E-TENSE: DS:N HYBRIDI- JA SÄHKÖAUTOMALLISTO

Kuvittele tulevaisuuden kaupunkia: E-TENSE -mallisto herättää liikkuvuusratkaisumme henkiin keskittyen kuljettajan ajomukavuuteen sekä eri tarpeisiin räätälöityihin palveluihin.
Tutustu upeisiin uutuusmalleihimme: sähköinen DS 3 CROSSBACK E-TENSE ja plug-in lataushybridi DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

TUTUSTU AUTOIHIMME

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% sähköinen

Täyssähkömallimme DS 3 CROSSBACK E-TENSE on hauska, mukava ja tasan yhtä monikäyttöinen kuin DS 3 CROSSBACK. Toimintamatka on noin 320 km (WLTP-sykli*) ja akku latautuu 80 %:n varaukseen 30 minuutissa.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Nelivetoinen lataushybridi

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -mallissa on kaksi sähkömoottoria, sisäinen polttomoottori ja ladattava akku. Siinä on 300 hv:n teho, neliveto 8-nopeuksisella automaattivaihteistolla, 58 km:n toimintamatka sähköllä ajettaessa sekä akun latautumisaika 7,4 kW:n laturilla
1 h 45 min.

Sen lisäksi, että malli on suorituskykyinen, nerokkaasti lattian alle sijoitetut akustot eivät vie tilaa edestä tai takaa.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

INNOVAATIOITA MOOTTORIURHEILUSTA

Formula E -sarjassa kilpailemisesta saatujen oppien ansiosta hybridi- ja sähköautoissamme on paljon moottoriurheilussa hyväksi todettua teknologiaa. Esimerkiksi regeneratiivinen jarrutus muuntaa jarrutuksessa vapautuvan kineettisen energian sähköksi ja näin ollen pidentää toimintamatkaa.

PUHTAAN AUTOILUN ETUJA

Suorituskykyä ja nautintoa

Lataushybridi- ja sähköautomme tarjoavat upean ajoelämyksen. Nauti uudenlaisesta kokemuksesta: heti saatavissa oleva vääntömomentti, nollapäästöt sähkötilassa ja pienemmät päästöt plug-in-hybridissämme.

Mahdollisuus liikkua missä vain

Valitse plug-in hybridi- tai sähköauto eikä sinua koske tulevaisuuden mahdolliset liikennerajoitukset kaupungeissa. Tuulilasin yläosassa oleva kirkas sininen LED-valo osoittaa, että ajat sähköllä, jolloin pääset tietyille päästörajoitetuille teille ja paikoille.

*Worldwide harmonised Light vehicles Test Procedure (WLTP) on yhtenäinen testistandardi ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen, sähkökäytöllä saavutettavan toimintamatkan sekä CO2- ja saastepäästöjen mittaukseen. Toimintamatka riippuu ajoneuvossa käytettävistä lisävarusteista, ajo-olosuhteista ja ajotyylistä.