Näytä sisältö

E-TENSE

DS:n hybridi- ja sähköautomallisto

Aja päästöttömästi ja nauti uudesta ajokokemuksesta DS-sähköautoissa ja ladattavissa hybrideissä. E-TENSE-teknologia on saatavana kaikkiin uusiin DS Automobiles -malleihin: täyssähköinen DS 3 sekä ladattavat hybridit

DS 4, DS 7 ja DS 9.  

DS Automobiles Formula E
Formula E -sarjassa kilpailemisesta saatujen oppien ansiosta hybridi- ja sähköautoissamme on paljon moottoriurheilussa hyväksi todettua teknologiaa. Esimerkiksi regeneratiivinen jarrutus muuntaa jarrutuksessa vapautuvan kineettisen energian sähköksi ja näin ollen pidentää toimintamatkaa.
DS 4
Astetta ylellisempi ajokokemus
DS 4
Astetta ylellisempi ajokokemus
LATAUSHYBRIDI 
DS 7
Hienostuneella taipaleella
DS 7
Hienostuneella taipaleella
LATAUSHYBRIDI 
DS 9
Eleganssin voimaa
DS 9
Eleganssin voimaa
LATAUSHYBRIDI 
DS 3
Taidokkaasti hienostunut
DS 3
Taidokkaasti hienostunut
100 % SÄHKÖINEN

SÄHKÖISTÄ ENERGIAA

Lataushybridi- ja sähköauton etuja

Suorituskykyä ja nautintoa

Lataushybridi- ja sähköautomme tarjoavat upean ajoelämyksen. Nauti uudenlaisesta kokemuksesta:

 

  • heti saatavissa oleva vääntömomentti
  • nollapäästöt sähkötilassa ja pienemmät päästöt plug-in-hybridissämme

Mahdollisuus liikkua missä vain

Valitse plug-in hybridi- tai sähköauto eikä sinua koske tulevaisuuden mahdolliset liikennerajoitukset kaupungeissa.

 

Täyssähköllä ajaessa pääset tietyille päästörajoitetuille teille ja paikoille.

Alhaisemmat käyttö- ja huoltokulut

Sähköautolla ajaminen on lähtökohtaisesti edullisempaa kuin bensiini- tai dieselautoilla.

 

Tämä edellyttää kuitenkin auton lataamista julkisten pikalatauspisteiden sijaan mahdollisimman paljon kotilatauksena.

SOPIIKO SÄHKÖAUTO MINULLE?

Täyssähköistä hienostuneisuutta

KAIKKI KYSYMYKSESI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAJONEUVOIHIN LIITTYEN

 

Toimintamatka ja kulutustiedot on ilmoitettu WLTP-mittaustavan mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. Ladattavan hybridiauton kulutus voi poiketa merkittävästi ilmoitetuista kulutusarvoista auton käytöstä ja lataamisesta riippuen. Autoa tulee ladata viimeistään akkujen tyhjennyttyä, jotta ajoneuvon kulutus pysyy alhaisena. 

 

Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.      

 

On myös tilanteita, joissa sähköllä ajaminen ei onnistu. Näitä tilanteita on esimerkiksi alle -5 asteen ulkolämpötila ja 12 voltin akkujen alhainen varaustaso. Alle -5 asteen pakkasella Electric- eli täysin sähköinen ajotila ei ole käytettävissä, mutta Hybrid-ajotila on käytettävissä, jolloin auto optimoi ajamista polttomoottorin ja sähkömoottorin yhteistyössä. Lisäksi polttomoottori vaatii toisinaan käyttöä, jotta se saavuttaa käyntilämpötilan ja mahdollinen öljyn sekaan joutunut bensiini haihtuu pois. Kuljettajalla ei näissä tapauksissa tilapäisesti ole mahdollista ajaa ainoastaan sähköllä.