TEHO:
Ladattava hybridi: 225 hv

MITAT:
Pituus: 4,40 m
Leveys: 1,87 m
Korkeus: 1,49 m

KULUTUS / PÄÄSTÖT (WLTP*)
1,3 l  / 100 km
29 g CO₂/km

DS 4 jopa vain vuodeksi

DS 4 jopa vain vuodeksi

Erä nopeaan toimitukseen

Tarjoamme nyt erän DS 4 autoja vain vuodeksi edullisella ja kiinteällä kuukausimaksulla alkaen 679 €/kk. Et tarvitse käsirahaa ja halutessasi ostamme nykyisen autosi pois. Vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton, jolloin velvoitteesi loppuvat. Helppoa ja huoletonta!

Katso saatavilla olevat nopean toimituksen autot ja toimi nopeasti!

Maailman kaunein auto 2022

37. Festival Automobile International -tapahtuman palkintoraati on palkinnut DS 4:n vuoden 2022 Kauneimpana Autona. DS 4 erottuu näyttävillä mittasuhteillaan ja vaikuttavalla läsnäolollaan niin ulkopuolen muotoilussa kuin sisätiloissa.

Läpäisevä katse

Hypnoottinen valoarkkitehtuuri on antaa DS 4:lle silmiinpistävän ulkonäön, joka on yhtä jännittävää kuin innovatiivinen. Ohuissa DS MATRIX LED VISION -projektoriajovaloissa on matriisitoiminto sekä aktiivinen ajovalosuuntaus. Näyttävät päiväajovalot koostuvat 98 erillisestä ledistä.

DS MATRIX LED VISION

Älykäs valaistus

Uuden sukupolven DS MATRIX LED VISION -projektoriajovalot ovat ohuita ja moderneja, ja niiden toimintaa säädellään ajo-olosuhteiden perusteella. Ajoitpa kaupungissa, maaseudulla, moottoritiellä tai huonossa ja sumuisessa säässä, ajovalojen älykäs ohjaus ja teknologinen edistyneisyys varmistavat, että näkyvyys on mahdollisimman hyvä.

Esittele tyyliäsi

Kompaktien hatchbackien ja coupé SUV -mallien innoittama DS 4 tulee saataville kolmena eri versiona: DS 4, DS 4 CROSS sekä DS 4 Performance Line. Tutustu videolta DS 4:n ulkopuolen designiin.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

Sisätilat

Puhdaslinjaista ja soljuvaa sisätilojen suunnittelua, käsintehdyin yksityiskohdin

DS 4:n sisätilat ovat ergonomiset, puhdaslinjaiset ja täynnä huipputeknisiä digitaalisia ominaisuuksia. Sisätilasuunnittelun tavoite oli mahdollisimman seesteinen tunnelma, ja jokaisessa yksityiskohdassa on panostettu mukavuuteen, käyttäjäystävällisyyteen ja toiminnallisuuteen. Viimeistelyssä on käytetty erilaisia nahkalaatuja, Alcantaraa®, taottua hiiltä, villaa sekä uusia koristelutekniikoita.

Tutustu videolta tarkemmin DS 4:n ainutlaatuisiin sisätiloihin DS Suomen tuotepäälliön opastamana.

Teknologiaa

Nautinnollinen ja mukaansatempaava ajoelämys

DS 4:ssä on useita järjestelmiä ja ominaisuuksia, joissa hyödynnetään niin sanottua lisättyä todellisuutta. Uusimpien teknologisten innovaatioiden ja virtuaalitodellisuuden yhdistäminen parantaa tehokkuutta, käytettävyyttä, ajoelämystä sekä ennen kaikkea turvallisuutta.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Kuljettajan ei tarvitse nostaa silmiään tiestä

DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY -tuulilasinäyttö on avantgardistinen, visuaalinen elämys ja ensimmäinen askel kohti lisättyä todellisuutta. Tämän uuden, mukaansatempaavan teknologian avulla tärkein ajamiseen liittyvä informaatio heijastetaan suoraan tiehen. Ensimmäistä kertaa luokassaan optista illuusioita apuna käyttäen tieto esitetään neljä metriä tuulilasin edellä, tiedon seuratessa kuljettajan katsetta 21 tuuman levyisenä. Keskeisin informaatio, kuten ajonopeus, ajoavustimet, navigointi, varoitusviestit, kuuntelussa oleva kappale tai jopa puhelun vastapuolen nimi, heijastetaan kuljettajan silmien eteen tiehen.

