Näytä sisältö
Tarjoukset
DS 7 PREMIUM OFFERS

DS 7 on hienostunut katumaasturi, joka hurmaa tyylikkäillä ja dynaamisilla linjoillaan. Sisätilat on viimeistelty viimeisintä yksityiskohtaa myöten käyttäen ensiluokkaisia materiaaleja, kuten Pearl Grey- tai Basalt Black Nappa -nahkaverhoilua. Antaudu ylellisyydelle ja laadukkaiden materiaalien kosketukselle, jotka on suunniteltu puhtaasti käsityöläisperinteellä.

 

Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän premium-tason ajon.

 

DS 7 JOPA VAIN VUODEKSI
Uusi auto nopeasti ilman käsirahaa

Tarjoamme nyt erän (i) Rajattu 5 kpl erä uusia, ajamattomia, jo rekisteröityjä autoja.   erikoishinnoiteltuja DS 7 -lataushybridiautoja nopealla toimituksella ilman käsirahaa. Kokeile vain vuosi – voit sen jälkeen palauttaa auton tai jatkaa samalla kuukausierällä. Et tarvitse käsirahaa ja halutessasi ostamme nykyisen autosi pois. Kampanja-auton osamaksusopimus on mahdollista päättää 12 kk kuluttua niin, että sopimus päättyy ilmoitusta seuraavan kuukauden lopussa. Sopimuksen päätyttyä lunastamme auton takaisin. Ajosuorite 1v./ 15000 km. Sopimukseen kuuluvat kesä- ja talvirenkaat ja lisäksi siihen on mahdollista liittää renkaiden vaihto ja kausisäilytys sekä edullinen huoltopaketti. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten polttoaineet, verot, katsastus ja muut maksut eivät sisälly kuukausihintaan. Helppoa ja huoletonta!

 

SAATAVILLA OLEVAT AUTOT

 

 

 

DS 7 PLUG-IN HYBRID 300 4X4
799 €/kk
 
Sisältää Opera Business -varusteet, mm.
  • DS Night Vision -pimeänäkökamera
  • Vision 360 pysäköintikamerat
  • DS Pixel LED Vision -ajovalot
  • Avaimeton lukitus ja sähkötoiminen takaluukku jalkapyyhkäisytoiminnolla
  • Etuistuinten tuuletus ja hierontatoiminto

 

Lisäksi:

  • Metalliväri: Bleu Saphir
  • Kesä- ja talvirenkaat
  • Käsiraha 0 €

 

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT
ONLY YOU
Tutustu tarkemmin omistajan palveluihin.
Huollon palvelut
Nauti mielenrauhasta mm. huolenpitosopimuksen ja tiepalvelun ansiosta
ONLY YOU
Tutustu tarkemmin omistajan palveluihin.
Huollon palvelut
Nauti mielenrauhasta mm. huolenpitosopimuksen ja tiepalvelun ansiosta