Näytä sisältö

DS-teknologiat ja innovaatiot

DS-teknologiat ja innovaatiot

CDS Automobilesin teknologiat ja innovaatiot heijastavat brändin huippuosaamista ja tietotaitoa sekä autoilun tulevaisuutta sen energiamurroksessa.

 

DS-autot on varustettu parhailla teknologioilla, jotka takaavat sinulle ainutlaatuisen, mukavan ja turvallisen ajokokemuksen ympäristönäkökulmaa unohtamatta.

 

Taloudellista teknologiaa

DS-autot on varustettu taloudellisuutta parantavilla teknologioilla suorituskyvystä ja ajonautinnosta tinkimättä.

 

E-TENSE-teknologia uusissa DS-sähköautoissa ja ladattavissa hybridiautoissa edustaa sähköisen liikkuvuuden tulevaisuutta.

Ajoavustinteknologiat

DS Automobilesin ajoavustinteknologioiden ansiosta voit nauttia rauhallisesta ja turvallisesta matkasta. Laajennetun tuulilasinäytön avulla näet kaikki ajamiseen liittyvät tiedot ilman, että sinun tarvitsee irrottaa katsettasi tiestä, ja pysäköintiavustimen avulla autosi pysäköi täysin itsenäisesti.

 

Muut DS-autoihin integroidut ADAS-teknologiat (advanced driver-assistance system) takaavat maksimaalisen turvallisuuden, kuten DS Night Vision, joka ennakoi vaarat ja tekee ajamisesta rauhallisempaa.

Mukavuutta lisäävät teknologiat

Teknologiat, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle tinkimätöntä mukavuutta ja poikkeuksellisia tunteita DS-autosi ratissa.

 

Avaimeton lukitus etäisyystunnistuksella, FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmä, DS Air -ilmanvaihtojärjestelmä sekä lukuisat muut teknologiat tekevät jokaisesta matkasta mukavan.

DS-konseptiautot

DS konseptiautot ovat syntyneet huipputeknologiasta ja avantgardistisesta muotoilusta. Ne ovat todellisia taideteoksia, jolla on ainutlaatuinen ja futuristinen estetiikka.

 

DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE ja DS E-TENSE -konseptiautot on varustettu 100% sähkömoottoreilla, jotka takaavat vertaansa vailla olevan reaktio- ja suorituskyvyn.

 

DS Aero Sport Lounge -konseptiautossa on tyylikäs siluetti ja se on aerodynaaminen kaltevan kattolinjansa ansiosta. Jokainen DS-konseptiauto ilmentää DS Automobilesin uutta visiota tulevaisuuden autosta.