Perintö

Perintö

Tulevaisuuden autosuunnittelua

Vuonna 2014 perustettu DS Automobiles edustaa rohkeaa ja innovatiivista ajoneuvosuunnittelua. Vuonna 1955 lanseeratun DS 19 -mallin perinnön inspiroimana DS haastaa nykypäivän autoteollisuuden konventionaalisia sääntöjä ja valmistaa tulevaisuuden autoja tulevaisuuden sukupolville.

DS:n synty: inspiraation ikoni

Ensimmäinen DS esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä vuonna 1955. Innovatiivisen DS 19 -mallin perintö toimii tänäkin päivänä lähtökohtana sille ranskalaiselle käsityöläisosaamiselle ja avantgardistiselle hengelle, joka määrittelee DS Automobilesin suunnittelutyötä.

Ajatonta teknologiaa

89540.250

Työtämme ohjaa sama avantgardistinen henki kuin DS 19 -mallin suunnittelua. Inspiroidumme DS 19 -mallin eleganteista ja edisyksellisistä ratkaisuista, kuten hydraulisesta jousituksesta ja kääntyvistä ajovaloista, ja muunnamme niitä tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi innovaatioiksi.

TEKNOLOGIA


 

DS ACTIVE LED VISION

90724.250

Ensimmäinen DS herätti aikanaan huomiota edistyksellisillä ajovaloillaan. Tänä päivänä yhtä käänteentekevää tekniikkaa edustaa DS ACTIVE LED VISION -ajovalot, jotka koostuvat pääprojektorista ja kolmesta ajo-olosuhteisiin mukautuvasta moduulista..

DS ACTIVE SCAN -JOUSITUS

90725.250

DS ACTIVE SCAN -jousitus on moderni tulkinta DS 19 -mallin hydraulisesta jousituksesta. Järjestelmä säätää jousituksen kovuutta aktiivisesti tienpinnan perusteella ja takaa parhaan mahdollisen ajomukavuuden

DS Cornets

90722.250

DS Cornets -sivuseisontavalot viittaavat ikoniseen ensimmäiseen DS-malliin. Molemmille sivuille sijoitettuina, ohuina ja tyylikkäinä yksityiskohtina ne täydentävät elegantin DS 9:n ainutlaatuista valaistusta.

Tulevaisuuden suunnittelua

89547.250

DS Automobilesin ydin on sekä perinteiden kunnioittaminen että avantgardistiset arvot. Suunnittelijamme ja insinöörimme jatkavat ranskalaisten ylellisyystuotteiden historiaa suunnittelemalla tulevaisuuden autoja, jotka ovat ainutlaatuisia, persoonallisia ja edistyksellisiä.