High Rider

High Rider

Design

Dynaaminen, kompakti ja ainutlaatuinen

Concept-Car_High-Rider-fron-view

DS High Rider -konspetiauto, joka  esiteltiin Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2010, antoi viitteitä tulevasta DS4:stä, joka julkistettiin Pariisin autonäyttelyssä saman vuoden lokakuussa.  Toisin kuin perinteiset neljän hengen coupét, jotka ovat matalia ja pitkiä, DS High Rider on kompakti ja profiililtaan lihaksikas. DS High Rider on siluetiltaan energisen vitaalinen. Tämä kuvan kaunis coupé on myös ylellisen tyylikäs ja moderni. Ensiesiintymiseen valittu Golden Gloss -korinväri on täydellisessä harmoniassa sivuikkunoita kiertävien savun väristen kromireunusten kanssa korostaen niiden ainutlaatuista muotoa ja valaisten niitä. Ajo- ja huomiovalot ovat osa etu- ja takosan viimeistelyä.

Sisätilat

Räätälöidyt sisätilat

Concept-Car_High-Rider-Interieur

Samaan tapaan kuin ulkoinen muotoilu myös DS High Rider in sisätilat ja ohjaamo uhkuvat voimaa, energiaa ja hienostuneisuutta. Ajoergonomia, hallintalaitteiden ja valittujen materiaalien laatu ja viimeistely ovat huippuluokkaa, niin kuin myös tunnelma ja matkustusviihtyvyys auton sisällä. Kojelauta, istuimet ja ovipaneelit on päällystetty ylellisellä korkealaatuisella nahalla. DS High Riderin persoonalliset sisätilat ovat ylelliset ja huippuunsa viimeistellyt, samaan tapaan kuin auton ulkoinenkin olemus.  Istuutuessaan tämän ylellisen ja arvokkaan auton ohjauspyörän taakse kuljettaja aistii kuinka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tuottamaan mielihyvää. Tunne on samanlainen kuin silloin kun hän pukeutuu juuri hänelle itselleen mittatilauksena tehtyyn pukuun.

Teknologia

Full Hybrid: nautinnollisen dynaamista ajettavuutta

Concept-Car_High-RiderDS High Rider -konseptiauton kyky rikkoa rajoja kuvastuu myös voimanlähteiden valinnassa: dieselhybridi yhdistettynä FAP-hiukkassuodattimella varustettuun HDi- dieselmoottoriin,  sekä taka-akselille sijoitettu sähkömoottori. Dynaaminen ja nautinnollinen suorituskyky yhdistyy näin hienosti ympäristöarvojen huomioimiseen. Full Hybrid diesel mahdollistaa uusimman sukupolven puhtaan dieselmoottorin liittämisen ZEV (Zero Emission Vehicule) -sähkökäyttötilaan optimoiden kahden moottorin yhteistoiminnan joka tilanteessa. Voimakkaan kiihdyttämisen yhteydessä sähkömoottori voi tuo välittömästi lisää voimaa HDi-moottorin rinnalle. Lisävoima välittyy takapyörille: haastavissa käyttöoloissa veto-ominaisuudet integroituvat ja DS HIGH RIDERin muhkea voima täysin hallittua.