DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% sähköinen

DS 3 CROSSBACK E-TENSE tuo  ylellisyyttä sähköautoiluun. Toimintamatka noin 320 km (WLTP-sykli*) ja ainutlaatuinen muotoilu: DS:n innovaatio odottaa sinua.

SÄHKÖAUTOMME HUIKEALLA TOIMINTAMATKALLA

DS 3 CROSSBACK E-TENSE lataa itseään myös ajon aikana. Toimintamatka kasvaa jopa 20 % jarrutusenergian talteenoton ansiosta kaupunkiajossa. Se on samaan aikaan tehokas ja luotettava, jolloin jokainen matka on erityinen.

SÄHKÖAUTOSI TOIMINTASÄDE

Uusi maailma avoinna sinulle

Lukuisat asiat vaikuttavat sähköautosi toimintasäteeseen, kuten sääolosuhteet ja ajotyylisi. Tutustu tekijöihin, jotka vaikuttavat sähköauton akun tehokkuuteen.

Matkustamon lämpötila

Matkustamon lämmitys jokaisen matkan alussa vaatii paljon sähköauton akuilta, vähentäen siten niiden kantamaa. On suositeltavaa esilämmittää tai -jäähdyttää matkustamo MyDS-sovelluksen avulla, kun DS 3 CROSSBACK E-TENSE sähköauto on yhä latauksessa.

Lämpötila ulkona

Voimakas lämpö ja hyytävä kylmyys vaikuttavat akkujen sisällä olevaan kemialliseen reaktioon, estäen niitä pitämästä optimaalista varaustasoa. DS 3 CROSSBACK E-TENSE sähköauton tehokas ja taloudellinen lämpöpumppu säätelee akkujen lämpötilaa ja vähentää äärimmäisten lämpötilojen vaikutusta.

Ajotyyli

Tasaisella nopeudella ajaminen ylläpitää sähköauton toimintamatkaa. Priorisoi eco-ajotilaa kolmesta valittavissa olevasta ajotilasta (sport, normal, eco).

Autosi lataa itseään myös ajon aikana

Regeneratiivinen jarrutus

Formula E:n inspiroima ja toimivaksi todettu regeneratiivinen jarrutus muuntaa jarrutuksessa vapautuvan kineettisen energian sähköksi ja näin ollen pidentää toimintamatkaa. Aktivoi toiminto koskettamalla vaihdevipua, niin akkujen toimintamatka voi kasvaa jopa 20 %.

Valitse sinulle sopivin ajotila

Voit valita kulloiseenkin tilanteeseen sopivan ajotyylin DS 3 CROSSBACK E-TENSEN kolmesta eri ajotilasta:

SPORT-tila tehostaa suorituskykyä ja herkistää aistit, käytössä enimmäisteho- ja vääntö (0– 50 km/h 3,5 sekunnissa, 0–100 km/h 9 sekunnissa).

NORMAL-ajotila sopii arkiajoon ja korostaa ajomukavuutta.

ECO-ajotila optimoi sähköautosi toimintamatkan.