Näytä sisältö
UUSI DS 7
UUSI DS 7
HIENOSTUNEELLA TAIPALEELLA
27.06.2022

Vertaansa vailla oleva mukavuus ja tehokkaat sähköistetyt voimalinjat: uusi DS 7 yhdistää hienostuneesti teknisen osaamisen ja eleganssin.

Vuonna 2017 esitelty DS 7 Crossback raivasi tietä DS Automobilesin edelläkävijyydelle. Sitä on ylistetty mm. matkustamon tyylikkyydeestä, hämmästyttävästä viimeistelystä ja uusimmasta teknologiasta. DS 7 Crossback avasi ovet uusille kehityspoluille, jonka lopputuloksena syntyi uusi DS 7.

 

“Kunnioitimme vanhan mallin muotoja, mutta samalla lisäsimme ilmeeseen häivähdyksen dynamiikkaa ja terävyyttä. Uuden DS 7:n keulan ja perän olemukseen tuotiin lisätehoa hakemalla inspiraatiota meidän viimeisistä konseptiautoistamme. Auton sisälle on tuotu uusia koriste-elementtejä, jotka vain korostavat auton viimeistelyä ja hienostuneisuutta. DS 7 on syntynyt minun tiimini, valoasiantuntijoidemme ja DS PERFORMANCE-tiimin insinöörien yhteistyönä unohtamatta tietenkään auton tuotannosta vastannutta tiimiämme.”

TERÄVÄT MUODOT LOISTAVAT DS PIXEL LED VISION 3.0 -VALOJEN JA DS LIGHT VEIL -PÄIVÄAJOVALOJEN AVULLA

 

Uuden DS 7:n keulassa ja perässä on selkeästi uudenlainen ilme. Tietysti eleganttinen, DS 7 tuo mukanaan uudenlaista dynamiikkaa terävämpien rakenteellisten linjojen ja yhtenäisen muotoilun avulla.

DS:n valoilme on ilmeikäs. Uusien aiempaa kapeampien DS PIXEL LED VISION 3.0 -ajovalojen ja DS LIGHT VEIL -päiväajovalohunnun yhdistelmä on saumaton ja tehty huippumuodin hengessä.

Aiempaa suurempi maski sekä puskurin alaosa ovat saatavilla nyt eri värisinä malliversiosta riippuen.

Kapeat ja suomukuvioiset LED-takavalot on muotoiltu uusiksi tumman metallin sävyisenä. Ne korostavat DS 7:n ainutlaatuista ilmettä. Takaluukku ja auton mallimerkintä ovat nekin muotoiltu uusiksi. ”DS AUTOMOBILES” -teksti korvaa ”CROSSBACK”-maininnan auton takana.

Vanteilla on iso merkitys uuden DS 7:n profiilissa. Uudet 19-tuumaiset EDINBURGH- ja SILVERSTONE-vanteet parantavat auton aerodynamiikkaa. Vanteiden rohkea muotoilu korostaa niiden kokoa olematta kuitenkaan suuren suuria. Uudet 21-tuumaiset BROOKLYN-vanteet ovat saatavilla vain uuteen DS 7 E-TENSE 4×4 360 -malliin.

Ikkunanympärykset ja kattokaiteet on saatavilla kiiltävän mustana versiona, jos auton dynaamista siluettia haluaa erityisesti korostaa.

 

DS PIXEL LED VISION 3.0 -AJOVALOT

 

DS PIXEL LED VISION 3.0 -ajovalot tuovat mukanaan uutta teknologiaa, joka tuo lisäsyvyyttä DS 7 -malliin. Erottuvien ajovalojen pikselimoduulit parantavat valokeilaa sekä -tehoa. Kolme erillistä valomoduulia ovat mallin erottava tekijä ja löytyvät jokaisesta versiosta. Pikselivalojen virtaus on tavanomaisia valoja tehokkaampi, ja kaukovalojen kantama yltää jopa 380 metriin.

Alle 50 km/h nopeuksissa valokeilan leveys on 65 metriä. Valojen sisäreunassa ajo- ja sivuvalomoduulit valaisevat yhdessä. Pikselivalojen ulompi reuna käsittää 84 LED-valoa kolmessa rivissä. Kulmavaloja hallinnoidaan pikselivalojen voimakkuutta säätämällä, tähän vaikuttaa mm. ohjauksen kulma.

RANSKALAISTA OSAAMISTA: KAUNIIDEN MATERIAALIEN RAKASTAJILLE

 

Kuten suurimmat ranskalaiset muotitalot, DS Automobiles kiinnittää erityistä huomiota materiaalivalintoihin ja siihen, kuinka niitä käsitellään. Uuden DS 7:n matkustamon verhoilu on suunniteltu niin, että jokainen matka tuntuisi erityiseltä.

DS 7 OPERA -varustelu on saatavilla kahdella eri nappanahkavärityksellä: Basalt Black ja Pearl Grey. Verhoiluun on käytetty vain nahan parhaita osia.

Kojelaudasta ja ovipaneeleista löytyy nyt uusi poimutellulla kuviolla tehty nappanahkaverhoilu. Siinä ei ole saumoja tai liimauksia, jonka takia verhoilu vaikuttaa ja näyttää luonnolliselta nahalta. Nahkaan on tehty lisävuvioita, jotka muistuttavat DS Light Veil -valohuntukuviota.

Matkustamon yksityiskohtien hiominen näkyy White- ja Zephyr -värisissä helmiäistikkauksissa, nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä ja keskiössä, jossa käytetään nahkavuodan ylintä ja arvokkainta kerrosta, DS Automobilesille tyypillisissä ”Clous de Paris” -kuvioissa unohtamatta rannekellon ranneketta muistuttavaa verhoilua, joka on ensi kertaa saatavilla Pearl Greyn -värisenä.

RIVOLI-sisustuksen hienostuneisuutta korostetaan Basalt Black -värillä. Se on yhdistetty Claudia-nahkaverhoiluun, jonka nahkasyyt ovat aiempaa korostetummat.

PERFORMANCE LINE -sisustuksen musta väri on vielä aiempaa syvempi. Siihen on yhdistetty Alcantara-kuitukangasta sekä kullan ja karmiinin värisiä elementtejä, jotka korostavat auton menevämpää ilmettä.

BASTILLE-sisustusta on ehostettu uudella DS Canvas -viimeistelyllä ja Basalt Black -kuitukuviolla, joka on saanut inspiraationsa kalannahasta.

Kaikkia DS 7:n sisustuksia voidaan ehostaa personoitavissa olevalla tunnelmavalaistuksella sekä Longines-kellovalmistajan ”Clous de Paris” -kohokuvioilla.