TEHO

Ladattava hybridi 225, 300 ja 360 hv.

MITAT

Pituus: 4,59 m
Leveys: 1,90 m
Korkeus: 1,63 m

KIEHTOVA

Karismaattinen uusi muotoilu

Tutustu uuteen DS 7 -malliin, hienostuneeseen katumaasturiin, joka hurmaa tyylikkäillä ja dynaamisilla linjoillaan.

 

TYYLIKÄS & DYNAAMINEN

Voimakas muotoilu

Tässä modernissa katumaasturissa yhdistyvät tekninen huippuosaaminen ja ainutlaatuinen mukavuus, joten voit löytää ajamisen ilon uudelleen. Sisätiloissa edistyksellinen tekniikka ja yksityiskohtien huomioiminen tekevät tästä uudesta mallista kunnianosoituksen matkustamisen taidolle ja DS Automobilesin ranskalaiselle asiantuntemukselle.

 

DS 7:n saatavilla olevat voimalinjat

LADATTAVA HYBRIDI

E-TENSE 360 hv ja neliveto
E-TENSE 300 hv ja neliveto
E-TENSE 225 hv

ULKOPUOLEN DESIGN

DS 7 on uudistunut näyttävästi ja intensiivisesti. Muotoilussa yhdistyvät dynaaminen profiili, syvä luonne ja uudelleen suunniteltu etuosa. Takana uudet valot istuvat täydellisesti korin linjoihin ja täydentävät saumattomasti etuosan uutta valotunnusta, joka antaa autolle voimakkaan ja näyttävän ilmeen.

Jännittävä uusi ilme

Jännittävä uusi ilme

DS PIXEL LED VISION 3.0 -valot ja DS LIGHT VEIL -päiväajovalot antavat uudelle DS 7:lle terävän ja unohtumattoman ilmeen. Uudet huipputekniset ajovalot yhdistettynä uuteen etusäleikköön korostavat keulan eleganssia.

Jännittävä uusi ilme
Puhtaat ja dynaamiset linjat

Puhtaat ja dynaamiset linjat

Hienostuneilla ominaisuuksillaan ja terävillä linjoillaan uuden DS 7:n ainutlaatuiset mittasuhteet yhdistävät täydellisesti voiman, puhtauden ja eleganssin.

Uudet takavalot

Uudet takavalot

Kapeat ja suomukuvioiset LED-takavalot on muotoiltu uusiksi tumman metallin sävyisenä. Ne korostavat DS 7 ainutlaatuista ilmettä.

 

Uudet takavalot

SISÄTILAT

Hienostuneet sisätilat tekevät elämästäsi mukavampaa

Nauti hämmästyttävästä tilasta ja räätälöidystä sisustuksesta. Hienostuneet materiaalit, ainutlaatuiset yksityiskohdat ja huipputekninen ohjaamo edistävät hyvinvointiasi ja ensiluokkaista mukavuutta jokaisella matkallasi.

Nappanahkaiset sisätilat

Nappanahkaiset sisätilat

Uuden DS 7:n viimeisintä yksityiskohtaa myöten viimeisteltyissä sisätiloissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja, kuten Pearl Grey- tai Basalt Black Nappa -nahkaverhoilua. Antaudu ylellisyydelle ja laadukkaiden materiaalien kosketukselle, jotka on suunniteltu puhtaasti käsityöläisperinteellä.

"Watchstrap" verhoilu

"Watchstrap" verhoilu

Verhoilijamme ovat kehittäneet uuden DS 7:n sisätiloja Nappa-nahalla, joka on arvokasta täysnahkaa. Eksklusiivinen kellon ranneketta muistuttava verhoilu korostaa kauniisti DS Automobilesin ja ranskalaisen käsityötaidon välistä vahvaa yhteyttä.

"Watchstrap" verhoilu
Helmiäistikkaus

Helmiäistikkaus

Huippumuodin innoittama tikkaus rytmittää uuden DS 7:n sisäverhoilua ja korostaa niiden eleganttia olemusta. Verhoilijamme kehittivät helmien rivistön muodostavaa ommelta ja siihen soveltuvia välineitä yli neljä vuotta, ja nykyään helmiäistikkaus on teknisessä vaativuudessaan yksi DS Automobilesin tunnusmerkeistä.

 

B.R.M R180 kello

B.R.M R180 kello

Yhteistyössä B.R.M Chronographesin kanssa suunniteltu B.R.M R180 -kello ilmestyy majesteettisesti kotelostaan kojelaudalle, kun auto käynnistetään. Kellossa yhdistyvät teknologia ja tyylikäs muotoilu.

