Näytä sisältö

SÄHKÖAUTOT

Sähköistä hienostuneisuutta
Sähköauto on kestävän liikkumisen synonyymi, mutta se merkitsee myös ajonautintoa. Sähköautoissamme nautit ainutlaatuisesta kokemuksesta. Välittömästi käytettävissä oleva vääntömomentti, ei tärinää, täydellinen hiljaisuus sisällä: anna itsellesi hetki rentoutua sähköautojemme ratissa.
DS 3 E-TENSE
DS 3 on huipputekninen ja tehokas, ja se tuo tyylikkyyttä ja luonnetta jokaiseen matkaan. Tulet rakastumaan tähän sähköautoon ja siihen, miten mukavasti se kulkee.
DÉCOUVREZ NOUVELLE DS 3 E-TENSE
Nouvelle DS 3 E-TENSE incarne ce que doit être la voiture électrique selon DS. Véritable concentré de raffinement et de technologies, cette voiture haut de gamme est le symbole de l'excellence à la française. À bord, vous découvrez un habitacle conçu avec des matériaux d'une extrême noblesse, pensés pour votre confort de conduite. Les technologies de pointe, comme DS DRIVE ASSIST, vous offrent un avant-goût de la conduite autonome. Roulez dans un silence total et rechargez partout, en toute simplicité. Les batteries de notre SUV compact se rechargent en effet facilement sur une DS Wall Box.