Näytä sisältö

LADATTAVAT HYBRIDIT

Hybridillä ajamisen iloa
DS lataushybridin avulla voit nauttia sähköllä ajamisen ilosta ja tehdä pidempiä matkoja täysin rauhallisin mielin. Auto yhdistää tehokkaasti sähkömoottorin, joka on ihanteellinen kaupunkiajoon, ja bensiinimoottorin, joka on hyödyllinen pidempien matkojen ajamiseen tarvittaessa.
Nouvelle DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4X4 on hienostunut katumaasturi, joka hurmaa tyylikkäillä ja dynaamisilla linjoillaan. Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu uusi DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän premium-tason ajon.
DS 4 E-TENSE
DS 4 on palkittu vuoden 2022 Kauneimpana Autona.  DS 4 E-TENSE tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja matalan polttoainekulutuksen. E-TENSE 225 -voimalinja koostuu 180 hevosvoiman bensiinimoottorista ja eteen sijoitetusta sähkömoottorista, joiden yhdistetty teho on 225 hv ja vääntömomentti 360 hv. 
DS 9 E-TENSE
DS 9 on E-TENSE-hybridivoimalinjalla varustettu ranskalaisen taitotiedon symboli, joka on huipputeknologinen, uskomattoman mukava ja verrattoman hienostunut. DS 9 on saatavilla kahtena E-TENSE-lataushybridimallina: 225-hevosvoimaisena etuvetona sekä 360-hevosvoimaisena nelivetona.