DS ACCESS

Autoon sisäänmeno ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Avaimettoman Proximity avaus- ja käynnistysjärjestelmän avulla autosi tunnistaa Sinut avaten tai sulkien ovet. Kun lähestyt autoa ja olet siitä alle kolmen metrin etäisyydellä auton valot syttyvät automaattisesti. Kun olet 1,5 metrin päässä ovien lukitus avautuu ja tähän asti piilossa olleet ovenkahvat tulevat esiin. Toiminnot ovat samankaltaisia poistuessasi autosta: kahden metrin päässä autosta ovenkahvat menevät piiloon ja auto lukittuu automaattisesti ilman että Sinun tarvitsisi tehdä mitään.

Älypuhelimen ja  MyDS -sovelluksen avulla voit avata, sulkea ja käynnistää auton, avainta ei tarvita. Tämän toiminnon avulla voit antaa viidelle henkilölle pääsyn autoosi  sekä sen käynnistämiseen myDS-sovelluksen avulla ilman että itse olisit läsnä.

DS PILOT

Kun uusin teknologia on apunasi

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Esimakua autonomisesta ajosta

Olemme suunnitelleet DS DRIVE ASSIST -järjestelmän avustamaan kuljettajaa, mutta samalla ottamaan tilanteen haltuun millä hetkellä hyvänsä.  Järjestelmä säätää nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan autoon pitäen DS 9:n juuri oikealla ajolinjalla kuljettajan toiveen mukaisesti kontrolloiden ohjausta kuljettajan niin halutessa.  Järjestelmä valvoo nopeutta ja ohjausta varmistaen näin turvallisuuden ja mielenrauhan ohjauspyörän takana.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS 9 tekee sen puolestasi

DS PARK PILOT -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on todella vaivatonta. Tämä älykäs avustinjärjestelmä havaitsee riittävän suuren pysäköintitilan DS 9:lle ajaessasi sellaisen ohi alle 30 km/h nopeudella. Auto hoitaa tasku- ja rinnakkaispysäköinnin itsenäisesti kuljettajan koskematta ohjauspyörään tai polkimiin.

DS PARK PILOT

DS SAFETY

Turvallisuuden huipentuma

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Korkeatasoista näkyvyyttä kaikilla teillä

DS ACTIVE LED VISION muodostuu LED-päävalonlähteestä ja kolmesta pyörivästä moduulista. Ohjauspyörän kulmasta, ajonopeudesta ja sääolosuhteista riippuen LEDit pyörivät samanaikaisesti ja jopa kallistuvat lyhentäen tai pidentäen valon kantamaa. Ajat sitten kaupungissa, maaseudulla tai moottoritiellä valaistus sopeutuu olosuhteiden mukaan varmistaen korkeatasoisen näkyvyyden.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Näkyminen pimeässä

Etusäleikköön sijoitettu infrapunakamera havaitsee pimeällä reaaliajassa niin jalankulkijat kuin eläimetkin 100 metrin etäisyydellä helpottaen kuljettajan ryhtymistä tarvittaviin toimenpiteisiin vaaratilanteen välttämiseksi.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Autosi valvoo Sinua

Niin päivin kuin öin anturi- ja kamerajärjestelmä analysoi kuljettajan väsymyksen merkkejä tai keskittymisen herpaantumista sekä auton ajorataa. Tarvittaessa se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä tai varoituksella keskusnäytöllä.

DS LOUNGE

Mukavuuden ja tyylikkyyden malliesimerkki

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Tämä älykäs jousitusjärjestelmä käyttää hyväkseen tuulilasin yläreunaan sijoitettua kameraa sekä lukuisia antureita, jotka reaaliajassa kuvaavat ajoväylän epätasaisuuksia. Ne välittävät millisekunneissa keräämänsä tiedot mukauttaen itsenäisesti jokaisen neljästä iskunvaimentajasta vastaanottamaan tienpinnan muutokset ennakoivan ja aktiivisen iskunvaimennuksen parantaessa näin ajomukavuutta entisestään.

AKUSTINEN TUNNELMA & FOCAL ELECTRA® HI-FI JÄRJESTELMÄ

Asiantuntijamme ovat DS 9:n yhteydessä luoneet uudenlaisen konseptin akustiselle mukavuudelle.  Akustisella laminointikerroksella käsitellyt lasit yhdessä korkeatasoisen eristyskerroksen kanssa eliminoivat tärinät ja mahdollistavat todellisen rauhan ja turvallisuuden tyyssijan. Tämä huipputason ammattitaito korostaa Focal Electra® Hi-Fi -järjestelmän tarjoamaa äänen puhtautta yhdessä 14 kovaäänisen kanssa.

JOKAISELLE OMA TILANSA

DS 9 on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle matkustajalle yhtä mukavat oltavat. Niin etu- kuin takaistuimetkin ovat lämmitettäviä ja varustetut sekä hieroma- että tuuletustoiminnoilla. Peräti 2,89 metrin pituisen akselivälin ansiosta erityisesti takaistuimella on runsaasti polvitilaa. Nappa-nahalla päällystetty takaistuimen keskikyynärnoja tuo oman lisänsä mukavuuteen. Keskikyynärnoja, jonka sisältä löytyy USB-pistokkeilla varustettuja säilytyslokeroita, toimii monien eri toimintojen ohjauskeskuksena.