranskalaiset alansa huiput ovat olleet valitsemassa jokaisen DS-mallin sisustuksien värimaailmaa sekä kuoseja ja niissä käytettyjä materiaaleja. Nahkaistuimissa käytetty nahka tulee lehmistä, joita on kohdeltu hyvin. Lisäksi autoihin kelpuutetaan nahan parhaimmat osat.

Tunne

jotakin tavanomaisuuden yläpuolella

 

Samppanjaan liitetään tunteita jostakin paremmasta ja ylevämmästä. DS:ää ei myöskään valita pelkästään järjellä, vaan ehdottomasti tunteella. DS:n autoissa on kaikissa tietynlainen tunnelma, joka avautuu useimmiten sillä hetkellä, kun autoon istahtaa sisälle. Se on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, aistikasta värimaailmaa ja viehkeää tuoksua, joka syntyy vain parhaiden materiaalien lopputuloksena.

 

DS:n autoihin liitettävät tunnelmat eivät rajoitu vaan itse autoon. DS Store – vain DS:n autoille pyhitetty myymälä – tarjoaa tavallista paremman palvelukokemuksen. DS Store -myymälässä jokainen yksityiskohta lattiasta kattoon ja jopa tuoksuihin on räätälöity DS:n brändin mukaiseksi – myymälä on kuin autokauppojen samppanjaa.

LUE LISÄÄ

DS-uutiset

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä DS-uutisista.

Savoir-faire

Pariisin sydämessä syntyneellä DS Automobilesillä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia, ainutlaatuisen ranskalaisen ylellisyystaitotiedon huippuosaajia.