Focal Electra

Focal Electra

DS & FOCAL ELECTRA®

AISTIKKAITA KOKEMUKSIA
Focal Electran® ja DS Automobilesin yhteistyö pyrkii ylittämään mahdollisen rajat ja tarjoamaan poikkeuksellisen immersiivisiä kuuntelukokemuksia, joissa yhdistyvät suunnittelu, tekniikka, laadukkaat materiaalit ja muotoilu.

Äänen, tunteiden ja aistimusten yhdistäminen

Focal 2

Focalin kehitystyön perusimpulssina on ollut intohimoinen suhtautuminen musiikkiin, innovaatioihin ja muotoiluun jo vuodesta 1979. Focalin suunnittelijat kehittävät ja rakentavat Saint-Etiennen työpajoissaan äänentoistojärjestelmiä, jotka tarjoavat parasta mahdollista äänentoistoa audiofiileille ja musiikin ystäville. Organisaatiomme työskentelevät yhdessä parantaakseen matkasi jokaista hetkeä ja varmistaakseen tyylikkään ja poikkeukselliseen nautinnollisen akustisen kokemuksen.

Seuraavan tason kuuntelukokemus

89532.252

Ajoneuvojemme Focal Electra® -äänentoistojärjestelmät koostuvat joko 12:sta tai 14:sta huolella sijoitetuista kaiuttimesta, jotka tuottavat immersiivisen ja kristallinkirkkaan kuuntelukokemuksen. Akustiset lasit ja juottohitsattu kori tukevat ainutlaatuista ääniarkkitehtuuria ja minimoivat korin resonointia.