August 11, 2020

DS TECHEETAH on ABB FIA Formula E kauden 2019/2020 valmistajien maailmanmestari ja Antonio Félix Da Costa kuljettajien maailmanmestari

DS TECHEETAH on ABB FIA Formula E kauden 2019/2020 valmistajien maailmanmestari ja Antonio Félix Da Costa kuljettajien maailmanmestari

Viime sunnuntaina DS TECHEETAH -tiimi ja Antonio Félix Da Costa varmistivat kahden mestaruuden kohtalon ABB FIA Formula E -sarjassa. Kaksi kilpailua on vielä edessä, mutta DS Automobiles on valmistajien maailmanmestari jo toista vuotta peräkkäin, ja osoittaa näin vahvan osaamisensa sähköisessä liikkuvuudessa. Meidän ei tarvitse myöskään odottaa ABB FIA Formula E 6. kauden kahta viimeistä kilpailua saadaksemme selville uutta kuljettajien maailmanmestaria! Molemmat DS E-TENSE FE20 –autot olivat voittamattomia, kun Jean-Éric Vergne voitti kilpailun, kun taas hänen portugalilainen joukkuetoverinsa voitti ensimmäisen Formula E mestaruuden. Tämän ansiosta DS TECHEETAH voitti myös valmistajien mestaruuden tittelin kaksi kilpailua ennen kauden loppua. DS Automobilesille 9. elokuuta 2020 oli päivä, joka jää merkin historiaan!

BERLIN TEMPELHOF AIRPORT, GERMANY - AUGUST 09: Antonio Félix da Costa (PRT), DS Techeetah, 2nd position during the Berlin ePrix IV at Berlin Tempelhof Airport on Sunday August 09, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

Antonio Felix Da Costa: ”Olen voittanut elämässäni tärkeitä kisoja, mutta en koskaan FIA-mestaruutta. Tässä sarjassa on 24 huippukuljettajaa, joten voitto täällä on uskomatonta. Luulin olevani ahkera työntekijä, kunnes liittyin DS TECHEETAH -tiimiin. Ensimmäisen viikon jälkeen sanoin heille “nyt ymmärrän miksi voitatte niin paljon”. Jean-Éric Vergne on uskomaton joukkuetoveri, hän on auttanut minua niin paljon, etten olisi voinut tehdä tätä ilman häntä ja koko joukkuetta. Suuri kiitos kaikille tiimin jäsenille, olette uskomattomia. ”

BERLIN TEMPELHOF AIRPORT, GERMANY - AUGUST 09: Antonio Félix da Costa (PRT), DS Techeetah during the Berlin ePrix IV at Berlin Tempelhof Airport on Sunday August 09, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

Jean-Éric Vergne:  “Olen erittäin tyytyväinen Antonion suoritukseen tänään, hän on tehnyt upeaa työtä ja ansaitsee voittonsa. Onneksi olkoon Antonio! Suuri kiitos koko tiimille ja kaikille ympärilläni työskenteleville, jotka työskentelevät ahkerasti koko ajan. Me kannustamme toisiamme jatkuvasti ja kehitymme yhdessä paremmiksi. Olemme nyt voittaneet kuljettajan mestaruuden kolme kertaa peräkkäin sekä valmistajien mestaruuden, joten en voisi olla tyytyväisempi.”