E-TENSE: DS:N HYBRIDI- JA SÄHKÖAUTOMALLISTO

Kuvittele tulevaisuuden kaupunkia: E-TENSE -mallisto herättää liikkuvuusratkaisumme henkiin keskittyen kuljettajan ajomukavuuteen sekä eri tarpeisiin räätälöityihin palveluihin.
Tutustu sähköiseen mallistoomme: täyssähköauto DS 3 E-TENSE ja plug-in lataushybridit DS 4 E-TENSE , DS 7 E-TENSE JA DS 9 E-TENSE.

TUTUSTU AUTOIHIMME

DS 3

DS 3

100% sähköinen

Uusi DS 3 on huipputekninen ja tehokas, ja se tuo tyylikkyyttä ja luonnetta jokaiseen matkaan. Tulet rakastumaan tähän sähköautoon ja siihen, miten mukavasti se kulkee. Toimintamatka on jopa yli 400 km (WLTP-mittaustapa*) ja akku latautuu 80 %:n varaukseen 30 minuutissa.

DS 7 E-TENSE 4x4

DS 7 E-TENSE 4x4

Nelivetoinen lataushybridi

Jopa 360 hevosvoiman ladattavalla bensiinihybridivoimanlähteillä ja nelivedolla varustettu uusi DS 7 yhdistää mukavuuden ja tehokkuuden, ja takaa tasaisen ja miellyttävän premium-tason ajon. Ladattavia hybrideitä on tarjolla kolmena eri versiona: etuvetoinen 225hv , ja nelivetoiset 300 hv ja 360 hv.

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Ladattava hybridi

DS 4 E-TENSE tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja matalan polttoainekulutuksen. E-TENSE 225 -voimalinja koostuu 180 hevosvoiman bensiinimoottorista ja eteen sijoitetusta sähkömoottorista, joiden yhdistetty teho on 225 hv.  DS 4 E-TENSE 225 on etuvetoinen. Ajoakuston koko on 12,4 kWh. Ajettaessa 100 %:sti sähköllä, DS4 E-TENSE 225:n toimintamatka on jopa 55 km WLTP-normin mukaisesti mitattuna.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

Ladattava hybridi: etuveto tai neliveto

DS 9 on saatavilla kahtena E-TENSE-lataushybridimallina: 225-hevosvoimaisena etuvetona sekä 360-hevosvoimaisena nelivetona. Mallien CO2-päästöt ovat malliversiosta riippuen 0–49 g/km WLTP-mittaustavalla mitattuna. Ajettaessa 100 %:sti sähköllä toimintamatka on WLTP normin mukaisesti vielä vahvistamatta

DS 9 E-TENSE

INNOVAATIOITA MOOTTORIURHEILUSTA

Formula E -sarjassa kilpailemisesta saatujen oppien ansiosta hybridi- ja sähköautoissamme on paljon moottoriurheilussa hyväksi todettua teknologiaa. Esimerkiksi regeneratiivinen jarrutus muuntaa jarrutuksessa vapautuvan kineettisen energian sähköksi ja näin ollen pidentää toimintamatkaa.

PUHTAAN AUTOILUN ETUJA

Suorituskykyä ja nautintoa

Lataushybridi- ja sähköautomme tarjoavat upean ajoelämyksen. Nauti uudenlaisesta kokemuksesta: heti saatavissa oleva vääntömomentti, nollapäästöt sähkötilassa ja pienemmät päästöt plug-in-hybridissämme.

Mahdollisuus liikkua missä vain

Valitse plug-in hybridi- tai sähköauto eikä sinua koske tulevaisuuden mahdolliset liikennerajoitukset kaupungeissa. Tuulilasin yläosassa oleva kirkas sininen LED-valo osoittaa, että ajat sähköllä, jolloin pääset tietyille päästörajoitetuille teille ja paikoille.

*Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure (WLTP) on yhtenäinen testistandardi ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen, sähkökäytöllä saavutettavan toimintamatkan sekä CO2- ja saastepäästöjen mittaukseen. Toimintamatka riippuu ajoneuvossa käytettävistä lisävarusteista, ajo-olosuhteista ja ajotyylistä.