DS 9

PREMIUM OFFERS

DS 9
DS 9

DS 9 PREMIUM OFFERS

DS 9 on kiehtova sekoitus perinteitä, taidokasta suunnittelua ja viimeisintä teknologiaa. Suuri ja tyylikäs sedan on saatavilla kahtena eri lataushybridiversiona, nelivetona, sekä polttomoottoriversiona, jotka kaikki yhdistävät tehokkuuden eleganssiin. DS 9 on suunniteltu siten, että jokaisella matkustajalla on yhtä mukavat oltavat. Edessä, kuten takana, istuimet ovat lämmitettyjä, tuuletettuja ja hierontatoiminnolla varustettuja. Sisätilan materiaalien kauneus, etenkin nahkapäällysteiset kojelauta ja ohjauspyörä, kiinnittävät huomion ja ihastuttavat.

Tutustu tällä sivulla DS 9 –mallia koskeviin ajankohtaisiin tarjouksiin.

UUSI DS JOPA VAIN VUODEKSI

Uusi auto käyttöösi edullisella kuukausimaksulla

Tarjoamme nyt erän DS 9 autoja edullisella ja kiinteällä kuukausimaksulla. Et tarvitse käsirahaa ja halutessasi ostamme nykyisen autosi pois. Sopimuskausi on vähintään vuoden mittainen sisältäen valintasi mukaan joko 15 000 tai 25 000 ajokilometriä. Vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton, jolloin velvoitteesi loppuvat. Sopimukseen kuuluvat kesä- ja talvirenkaat ja lisäksi siihen on mahdollista liittää renkaiden vaihto ja kausisäilytys sekä edullinen huoltopaketti. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten polttoaineet, verot, katsastus ja muut maksut eivät sisälly kuukausihintaan. Helppoa ja huoletonta!

SAATAVILLA OLEVAT AUTOT:

DS 9 E-TENSE 225

DS 9 E-TENSE 225

Alkaen 729 €/kk

Sisältää Rivoli+ -varusteiden lisäksi:
• Metalliväri: Bleu Midnight (tummansininen)
• Inspiration DS Cuir Noir Basalte musta nahkaverhoilu
• DS Night Vision -pimeänäköjärjestelmä
• Focal Hifi
• DS Park Pilot -pysäköintijärjestelmä
• Sähkötoiminen takaluukku jalkapyyhkäisytoiminnolla

MUUT KULUT

Auto tulee vakuuttaa rahoitus- ja kaskovakuutuksella. Auto tulee huoltaa valtuutetussa DS-merkkihuollossa valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Voit joko teettää ja maksaa huollot merkkihuollossa tai valita helpon ja kätevän huolenpitosopimuksen, jolla maksat autosi määräaikaishuollot kiinteällä kuukausimaksulla.

Sopimuksessa vuotuinen ajokilometrimäärä on rajoitettu: 15 000 tai 25 000 kilometriä. Jos palautettaessa auton ajokilometrit ylittävät sovitun määrän, laskutetaan yli menneistä kilometreistä 0,20 €/km.