DS 9

Tulossa vuoden vaihteessa, ennakkomyynnissä nyt.

DS 9
DS 9

TEHO

225 – 360 hv

Saatavilla myös ladattava hybridi

MITAT

Pituus: 4.93 m

Leveys: 1.93 m

Korkeus: 1.46 m

KULUTUS / PÄÄSTÖT (WLTP)

1.5 – 7 l /100 km

33 – 155 g/km

ESIMAISTIAISIA

Elegantti uutuus DS 9 kävi Suomessa ennakkoesittelyssä kesäkuussa. Mikäli et ehtinyt ennakkoesittelyyn, voit tutustua uutuusmallista kirjoitettuihin juttuihin ja lehdistön koeajoihin alta. DS 9 saapuu Suomeen vuoden vaihteessa, mutta ennakkomyynti on jo alkanut. Tilaa omasi nyt!

IKONINEN

Ulkopuolen design: hienostuneisuuden mestariteos

Ranskalaisen tietotaidon symboli, DS 9 on nyt ennakkomyynnissä. Tämä E-TENSE -hybridivoimalinjalla varustettu uusi sedan on suunniteltu tarjoamaan huipputason teknologiaa, uskomatonta mukavuutta ja vertaansa vailla olevaa hienostuneisuutta.

Moderni muotoilultaan, tulvillaan hienostuneisuutta

DS 9 tekee vaikutuksen nykyaikaisilla linjoillaan tyylikkyyden yhdistyessä dynaamisuuteen. Monet yksityiskohdat kuten Clous de Paris -koristelu sekä upotetut ovenkahvat varmistavat muista vahvasti erottuvan muotoilun.

Karismaattinen valotunnus

DS Automobiles -brändin symboli, DS ACTIVE LED VISION -ajovalot heräävät henkiin heti, kun auto avataan, ja 3D Full LED -takavalot korostavat auton vetovoimaa.

Upeita yksityiskohtia

Konepeltiä koristaa “Clous de Paris” -kokokuvioviimeistely, joka on sekä taiteellinen että tekninen, ja jota on perinteisesti käytetty kellotaulujen koristeena.

Oven kahvat, jotka ilmestyvät ennen sinua

Avaimettoman Proximity avaus- ja käynnistysjärjestelmän avulla autosi tunnistaa Sinut avaten tai sulkien ovet. Kun lähestyt autoa ja olet siitä alle kolmen metrin etäisyydellä auton valot syttyvät automaattisesti. Kun olet 1,5 metrin päässä ovien lukitus avautuu ja tähän asti piilossa olleet ovenkahvat tulevat esiin.

TIETOTAITOA

Sisätilojen design: eleganssin ruumiillistuma

DS 9 on suunniteltu siten, että jokaisella matkustajalla on yhtä mukavat oltavat. Edessä, kuten takana, istuimet ovat lämmitettyjä, tuuletettuja ja hierontatoiminnolla varustettuja. Katon Alcantara© verhoilu korostaa rauhallisuuden tunnetta.

DS LOUNGE

Nappa-nahalla verhoiltu Lounge-käsinoja lisää mukavuutta; se tarjoaa USB-porteilla varustetun säilytystilan ja siitä voit ohjata hierontatoimintoja. DS 9:n sisätilan materiaalien kauneus, etenkin nahkapäällysteiset kojelauta ja ohjauspyörä, kiinnittävät huomion ja ihastuttavat.

Nappa-nahalla verhoiltu Lounge-käsinoja lisää mukavuutta takana; se tarjoaa USB-porteilla varustetun säilytystilan ja siitä voit ohjata hierontatoimintoja.

DS 9:n sisätilan materiaalien kauneus, etenkin nahkapäällysteiset kojelauta ja ohjauspyörä, kiinnittävät huomion ja ihastuttavat.

Nahkaa joka puolella

Parasta tietotaitoamme edustava DS Opéra -sisustus koostuu korkeatasoisesta nahkaverhoilusta nimeltään Nappa Art Rubis, jolla myös kojelauta on kokonaisuudessaan verhoiltu, samoin kellonranneketta muistuttavalla kuviolla varustettu istuinverhoilu. Hienostuneen matkustamon viimeistelee Alcantara®-verhoiltu sisäkatto.

“Clous de Paris” -koristelu

Käsityöläisemme ovat viimeistelleet jokaisen yksityiskohdan, kuin he olisivat käsitelleet jalokiviä. Kelloteollisuudesta inspiraationsa saanut “Clous de Paris” -viimeistely koristaa ohjaimia pienin pyramidin muotoisin kohokuvioinnein, jotka kietoutuvat saumattomasti yhteen.

Helmimäiset koristetikkaukset

Verhoilijamme ovat luoneet tyylikkään helmeä muistuttavan koristetikkauksen, joka korostaa nahkaverhoilua ja viimeistelee sisätilat. Tästä viittauksesta huippumuodin maailmaan tuli nopeasti DS Automobilesin allekirjoitus.

B.R.M R180

kojelautaan majesteettiseti sijoitettu B.R.M R180 -kello on suunniteltu yhteistyössä B.R.M Chronographesin kanssa. Se ilmestyy kojelaudasta kun auto käynnistetään. Kellossa yhdistyy tekniikka tyylikkääseen muotoiluun, ja se asettaa itsensä automaattisesti oikeaan aikaan kauden ja matkan mukaan.

Akustista mukavuutta ja nautintoa

Asiantuntijamme ovat DS 9:n yhteydessä luoneet uudenlaisen konseptin akustiselle mukavuudelle.  Akustisella laminointikerroksella käsitellyt lasit yhdessä korkeatasoisen eristyskerroksen kanssa eliminoivat tärinät ja mahdollistavat todellisen rauhan ja turvallisuuden tyyssijan. Tämä huipputason ammattitaito korostaa Focal Electra® Hi-Fi -järjestelmän tarjoamaa äänen puhtautta yhdessä 14 kovaäänisen kanssa.