December 8, 2021

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE

SAVOIR-FAIR RANSKAN PRESIDENTIN PALVELUKSESSA

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE

Vuosikymmenten ajan ensin DS sekä SM ja myöhemmin DS 5 sekä DS 7 CROSSBACK ovat palvelleet seitsemää eri Ranskan presidenttiä. Vuonna 2017 virkaanastujaisissaan Emmanuel Macron lipui Champs Elysées’tä pitkin DS 7 CROSSBACK PRÉSIDENTIEL’n kyydissä. Uusi DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE -versio tuo mallistoon 300 hevosvoimaa, E-TENSE plug-in hybrid -voimalinjan, nelivedon sekä näyttävän Ink Blue -värin.

Vastataksen presidentin tarpeisiin, DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE on saanut B-pilarin taakse 20 cm lisää pituutta. Malli tarjoaa nyt loistavan työskentelytilan, ikään kuin liikkuvan toimiston. Jalkatilaa siinä on jopa 545 mm.

Takaistuin on korvattu kahdella erillisellä istuimella ja niiden Basaltin musta nahkaverhoilu noudattaa DS Automobilesin kelloranneketta mukailevaa signature-verhoilua. Hienostuneen Alcantara-verhoillun katon alla sijaitsevat istuimet on erotettu toisistaan kyynärnojalla. Presidentillisen työtilan viimeistelee langattomat latauspisteet, USB-pistokkeet sekä dokumentteille tarkoitettu avoin teline.

DS7_PR_ELYSEE0174_CZ

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉEn keulaan on sijoitettu sinisenä ja punaisena vilkkuvat valot ja mallin konepellissä on irrotettavat lipunpidikkeet. Etuovista sekä takaa löytyvät “RF”-tunnukset. Muita erityisiä omianisuuksia ovat mallin 20” vanteet sekä presidentin erityisiin telekommunikointitarpeisiin soveltuva haineväantenni. Mallin jatkettu pituus on 4,79 metriä ja akselinväli on kasvanut 20 cm:llä 2,94 metriin leveyden pysyessä ennallaan  1,91 metrissä samoin kuin korkeuden ollessa yhä 1,62 metriä.

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE nähtiin ensimmäisen kerran presidentin kyydittäjänä 11. marraskuuta 1918 tehdyn aselevon muistoseremoniassa, jonka jälkeen se siirtyy presidentin autokaartiin.