Näytä sisältö

RENGASPALVELUT

Hyödy DS-huoltoliikkeissä asiantuntevasta neuvonnasta autoosi ja ajotottumuksiisi sopivien renkaiden valinnassa. Kuten tiedät, oikeiden renkaiden valinnalla saat paremman pidon, tehokkaat jarrutukset ja paremman polttoainetalouden. Hyödynnä DS parhaat tarjoukset. 
RENKAIDEN ASENNUS- JA TASAPAINOTUS

NEUVOMME

Valmistajan ajoneuvollesi suosittelema rengaspaine on merkitty kuljettajan oven aukon sisäpuolelle. Rengaspaineet on tarkistettava kuukausittain ja erityisesti ennen pitkiä matkoja. Renkaat, joissa on lommoja, halkeamia, viiltoja tai epäsäännöllistä kulumista on tarkistutettava valtuutetussa DS-korjaamossa. Tarkastuta renkaat ja vararengas 5 vuoden välein ajokilometreistä ja urasyvyydestä riippumatta.

 

TURVALLISUUS

Älä laiminlyö turvallisuutta; tarkista rengaspaineet säännöllisesti. Testit osoittavat, että jarrutus nopeudesta 90 km/h nopeuteen 70 km/h vaatii 40 metriä 2 baarin rengaspaineella tai 45 metriä 1 baarin rengaspaineella, eli 5 metriä enemmän. Lisäksi rengaspaine, joka on 30 % alle suositellusta paineesta, lisää huomattavasti vesiliirron riskiä.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Only You -palvelut
Only You tarjoaa sinulle valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu sinua varten ja mukautettu odotuksiisi. Hyödynnä DS VALET'n kaltaisia palveluja, jotka takaavat sinulle mielenrauhan, liikkuvuuden ja yksinoikeuden nauttia ainutlaatuisesta DS-kokemuksesta.
Ajanvaraus työpajaan
Valitse lähin korjaamo ja hyödynnä DS:n asiantuntemusta varmistaaksesi ajoneuvosi kunnossapidon terveysmääräysten mukaisesti.