Kun ranskalainen hienostuneisuus voittaa suomalaiset olosuhteet

Kun ranskalainen hienostuneisuus voittaa suomalaiset olosuhteet
Kun ranskalainen hienostuneisuus voittaa suomalaiset olosuhteet

Tyylikäs ja erottuva DS 7 on maailman ranskalaisin uusi auto. Se ei silti tarkoita, etteikö DS 7 sopisi suomalaisiin olosuhteisiin. Tässä viisi ominaisuutta, jotka tekevät DS 7 SUV:sta erinomaisen auton Suomeen.

Valoa pimeään:

Valoa pimeään:

DS PIXEL LED VISION 3.0 -matriisiajovalot

DS 7 on valmis Suomen pitkään ja pimeään talveen. DS Pixel Led Vision 3.0 -valot eli suomeksi matriisiajovalot ovat älykäs ja nykyaikainen ratkaisu auton ajovaloiksi. Ne muuttavat aktiivisesti valokuviota vallitsevan liikennetilanteen mukaan. Pimeällä tiellä kaukovalot voidaan pitää päällä ikään kuin koko ajan, mutta valokeila ei silti häikäise vastaantulevia autoja. Näin näkyvyys tiehen on aina mahdollisimman hyvä liikennetilanteesta riippumatta. Matriisityyppiset kaukovalot ovat vakiona DS 7:ssa Performance Line Business -varustetasosta ylöspäin.

Suorituskykyä ja vakautta:

Suorituskykyä ja vakautta:

DS E-Tense 4x4 -neliveto

Neliveto on kuin tehty vaativiin ja nopeasti muuttuviin suomalaisiin olosuhteisiin. DS 7 on tietenkin saatavilla nelivetoisena. Neliveto on toteutettu taka-akselille sijoitetulla sähkömoottorilla, auto on näin ollen lataushybridi. E-Tense 4×4 -nelivedon voi valita kiinteäksi ajotilavalitsimesta, jolloin eteneminen on erityisen vakaata ja turvallista. Nelivetoinen lataushybridimalli on myös erittäin suorituskykyinen: tehoa on tarjolla jopa 360 hevosvoimaa.

Suorituskykyä ja vakautta:
Näkyvyyttä sinne, mihin valo ei kanna

Näkyvyyttä sinne, mihin valo ei kanna

DS Night Vision -pimeänäköavustin

DS 7:ssä käytetään infrapunavaloon perustuvaa ja teknologisesti hyvin edistynyttä Night Vision -kameraa. Se tunnistaa pimeällä eläimet, jalankulkijat tai pyöräilijät jo aiemmin kuin ne näkyvät kaukovalojen kantamassa. Pimeänäköavustimen kuva piirtyy auton mittaristoon, ja järjestelmä kertoo, kun se on havainnut tiellä jonkin liikkuvan henkilön tai eläimen. Järjestelmä on aktivoitavissa autosta, kun ulkona on hämärää.

Sähköllä jouhevasti ja edullisesti

Sähköllä jouhevasti ja edullisesti

DS 7 E-Tense-lataushybridi

Sähköllä ajaminen on tätä päivää ja myös edullista. Kaikki Suomessa myytävät DS 7:t ovat edistyksellisiä lataushybrideitä. Ahkerasti lataamalla DS 7 -katumaasturin polttoaineenkulutusta voi laskea todella merkittävästi. Lyhyemmillä ajosuoritteilla DS 7:n 65 kilometrin WLTP-mukainen sähkökantama riittää useimpiin päivittäisiin ajoihin. E-Tense 360 -huippumallissa lataushybridivoimalinjan virityksessä on auttanut DS Performancen DS PENSKE-kilpailutiimi, joka ajaa tällä hetkellä Formula E -luokassa.

Sähköllä jouhevasti ja edullisesti
Tyylikäs erottuja

Tyylikäs erottuja

DS 7 huokuu pariisilaista muotoiluosaamista

DS 7 edustaa pariisilaista tyylikkyyttä puhtaimmillaan niin ulko- kuin sisäpuolelta. Auton sisätiloissa voi aistia ranskalaisen käsityötaidon, joka on yhdistetty vain parhaimpiin ja hienostuneimpiin materiaaleihin. Lisäksi DS on käyttänyt paljon huomiota lukuisiin pieniin yksityiskohtiin ympäri autoa, jotta kokemus olisi mahdollisimman ylellinen. DS 7:lla ajaessa erotut joukosta ja osoitat erityisen hyvää automakua.

DS 7 Esittelyvideo

Tutustu upean DS 7:n ulkopuolen muotoiluun, sisätiloihin ja tärkeimpiin ajo-ominaisuuksiin Suomen tuotepäällikön opastamana: