DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

PLUG-IN HYBRID

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 ilmentää voimaa ja joustavuutta: neliveto ja 300 hevosvoimaa. 100% sähköisessä tilassa voit ajaa jopa 58 km (WLTP-sykli), joka on riittää hyvin päivittäisille matkoillesi.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -mallissa on kaksi sähkömoottoria, sisäinen polttomoottori ja ladattava akku. Siinä on 300 hv:n teho, neliveto 8-nopeuksisella automaattivaihteistolla, 58 km:n toimintamatka sähköllä ajettaessa sekä akun latautumisaika 7,4 kW:n laturilla 1 h 45 min. Sen lisäksi, että malli on suorituskykyinen, nerokkaasti lattian alle sijoitetut akustot eivät vie tilaa edestä tai takaa.

AJA VAPAASTI PHEV-TEKNOLOGIAN ANSIOSTA

AJA VAPAASTI PHEV-TEKNOLOGIAN ANSIOSTA

Uusilla lataushybridiautoillamme (PHEV), kuten DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, on 58 km sähköinen toimintamatka (WLTP-sykli*), joka riittää useimpiin päivittäisiin matkoihin.
Tämä uusi sukupolvi erottuu ”ei plug-in-hybrideistä” (HEV), joilla ei ole mitään todellista kantamaa (enintään 2-3 km) 100-prosenttisesti sähköisessä tilassa ajettaessa.

AJA VAPAASTI PHEV-TEKNOLOGIAN ANSIOSTA

RIKO RAJOJA TEKNOLOGIAMME ANSIOSTA

Siirtyminen energiansäästötilaan

Lataa akkuja jarruttamalla

Regeneratiivinen jarrutus

Formula E:n inspiroima ja toimivaksi todettu regeneratiivinen jarrutus muuntaa jarrutuksessa vapautuvan kineettisen energian sähköksi ja näin ollen pidentää toimintamatkaa. Aktivoi toiminto koskettamalla vaihdevipua, niin akkujen toimintamatka voi kasvaa jopa 20 %.

Valitse itsellesi sopivin ajotila

Ajotilat

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -mallissa on neljä ajotilaa:

HYBRIDITILA
HYBRID-tilassa järjestelmä säätelee automaattisesti sähkö- tai polttomoottorien toimintaa ajoreittisi ja ajotapasi mukaan.

TÄYSSÄHKÖTILA
Electric- eli täyssähkötilassa voit ajaa jopa 58 km käyttämättä pisaraakaan polttoainetta. Matkustamossa vallitsevan täydellisen hiljaisuuden ja auton erinomaisen reaktioherkkyyden ansiosta koet ajamisen uudella tavalla.

SPORT-TILA
Aktivoimalla SPORT-tilan saat vapautettua käyttöösi DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -mallin koko potentiaalin. Polttomoottori antaa kaikkensa kahden sähkömoottorin avustamana. Kiihdytyksessä ja ohitustilanteessa ajonautintosi pääsee huippuunsa.

NELIVETOTILA
4WD-nelivetotilassa auton ajettavuusominaisuudet tehostuvat niin maantiellä kuin haastavassa maastossakin. Polttomoottorin ja sähkömoottorien tuottama teho siirtyy pysyvästi auton neljälle pyörälle ja jakautuu tasaisesti parantaen pitoa märällä, mutaisella, lumisella tai mutkaisella tiellä.

Säästä sähköä tulevaan tarpeeseen

E-SAVE-toiminto

E-SAVE-toiminto säästää jopa 30 km akkujensähköenergiaa myöhempää käyttöä varten. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun olet aikeissa ajaa rajoitetulle alueelle, joka on sallittu vain ”puhtaille” ajoneuvoille.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -auton suurikokoinen kosketusnäyttö näyttää hetkessä toimintamatkan, jonka voit ajaa sähkökäyttötilassa, sekä latauspisteet.

TOIMINTAMATKA & LATAUS

Lataus on välttämätöntä, jotta plug-in hybridiautoa hyödynnetään täysimääräisesti. Täyteen ladatun DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4:n sähköinen etäisyys on 58 km (WLTP-sykli*). Selvitä missä ja miten voit ladata autoa.

Lataushybridisi huoletonta latausta

Lataustavat

Nopea latauspiste

Nopea lataus kotona

Lataa DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 nopeasti ja täysin turvallisesti DS Wall Box -laitteella; täyteen lataus 1 h 45 11 kW: n asennuksessa.

DS Automobiles auttaa sinua tarvittaessa asennuttamaan DS Wall Box -latauspisteen kotiisi, jotta saat varmasti parasta mahdollista palvelua ja tukea latausratkaisuusi. Laitteisto on taatusti laadukas, nopea, hinnaltaan kilpailukykyinen ja lainsäädännön asettamien kelpoisuuskriteerien mukainen. Sähkölaitteiston arvioinnin jälkeen teemme asennuksen avaimet käteen -toimituksena mihin tahansa Suomessa.

TAVALLINEN KOTITALOUSPISTORASIA

Latauskaapelit

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4:n mukana toimitetaan vakiovarusteena Mode 2 ja 3 -kaapelit säilytyspussissaan. Mukana tulevilla kaapeleilla voit ladata autosi missä tahansa julkisessa latauspisteessä tai kotona.

Mode 2 -kaapelilla voit ladata autoasi minkä tahansa kotitalouden pistorasian kautta. Latausaika vaihtelee 4 tunnista 3,2kW: n pisteessä (ammattilaisen vaatima asennus) 7 tuntiin tavallisesta 1,8kW: n pistorasiasta.

Mode 3-kaapelilla voit kytkeä autosi DS Wallboxiin, nopeaan latauspisteeseemme. Latausaika lyhenee 1 tuntiin 45 minuuttiin. Tämä kaapeli  on myös yhteensopiva tiettyjen julkisten latauspisteiden kanssa.

MYDS SOVELLUS

Sovellus, joka hallitsee kaiken

Tietoja toimintasäteestä

MyDS-älypuhelinsovelluksella voit nähdä lataushybridisi toimintasäteen. Kun autosi latautuu, näet kuinka nopeasti se latautuu sekä jäljellä olevan latausajan.

Etälataus

Voit aloittaa tai ajastaa latauksen MyDS-sovelluksen avulla. Ajastettu lataus on erityisen hyödyllinen latauksen ajoittamisessa sellaiseen ajankohtaan, kun sähkön hinnat ovat edullisimpia.

Etälämmitys tai -jäähdytys

MyDS-sovelluksella voit myös ajastaa matkustamon lämmistyksen tai jäädytyksen. Tämä toiminto on erittäin tärkeä akkuvarauksen säilyttämiseksi, jos autoa ladataan.

PLUG-IN LATAUSHYBRIDIAUTON ETUJA

Puhtaampi, toimivampi auto

Plug-in-hybridimme on tehokas ja monipuolinen: nollapäästöt 100% sähköisessä tilassa ja alhainen polttoaineenkulutus yhdistetyssä syklissä. Ja kaikki vaarantamatta ajonautintoa.

Kaupungit käytössäsi

Plug-in-hybridillä pääset ajamaan kaupungeissa, joissa liikennettä on rajoitettu. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 -mallin tuulilasin yläosassa on kirkkaan sininen LED-valo, joka osoittaa, että sähkötila on käytössä.