ETÄ-ESITTELY LIIKKEESTÄMME

Tutustu DS-mallistoomme kotisohvaltasi: DS-asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi puhelimen tai videon välityksellä maanantaista perjantaihin klo 10-18 tai lauantaisin klo 10-15. DS-asiantuntijamme esittelevät mielellään juuri sinua kiinnostavaa mallia ja vastaavat kysymyksiisi. Voit myös pyytää tarjouksen.

MITEN VARAAN LIVE-TAPAAMISEN?

DS-asiantuntijamme ovat tavattavissa arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Voit sopia tapaamisen etänä sinulle sopivammalla tavalla:

– Puhelintapaaminen: varaa aika alla olevan lomakkeen avulla tai soita suoraan: 020 799 7860

– Videotapaaminen: varaa aika alla olevan lomakkeen avulla tai soita WhatsApp -videopuhelu suoraan numeroon: 040 751 6872.
Mikäli asiantuntijamme ovat varattuina, soittavat he sinulle takaisin mahdollisimman pikaisesti.

– Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen DS Store-liikkeeseemme. Noudatamme liikkeessämme terveysviranomaisten toimia turvallisen asioimisen takaamiseksi.

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN TARJOUS

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN TARJOUS

Onko sinulla kysyttävää, projekti tai haluaisitko ottaa yhteyttä DS-myyjiimme? Pyydä henkilökohtainen tarjous DS Storestamme. DS-asiantuntijamme tukee sinua ostoprosessissasi. Hän jakaa esittelyvideoita DS-malleistamme, selittää niiden teknologioista, sekä sähköisten autojen ominaisuuksista. Lopuksi hän tarjoaa sinulle joustavan rahoitusratkaisun, henkilökohtaisen tarjouksen ja huippuhyvityksen nykyisestä autostasi.

MITEN TOIMIN?

– Klikkaa linkistä ”PYYDÄ TARJOUS”
– Valitse sinua kiinnostava DS-malli
– Kirjoita lisätieto-kenttään vaihtoautosi tiedot, sekä lisätietoja
– Valitse myyntipiste (DS Store Helsinki)
– DS-asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN TARJOUS