Näytä sisältö
RANSKAN MATKAILUN TAIDE

DS Automobilesin autossa jokainen ajomatka on ainutlaatuinen kokemus, matkustitpa sitten yksin tai jonkun kanssa, ja olitpa sitten vain kauppareissulla tai pidemmällä matkalla.

 

Pääkonttorimme sijaitsee Pariisissa, ylellisyyden ja muotoilun pääkaupungissa, jossa eleganssi on elämäntapa.

 

Automme ovat täydellinen yhdistelmä käsityötaitoa, edistyksellistä teknologiaa, kestäviä ratkaisuja ja vertaansa

vailla olevaa laatua. Sisätiloiltaan autoillemme on ominaista tyylikäs muotoilu ja korkea mukavuustaso.

 

Tämä tekee ajamisesta poikkeuksellisen elämyksen ja tätä on ranskalainen matkustamisen taito - L'Art du Voyage. 

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Intohimoisia työntekijöitä

 

 

 

HOUTE COUTUREN MAAILMA
Valmistamamme ajoneuvot syntyvät käsityöläistemme luovuudesta ja kekseliäisyydestä. Intohimoisen ylellisyystaitotiedon lopputuloksena jokainen mallimme on täynnä ensiluokkaisia materiaaleja ja korkeatasoista viimeistelyä, ja ne ilmentävät ainutlaatuista muotoilua, uraauurtavaa ajonautintoa ja ennenkokematonta mukavuustasoa.

 

 

 

HELMIÄISTIKKAUS

Haute couture -muotiluomusten innoittama tikkaus rytmittää ajoneuvojemme sisäverhoilua ja korostaa niiden eleganttia olemusta. Verhoilijamme kehittivät helmien rivistön muodostavaa ommelta ja siihen soveltuvia välineitä yli neljä vuotta, ja nykyään helmiäistikkaus on teknisessä vaativuudessaan yksi DS Automobilesin tunnusmerkeistä.

 

Kiitämme Invenio Florya kuvauskohteen tilavuokrasta. https://invenioflory.fr 

”CLOUS DE PARIS” -KORISTEKAIVERRUS
Hienostuneen ”Clous de Paris” -koristekaiverruksien inspiraationa ovat toimineet artesaanikelloseppien käyttämä guilloché-tekniikka ja Louvren kuuluisa lasipyramidi. ”Clous de Paris” leikittelee valon ja varjon vuorovaikutuksella, ja lukuisista pienistä pyramidin kärjistä koostuvana koristekaiverruksena se on kunnianosoitus paitsi vaativalle tarkkuuskäsityölle myös valon kaupunkina tunnetulle Pariisille.
"WATCHSTRAP" -ISTUINVERHOILU
Ajoneuvojemme ikoninen, kaikista hienoimpien kellorannekkeiden inspiroima istuinverhoilu heijastaa käsityöläistemme ainutlaatuista taitoa työstää nahkaa. Pääverhoilijamme valmistavat yksittäisistä nahka-arkeista kokonaistaideteoksia, jotka ovat avantgardistisia virstanpylväitä.

 

 

 

INSPIRAATION LÄHDE
Tutustu ammattilaisiin, jotka inspiroivat osaamistamme.

 

 

 

Yksityiskohtien huomioiminen

Sukella kulissien taakse ja tutustu DS Automobilesin huippuosaamiseen, jota ylläpitävät poikkeuksellisen taitavat käsityöläiset.

 

ERINOMAISUUDEN VAALIMINEN

Tiimimme kehittävät taitotietoaan jatkuvasti. Konseptiautojen valmistamisella tutkitaan uusien materiaalien ja valmistustekniikoiden käyttöä, luodaan yhteyksiä uusiin yhteistyökumppaneihin ja kehitetään entistä innovatiivisempia tapoja parantaa ajomukavuutta.