DS IRIS SYSTEM

Aistillinen ja elämyksellinen teknologia

DS IRIS SYSTEM on kuljettajan henkilökohtainen assistentti. Järjestelmä perustuu profiileille, joita kukin auton käyttäjä voi personoida mieltymystensä mukaiseksi. DS IRIS SYSTEM -järjestelmää ohjataan äänellä tai eleillä.

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Oikotiet sormiesi ulottuvilla

DS SMART TOUCH on vaiheenvalitsimen eteen sijoitettu kosketusnäyttö, jolla ohjataan tietoviihdejärjestelmän toimintoja. Näyttöä käytetään hipaisuin ja elein, ja se tunnistaa esimerkiksi zoomauksen tai käsin kirjoittamisen.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Uuden sukupolven liikkumista

DS 4 E-TENSE tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja matalan polttoainekulutuksen. Käytettävissä on neljä ajotilaa: 100 % sähkö, urheilu, mukavuus ja hybridi. Brake-toiminto mahdollistaa jarrutusenergian talteenoton akkuun myöhempää käyttöä varten.

E-TENSE 225 -voimalinja koostuu 180 hevosvoiman bensiinimoottorista ja eteen sijoitetusta sähkömoottorista, joiden yhdistetty teho on 225 hv ja vääntömomentti 360 hv. Vaihteistona on 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jota hallitaan DS E-Toggle vaihteenvalitsimen avulla. DS 4 E-TENSE 225 on etuvetoinen. Ajoakuston koko on 12,4 kWh.

Ajettaessa 100 %:sti sähköllä, DS4 E-TENSE 225:n toimintamatka on 55 km WLTP-normin mukaisesti mitattuna.

DS 4 E-TENSE

Mukavuus & turvallisuus

Innovaatioita matkustamisen seesteisyyteen

DS DRIVE ASSIST 2.0

Uuden sukupolven ajamista

DS DRIVE ASSIST 2.0 pitää ajoneuvon täsmällisesti kaistaviivojen välissä. Uusina toimintoina järjestelmä osaa myös puoliautomaattiseen ohittamisen, automaattisen kaarrenopeuden säätelyn sekä odotettavissa olevien nopeussuositusten tunnistamisen.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Tien ennakointia

DS ACTIVE SCAN säätää jousitusta joko jämäkämmäksi tai pehmeämmäksi tilanteen mukaan. Järjestelmä hyödyntää tuulilasin yläosaan sijoitettua kameraa, neljää asentoanturia ja kolmea kiihtyvyysanturia ja ohjaa jokaisen pyörän jousitusta itsenäisesti. Tulemana on korkeatasoinen mukavuus tien kunnosta riippumatta.

DS NIGHT VISION

Näe pimeydessä

DS NIGHT VISION on toinen teknologia, joka erottaa DS 4:n luokkansa muista autoista. Auton etumaskin keskellä sijaitseva infrapunakamera tunnistaa jalankulkijat ja eläimet aina 200 metrin päästä myös hämärässä sekä yöaikaan. Kuljettaja voi tarkkailla tietä digitaalisen mittariston näytöltä, mutta saa ilmoituksen vaarasta myös DS EXTENDED HEADS UP DISPLAY -tuulilasinäytölle ilmestyvänä varoituksena.

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.

TOIMINTAMATKA & KULUTUS

WLTP-mittaustavan mukaisesti

Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. Ladattavan hybridiauton kulutus voi poiketa merkittävästi ilmoitetuista kulutusarvoista auton käytöstä ja lataamisesta riippuen. Autoa tulee ladata viimeistään akkujen tyhjennyttyä, jotta ajoneuvon kulutus pysyy alhaisena.

Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

On myös tilanteita, joissa sähköllä ajaminen ei onnistu. Näitä tilanteita on esimerkiksi alle -5 asteen ulkolämpötila ja 12 voltin akkujen alhainen varaustaso. Alle -5 asteen pakkasella Electric- eli täysin sähköinen ajotila ei ole käytettävissä, mutta Hybrid-ajotila on käytettävissä, jolloin auto optimoi ajamista polttomoottorin ja sähkömoottorin yhteistyössä. Lisäksi polttomoottori vaatii toisinaan käyttöä, jotta se saavuttaa käyntilämpötilan ja mahdollinen öljyn sekaan joutunut bensiini haihtuu pois. Kuljettajalla ei näissä tapauksissa tilapäisesti ole mahdollista ajaa ainoastaan sähköllä.