TEHO

225 – 360 hv

Saatavilla myös ladattava hybridi

MITAT

Pituus: 4.93 m

Leveys: 1.93 m

Korkeus: 1.46 m

KULUTUS / PÄÄSTÖT (WLTP)

1.5 – 7 l /100 km

33 – 155 g/km

ESIMAISTIAISIA

Tutustu uutuusmallista kirjoitettuihin juttuihin ja lehdistön koeajoihin alta. DS 9 on saapunut DS Storeen, varaa koeajosi nyt!

IKONINEN

Ulkopuolen design: hienostuneisuuden mestariteos

DS 9 on E-TENSE-hybridivoimalinjalla varustettu ranskalaisen taitotiedon uusi symboli, joka on huipputeknologinen, uskomattoman mukava ja verrattoman hienostunut.

Moderni muotoilultaan, tulvillaan hienostuneisuutta

DS 9 erottuu paitsi tyylikkäällä myös nykyaikaisella ja dynaamisella muotokielellä. Monet yksityiskohdat, kuten Clous de Paris -koristekuviointi sekä upotetut ovenkahvat, korostavat mallin ainutlaatuista olemusta.

Karismaattinen valotunnus

DS ACTIVE LED VISION -ajovalot ovat DS Automobilesin symboli, ja ne syttyvät auton lukitusta avattaessa. 3D Full Led -takavalot korostavat auton vetovoimaa entisestään.

Upeita yksityiskohtia

Konepeltiä koristaa “Clous de Paris” -koristekuviointi, joka on sekä taiteellinen että tekninen ja jota on perinteisesti käytetty korkealuokkaisten rannekellon koristelussa.

Oven kahvat, jotka ilmestyvät ennen sinua

Uppoasennetut ovenkahvat korostavat hienostunutta ulkonäköä ja pienentävät ilmanvastuskerrointa. Ovenkahvat työntyvät automaattisesti esiin kuljettajan lähestyessä ajoneuvoa, ja vastaavasti kuljettajan poistuessa ajoneuvon läheisyydestä ovenkahvat painuvat takaisin korin sisään ja ovet lukittuvat automaattisesti.

Ranskalaista taitotietoa

Sisätilojen design: eleganssin ruumiillistuma

DS 9 on suunniteltu kauttaaltaan mukavaksi. Etu- ja takaistuimet ovat lämmitettyjä, tuuletettuja ja hierontatoiminnolla varustettuja. Katon Alcantara© verhoilu korostaa sisätilojen rauhallista tunnelmaa.

DS LOUNGE

Nappa-nahalla verhoiltu Lounge-käsinoja lisää mukavuutta; se tarjoaa USB-porteilla varustetun säilytystilan ja siitä voit ohjata hierontatoimintoja. DS 9:n sisätilan materiaalien kauneus, etenkin nahkapäällysteiset kojelauta ja ohjauspyörä, kiinnittävät huomion ja ihastuttavat.

Nappa-nahalla verhoiltu Lounge-käsinoja lisää mukavuutta takana; se tarjoaa USB-porteilla varustetun säilytystilan ja siitä voit ohjata hierontatoimintoja.

DS 9:n sisätilan materiaalien kauneus, etenkin nahkapäällysteiset kojelauta ja ohjauspyörä, kiinnittävät huomion ja ihastuttavat.

Nahkaa joka puolella

Parasta tietotaitoamme edustava DS Opéra -sisustus koostuu korkeatasoisesta nahkaverhoilusta nimeltään Nappa Art Rubis, jolla myös kojelauta on kokonaisuudessaan verhoiltu, samoin kellonranneketta muistuttavalla kuviolla varustettu istuinverhoilu. Hienostuneen matkustamon viimeistelee Alcantara®-verhoiltu sisäkatto.

“Clous de Paris” -koristelu

”Clous de Paris” -koristekaiverruksien inspiraationa ovat toimineet artesaanikelloseppien käyttämä guilloché-tekniikka ja Louvren kuuluisa lasipyramidi. Koristekuviointi leikittelee valon ja varjon vuorovaikutuksella, ja lukuisista pienistä pyramidin kärjistä koostuvana se on kunnianosoitus paitsi vaativalle tarkkuuskäsityölle myös valon kaupunkina tunnetulle Pariisille.

Helmimäiset koristetikkaukset

Helmiäistikkaus rytmittää sisäverhoilua ja korostaa sen eleganttia olemusta. Verhoilijamme kehittivät helmien rivistön muodostavaa ommelta ja siihen soveltuvia välineitä yli neljä vuotta, ja nykyään helmiäistikkaus on teknisessä vaativuudessaan yksi DS Automobilesin tunnusmerkeistä.

B.R.M R180

B.R.M Chronographesin kanssa suunniteltu B.R.M R180 -kello kääntyy esiin käynnistettäessä. Elegantti ulkokuori kätkee sisäänsä tarkkuushienomekaniikkaa ja älykästä tekniikkaa, joka pitää kellon oikeassa ajassa kesä- ja talviaikojen vaihtumisista ja aikavyöhykkeeltä toiselle siirtymisestä huolimatta

Akustista mukavuutta ja nautintoa

Focal Electra® -äänentoistojärjestelmä on akustisen mukavuuden virstanpylväs. Sen 14 huolella sijoitettua kaiutinta mahdollistavat poikkeuksellisen kirkkaan äänentoiston ja immersiivisen kuuntelukokemuksen. Akustiset lasit ja juottohitsattu kori tukevat ainutlaatuista ääniarkkitehtuuria ja minimoivat korin resonointia.

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.