Tulevaisuuden suunnittelua

Pariisilainen ylellisyys, holistinen mukavuus ja teknologisten innovaatioiden ennakkoluuloton kokeileminen on konseptiautosuunnittelumme ytimessä. Uusin luomuksemme DS AERO SPORT LOUNGE on hahmotelma tulevaisuudesta, jossa ajoneuvot ovat älykkäitä, yksilöllisiä ja ennen kaikkea vuorovaikutuksellisia oleskelutiloja.
 
TINKIMÄTÖNTÄ LAATUA
Suunnittelijamme, insinöörimme, verhoilijamme, asiantuntijamme ja myyjämme tietävät, kuinka ensiluokkaisista materiaaleista voidaan valmistaa ainutlaatuisia tuotteita. Käsityöläisosaaminen on DS Automobilesin sydän, ja sen avulla voimme tarjota asiakkaillemme hienostuneisuutta, suorituskykyä, edistyksellisiä innovaatioita ja ennenkokematonta mukavuustasoa.
TEKNOLOGIAA
Tulevaisuuden matkustamisen muotoilua
DS Automobiles on saavuttanut kaksi Formula E:n maailmanmestaruutta ja päässyt E-TENSE-sähköteknologiallaan palkintokorokkeelle. Kunnianhimoinen tiimimme innovoi jatkuvasti suunnitellakseen yhä tehokkaampia ja linjoja ja muotoja. Sähköinen mallistomme tarjoaa mahdollisuuden tutustua ajamisen nautintoon tyylillä.
Kilparadalta maanteille

DS Automobiles on ensimmäinen premium-luokan valmistaja, joka on osallistunut Formula E:hen vuodesta 2015 lähtien. Hyödynnämme Formula E:stä saatuja oppeja, sekä insinööriemme asiantuntemusta ja taitotietoa tulevaisuuden autojen suunnittelussa.

 

Se, mitä tiimit oppivat maailman kilparadoilla, edistää nykyisten ja tulevien sähköautojen kehittämistyötä ja on todellinen kannustin tutkimus- ja kehitystyön vauhdittamiseen. 

AINUTLAATUISIA PALVELUITA

Elämyksellisiä palveluita

Sinulle suunniteltuja ainutlaatuisia palveluita.

Art de vivre

Legendaarisen perintönsä ansiosta DS Automobiles on todellinen ranskalaisen Art de Vivren lähettiläs, joka tekee jokaisesta matkasta kiehtovan kutsun osallistua uuteen seikkailuun.
 
AINUTLAATUISIA PALVELUITA
Sukella DS:n maailmaan
DS-asiakkaana pääset nauttimaan eksklusiivisista ja yksilöllisistä palveluista, jotka tarjoavat ainutlaatuisen DS-kokemuksen. DS on mukana arjessasi, ja tarjoaa sinulle ainutlaatuisia elämyksiä aina kun olet liikkeellä. Eksklusiivinen Only You -ohjelmamme avaa ovensa sinulle ja toivotamme sinut tervetulleeksi DS-maailmaan.
ELÄMYKSIÄ
Only You Privilege
ELÄMYKSIÄ
Only You Privilege
MIELENRAUHAA
MyDS
MIELENRAUHAA
MyDS
DS Travel Experiences
Vivez une expérience unique
DS Automobiles vous propose de sublimer vos aventures et votre besoin d'évasion, le temps d'un week-end, grâce à des expériences gastronomiques et culturelles exclusives et innovantes, à travers sa nouvelle plateforme de voyages DS Travel Experiences.
SÄHKÖINEN AJOELÄMYS
Kutsuu seikkailuun
DS Automobiles tarjoaa sinulle mukavan, tehokkaan ja hienostuneen ajokokemuksen E-TENSE-teknologiansa avulla. Koe uudenlainen ajoelämys, joka kutsuu seikkailuun. 
Liitettävyyspalvelut
Koska aika on arvokkainta, mitä meillä on, DS Automobiles tekee kaikkensa tarjotakseen sinulle mahdollisuuden arvostaa jokaista hetkeä sähkö- tai lataushybridiautosi ratissa. 
Installation à domicile
Du conseil jusqu'à l'installation de votre DS ePro WALLBOX, la solution idéale pour recharger rapidement à domicile.
Planification de vos trajets
Avec Free2move eSolutions Charging, optimisez vos parcours en fonction de la capacité d’autonomie de votre véhicule E-TENSE et la disponibilité de charges publiques sur votre trajet.
RECHARGE PUBLIQUE
Circulez en toute sérénité en bénéficiant d'un réseau de plus de 67 000 bornes de recharge en France et près de 330 000 bornes en Europe.
MyDS-sovellus

