Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

ENEMMÄN KUIN MUOTIA

DS Automobiles on edustanut rohkeaa ja innovatiivista ajoneuvosuunnittelua perustamisestaan lähtien. Vuonna 1955 lanseeratun DS 19 -mallin perinnön inspiroimana DS haastaa nykypäivän autoteollisuuden konventionaalisia sääntöjä ja valmistaa tulevaisuuden autoja tulevaisuuden sukupolville.

Tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina DS Automobiles osoittaa kunnioitustaan muodin maailmalle, jonka ajavana voimana on uudistaminen, yllättäminen, kokeileminen ja keksiminen. Yhteistyö tukee myös Fédération de la Haute Couture et de la Mode -järjestöä kehittämään Pariisin muotiviikkoja ympäristöystävällisemmäksi.

PFW 1

Virallinen tapahtuma-auto

pfw 2

Autojemme elegantti ja rohkea muotokieli lainaa säännöllisesti muodin maailman rohkeista ratkaisuista ja hienostuneista viimeistelyistä. Niinpä on täysin luonnollista, että Pariisin muotiviikkojen vieraat voivat tutustua kaupunkiin DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 -mallilla, joka on myös tapahtuman virallinen tapahtuma-auto.

DS Automobiles valokuvaajan silmin

”Un Autre Regard” -tapahtumassa esiteltiin DS Automobilesin ja muodin maailman intiimiä suhdetta. Osana SPHERE Paris Fashion Week® -showroomia järjestetyssä muotikuvaustapahtumassa esiteltiin DS Automobilesin konseptiautomallistoa ja Fédération de la Haute Couture et de la Mode -järjestön tunnustamien nousevien muotisuunnittelijoiden luomuksia. Kuten nuorten suunnittelijoiden luomuksilla, DS-konseptiautoilla pyritään näkemään maailma uusin tavoin.

pfw3 pfw 5 pfw 4