B.R.M R180 kello
Nahkainen ohjauspyörä

Nahkainen ohjauspyörä

Tee ajamisesta entistäkin mukavampaa ja tunne uuden DS 7:n ohjauspyörän pehmeä nahka. Käsityöläisten muokkaamaa, eleganttia ja kestävää nahkaa korostavat koristekaiverrukset, jotka antavat ohjaamolle hienostuneen muotoilun.

"Clous de Paris" koristekaiverrus

"Clous de Paris" koristekaiverrus

Uuden DS 7:n hallintalaitteiden hienostuneen ”Clous de Paris” -koristekaiverruksien inspiraationa ovat toimineet artesaanikelloseppien käyttämä guilloché-tekniikka ja Louvren kuuluisa lasipyramidi. ”Clous de Paris” leikittelee valon ja varjon vuorovaikutuksella, ja lukuisista pienistä pyramidin kärjistä koostuvana koristekaiverruksena se on kunnianosoitus paitsi vaativalle tarkkuuskäsityölle myös Pariisille.

"Clous de Paris" koristekaiverrus

LIITETTÄVYYS

Huippuluokan digitaalinen kokemus

Yhdistetty ohjaamo

Yhdistetty ohjaamo

DS 7 -mallia varten kehitimme ohjaamon, joka on mukaansatempaava ja huipputekninen. Digitaalinen 12,3 tuuman mittaristo ja suuri 12 tuuman HD-kosketusnäyttö takaavat paremman luettavuuden ja mukavuuden, ja kaikki olennaiset tiedot ovat saatavilla muutamalla napautuksella.

Uuden DS 7:n sisätiloissa voit nauttia ainutlaatuisesta äänikokemuksesta hyödyntämällä FOCAL Electra® Sound System -järjestelmää. Äänentoistojärjestelmä koostuu 14 kaiuttimesta, mukaan lukien subwoofer ja vahvistin, jonka kokonaisteho on 515 wattia ja joka takaa poikkeuksellisen upean äänen.

DS IRIS SYSTEM on uusi informaatiojärjestelmä, joka on intuitiivinen, ergonominen ja täysin räätälöitävissä oleva. Se sisältää henkilökohtaisen avustajan, jossa on kosketusnäyttö ja puheentunnistus. DS IRIS SYSTEM tekee mitä haluat, silloin kun haluat.

E-TENSE

Dynaamista tyyneyttä E-TENSEN avulla

Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu uusi DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän premium-tason ajon.

 

TOIMINTAMATKA SÄHKÖLLÄ

65 km (WLTP)

LATAUS

Akun lataus täyteen kestää  2 tuntia 7,4 kW:n sisäisellä yksivaihelaturilla

E-TENSE 4X4 360

Korkean suorituskyvyn hybridi

Taitotietoa

DS PERFORMANCE -insinöörit, joilla on runsaasti kokemusta osallistumisestamme ja kahdesta kaksinkertaisesta mestaruudesta Formula E:ssä, ovat rakentaneet uuden DS 7:n E-TENSE-voimayksikön, jossa on suoraan moottoriurheilusta peräisin olevaa teknologiaa, kuten energian talteenottoa jarrutuksessa.
E-TENSE 4×4 360 -voimayksikön ansiosta uusi DS 7 käyttää erityistä voimansiirtoa, jousitusta ja taka-akselia, jotka on viritetty käsityönä ranskalaisissa työpajoissa DS-insinöörien asiantuntevalla osaamisella.

Nelivedon tehoa

Kun SPORT-tila on aktivoitu, kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistetty voima antaa uudelle DS 7:lle uskomattoman tehon, joka mahdollistaa 360 hevosvoiman ja 520 Nm vääntömomentin tuottamisen, mutta samalla se säilyttää suuren ajojoustavuuden.

E-TENSE -teknologia

Aja täysin vapaasti

E-TENSE plug-in hybridin edut

Päästöt ja kulutus

DS 7 on tarjolla useana eri lataushybridiversiona. Ladattavia hybrideitä on tarjolla kolmena eri versiona: etuvetoinen 225hv , ja nelivetoiset 300 hv ja 360 hv. E-TENSE-mallien CO₂-päästöt ovat enintään 49 g/km (homologoinnin mukaan)

Hiljainen ja mukava ajo

Nauti äärimmäisestä äänieristyksestä, jota laminoidut lasit parantavat entisestään. Uusi DS 7 plug-in-hybrid tarjoaa sinulle ajokokemuksen, joka on rauhallinen ja samalla joustava.

Kaksi nelivetoversiota

Uuden DS 7:n kaksi E-TENSE 4×4 300- ja E-TENSE 4×4 360 -voimayksikköä yhdistettynä EAT8-automaattivaihteistoon takaavat poikkeuksellisen ajosuorituskyvyn.

Räätälöidyt palvelut