Tietoa toimintamatkasta

MyDS-sovelluksen avulla saat reaaliaikaisesti selville lataustilanteen sekä arvioidun jäljellä olevan toimintamatkan. Kun ajoneuvosi on kytketty verkkovirtaan, näet myös latausnopeuden ja odotetun latausajan.
MyDS-sovellus

Latauksen hallinta etänä

Etäohjauksen avulla voit käynnistää autosi latauksen tai siirtyä ajastettuun lataukseen MyDS-sovelluksen avulla. Tämän toiminnon avulla voit ladata autoasi edullisempina ajankohtina, esim. yöaikaan.
MyDS-sovellus

Matkustamon esilämmitys ja -jäähdytys

Etänä toimiva esilämmitys/-jäähdytys mahdollistaa ajoneuvon lämmityksen tai jäähdytyksen optimaalisen lämpötilaan ennen ajomatkasi alkua.
DS Mobility Pass, la mobilité sans entrave
Bénéficiez de tarifs préférentiels sur la location d'une voiture DS thermique ou hybride rechargeable dans le réseau Free2move Rent.
Une mobilité à chaque instant
Louez le véhicule DS thermique ou hybride rechargeable de votre choix et facilitez vos longs déplacements occasionnels.
Des conditions préférentielles
Grâce à DS Mobility Pass, bénéficiez de conditions préférentielles sur le prix de location de votre véhicule DS thermique ou hybride rechargeable.
Une simplicité d'utilisation
Louez votre véhicule directement et simplement depuis votre application MyDS au travers de Free2move Rent.

LUE LISÄÄ

Savoir-faire

Intohimoisia työntekijöitä

Art de vivre

Legendaarisen perintönsä ansiosta DS Automobiles on todellinen ranskalaisen Art de Vivren lähettiläs, joka tekee jokaisesta matkasta kiehtovan kutsun osallistua uuteen seikkailuun.
RANSKALAINEN ELÄMÄNTAPA
Nauti ranskalaisesta matkustamisen taidosta DS Automobilesin kanssa. Legendaarisen perintönsä pohjalta DS Automobiles on perustettu ranskalaisen Art de Vivren todelliseksi lähettilääksi, joka tekee jokaisesta matkasta kiehtovan kutsun osallistua uuteen seikkailuun. Heittäydy mukaan gastronomisiin, hienostuneisiin ja kulttuurielämyksiin.
Nauti tarkoin valittujen yhteistyökumppaneiden tarjoamista elämyksistä, ja koe  ranskalainen Art de Vivre, joka heijaa DS Automobilesin hienostuneisuutta ja arvokkuutta.
YHTEISTYÖKUMPPANIT
Ainutlaatuisen kokemuksen takaamiseksi DS Automobilesia ympäröivät asiantuntevat ja huolellisesti valitut yhteistyökumppanit, jotka inspiroivat suunnittelijoita ja käsityöläisiä kehittämään innovatiivista teknologiaa, huomiota yksityiskohtiin ja jopa huippumuotia.
DS x PARIS FASHION WEEK®
DS x PARIS FASHION WEEK®
MATKAKIRJAT

Tutustu hienostuneisuuden rajoihin, avantgarde-henkeen kaikessa rohkeudessaan,

ranskalaiseen Art de Vivreen arvokkaimmillaan ja matkustamiseen kaikessa rikkaudessaan.

LUE LISÄÄ

Savoir-faire

Tutustu ammattilaisiin, jotka inspiroivat osaamistamme.

Elämyksellisiä palveluita

Sinulle suunniteltuja ainutlaatuisia palveluita.