Louvre

Louvre

DS & LOUVREN TAIDEMUSEO

Louvren museolla ja DS Automobilesilla on ollut sama päämäärä vuodesta 2015: edistää ranskalaisen kulttuurin rikkautta kaikkialla maailmassa.

Ranskalaisen elämäntavan ikonit

Louvre 1

DS Automobilesin ja ikonisen ranskalaisen taidemuseon kumppanuus on perinteitä ja moderniutta yhdistelevä kunnianosoitus Pariisille ja taiteelle. Louvren taidemuseo hyödyntää ammattitaitoamme osassa sen näyttelyissä ja restaurointiprojekteissa, ja yhteinen tavoitteemme on edistää ranskalaista elämäntapaa ja matkustamista kuvaavaa taidetta.

Laatu & avantgarde

Louvre
DS Automobilesin ja Louvren taidemuseo ovat omistautuneet ranskalaisen kulttuurin edistämiselle ympäri maailmaa. Kumppanuus perustuu yhteiseen käsitykseen laadusta sekä perinteiden ja avantgarden hienovaraiseen tasapainoon, jota heijastaa muun muassa Louvren kuuluisa lasinen pyramidi.

Matkustaminen taiteen muotona

Louvre 5

Ainutlaatuinen ja erottuva DS 7 CROSSBACK LOUVRE* on koristeltu Louvren taideasiantuntijoiden ja DS Automobilesin käsityöläisten suunnittelemilla muotoiluyksityiskohdilla. Erikoismallin monitoiminäyttöön sisällytetyt podcastit esittelevät 182 Louvren tunnetuinta teosta, joita pääset katsomaan paikan päälle näyttämällä mukana tulevaa Louvren ystävät -korttia.
*DS 7 CROSSBACK LOUVRE -erikoismalli ei saatavilla Suomessa.