August 21, 2018

UUSI YLELLINEN DS 7 CROSSBACK SUOMEEN, ENSIMMÄINEN DS-MYYMÄLÄ AVAUTUU PÄÄKAUPUNKISEUDULLA LOPPUSYKSYSTÄ 2018

UUSI YLELLINEN DS 7 CROSSBACK SUOMEEN, ENSIMMÄINEN DS-MYYMÄLÄ AVAUTUU PÄÄKAUPUNKISEUDULLA LOPPUSYKSYSTÄ 2018

Markkinoille muutaman vuoden tauon jälkeen palannut DS tulee saamaan arvoisensa startin Suomessa ensimmäisen uuden sukupolven DS-mallin, DS 7 Crossbackin rantautuessa maahamme tulevana syksynä.

Suomen ensimmäinen tuotemerkin arvokkuudella varustettu ja sisustettu DS-myymälä ja lajissaan Euroopan suurimpia, avautuu samaan aikaan pääkaupunkiseudulla. Keski-Euroopan markkinoille alkuvuodesta 2018 lanseerattu uusi DS 7 Crossback henkii ranskalaista käsityötaitoa ja ensimmäisenä automaailmassa ranskalaisten aitoa ymmärrystä luksustuotteisiin. Uutuus malli on huippuvarusteltu premium-luokan SUV.

 

DS HISTORIAN VALOSSA

Yksi auto aikaansai suoranaisen sensaation Pariisin autonäyttelyssä vuonna 1955 haastaen kaikki silloiset vallalla olleet normit ja osoittaen, että ranskalainen ylellisyys merkitsi jo tuolloin luovuutta, tyyliä, kokemusta ja arvovaltaa. Kyseessä oli DS, auto, josta tuli nopeasti ikoni, legenda, joka elää tänäkin päivänä. Kuten DS:ssä vuonna 1955 niin myös uudessa DS 7 Crossbackissa hämmästyttävä muotoilu, huipputason teknologia, erinomainen mukavuus ja tehokas suorituskyky yhdistyvät ensiluokkaisiin materiaalivalintoihin ja hienostuneisuuteen. Historia jatkaa kulkuaan, nämä kaksi kirjainta edustavat edelleen autoteollisuuden ylellisintä tasoa kaikkialla maailmassa.

Citroënin valmistama DS oli 1950-luvulla sekä ulkonäöltään että tekniikaltaan sensaatio, auto, jollaista ei ollut koskaan ennen nähty. Se oli aikalaisiinsa verrattuna muodoiltaan edistyksellinen ja tekniikaltaan ainutlaatuinen auto. Auton perusrakenne koostui teräksisestä korikehikosta, jonka ympärille muotopellit oli kiinnitetty muutamin pultein. Kaasunestejousitus tarjosi ennen kokemattoman matkustusmukavuuden ja automaattisesti vakiona pysyvän, kuljettajan säädettävissä olevan maavaran.

DS oli odotettu ja haluttu uutuus myös Suomessa. Ensimmäisen DS:n Suomeen tuloa juhlittiin runsaat 62 vuotta sitten, toukokuussa 1956. Ensimmäiset DS-mallit päätyivät monenlaisiin tehtäviin, yritysten edustusautoiksi ja tyylikästä muotoilua arvostaville tai poikkeuksellista mukavuutta autoltaan hakeville.

Innovatiiviset ja näyttävät DS-mallit olivat jo tuolloin niin kuin tänäkin päivänä suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat tuoda oman persoonallisuutensa esiin. Alkuperäisen DS:n tavoin myös uusille DS-malleille on luonteenomaista tyylikäs muotoilu, huipputeknologia, muistiin painuva ajoelämys yhdistettynä esimerkilliseen taloudellisuuteen ja kattavaan varustetasoon.

 

DS TÄNÄÄN

DS brändi herätettiin uudelleen henkiin 1.6.2014, samalla kun sille asetettiin kunnianhimoiset tavoitteet: ranskalaisen autoteollisuuden paluu premium-luokkaan. DS:ään liitettiin vuoden 1955 DS:ltä perityt arvot: innovaatio ja muista erottuminen. DS on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat erottua ja näkyä sekä avoimesti nauttia laadusta ja elämän hyvistä asioista. Vuonna 2015, kun DS lanseerattiin uudelleen, vietettiin alkuperäisen DS:n 60-vuotisjuhlia. Geneven autonäyttelyssä 2015 julkistettiin brändin uusi slogan: ”DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE” eli ”DS, AVANTGARDE-HENKEÄ”. Nyt myyntiin tuleva DS7 Crossback on ensimmäinen toisen sukupolven DS, joka aidoimmillaan edustaa ranskalaista luksusta ja perinteitä tässä päivässä. DS-mallisto tulee laajenemaan ja joka vuosi tullaan näkemään uusi loistokas tuote. PSA:n teknisenä edelläkävijänä DS:n tulevaisuus tulee pitämään sisällään sähköiset versiot, hybridit ja täyssähköautot ja niistä tulee merkittävä osa mallistoa.