DS ÄLYAVAIN

Autoon pääsy ei ole koskaan ollut näin helppoa

Autosi tunnistaa sinut matkan päästä.
DS 3 CROSSBACK tunnistaa avaimesi ja avaa ovet automaattisesti, joten voi säilyttää avaintasi taskussasi tai laukussasi.

Jaa pääsy autoosi MyDS-sovelluksella
Se, miten käytämme autojamme kehittyy, ja yhä useammin haluamme jakaa automme muiden kanssa. Siksi DS 3 CROSSBACKin DS ÄLYAVAIMEN avulla voit jakaa autosi käyttöoikeuden muille MyDS-sovelluksella.

 

AVAIMETON KÄYNNISTYS JA LUKITUS ETÄISYYSTUNNISTUKSELLA

AVAA OVET AUTOMAATTISESTI

Kun lähestyt DS 3 CROSSBACKiä, auton ovien lukot avautuvat jo 1,5 metrin säteellä ja ovenkahvat nousevat esiin automaattisesti. Sinun ei tarvitse kuin avata ovi, ja tarttua ohjauspyörään. Kun siirryt kauemmas autosta, ovenkahvat painuvat korin sisään ja auto sulkeutuu automaattisesti.

AVAIMETON KÄYNNISTYS

Käynnistääksesi DS 3 CROSSBACKin paina keskikonsolin Start/Stop nappia vaikka avain olisi yhä taskussasi tai laukussasi.

DS ÄLYAVAIN

Tämän innovatiivisen toiminnon ansiosta voit avata ja käynnistää DS 3 CROSSBACKin MyDS-sovelluksen välityksellä. Ja koska auto on usein yhteiskäytössä, voit siirtää auton käyttömahdollisuuden jollekin toiselle (enintään viidelle käyttäjälle samanaikaisesti).

 

DS PILOT

Kohti autonomista ajamista

DS DRIVE ASSIST

Aja tai ole kyydissä

 

Voit lähteä rauhallisin mielin pitkällekin matkalle DS DRIVE ASSIST -huipputeknologian turvatessa matkasi. Tämä innovatiivinen järjestelmä sijoittaa autosi tarkalleen omalle ajolinjalleen ajoratamerkinnät tunnistavan toiminnon ansiosta. Mukautuva nopeudensäädin Stop & Go -toimintoineen pitää ajnopeuden automaattisesti oikeana ja etäisyyden edellä ajavaan turvallisen suuruisena. Kun liikenne on ruuhkaista, tämä teknologia hallinnoi automaattisesti autosi pysähtymisiä ja liikkeellelähtöjä.

DS PARK PILOT

Autosi pysäköi itse itsensä

 

DS PARK PILOT pysäköi auton kuljettajan koskettamatta ohjauspyörään tai polkimiin. Järjestelmä havaitsee vapaan pysäköintitilan sen ohi enintään 30 km/h nopeudella ajettaessa.  Kun haluat pysäköidä auton, Sinun ei tarvitse kuin painaa Park-painiketta ja odottaa, että auto pysäköi itse itsensä.

TUULILASINÄYTTÖ

TUULILASINÄYTTÖ

Älä irroita katsettasi tiestä

 

Ajonopeus, vakionopeudensäätimen ja nopeudenrajoittimen tiedot, liikennemerkkien tunnistus, ajoavustimet ja navigointi: matkan aikana kaikki tärkeimmät tiedot ovat suoraan näkökentässäsi silmien korkeudelle sijoitetun heijastusnäytön ansiosta. Tärkeät tiedot välittyvät värillisinä läpinäkyvälle näytölle.

TUULILASINÄYTTÖ

TURVALLISUUS

Turvallista matkaa

DS MATRIX LED VISION

Älä häikäise

 

Uusimman sukupolven DS MATRIX LED VISION -ajovalot tuovat taianomaista tyylikkyyttä autoosi häikäisemättä vastaantulijoita. Maantiellä ajaessasi Sinun ei tarvitse huolehtia valojen säädöstä tai niiden häikäisevyydestä. Tuulilasin yläreunaan sijoitetun kameran avulla älykkäät valot muuntavat automaattisesti valosäteiden määrää liikenneolosuhteiden mukaan.

DS MATRIX LED VISION -valot muodostuvat kolmesta LED-moluudista kohtaamista silmällä pitäen sekä MATRIX BEAM -moduulista maantietoimintoa varten. Ne jakaantuvat viiteen samanlaiseen ja toisistaan riippumattomaan segmenttiin, jotka syttyvät ja sammuvat progressiivisesti olosuhteiden mukaan.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Uusimman sukupolven hätäjarrutusjärjestelmä

 

Turvallisuuden varmistamiseksi DS 3 CROSSBACK on varustettu hätäjarrutusjärjestelmällä, joka vähentää törmäämisvaraa edellä ajavaan. Tuulilasin yläreunaan sijoitetun uusimman sukupolven kameran ansiosta järjestelmä havaitsee esteet päivin ja öin, ja varoittaa kuljettajaa sekä visuaalisesti että äänimerkillä. Mikäli kuljettaja ei ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin törmäyksen estämiseksi, ajoneuvo jarruttaa automattisesti.

Havaittavissa olevia esteitä ovat rekisteröidyt ajoneuvot, jotka ajavat samaan suuntaan tai jotka ovat seisahtuneina, jalankulkijat, pyöräilijät sekä moottoripyörät ajokaistalla.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
NOPEUSRAJOITUSLIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

NOPEUSRAJOITUSLIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Järjestelmä lukee nopeusrajoitusliikennemerkit ja säätää auton nopeuden automaattisesti olosuhteiden mukaiseksi.

 

Erityistilanteissa, esimerkiksi säästä johtuen, tämä järjestelmä suosittelee, että vakionopeussäädintä / nopeudenrajoitinta säädetään vastaamaan vallitsevia olosuhteita. Esimerkiksi sateella moottoritiellä nopeutta ehdotetaan vähentämään 130 km/h -> 110 km/h.

Mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi voit lisätä laajennetun liikennemerkkien tunnistuksen. Liikennemerkit, jotka järjestelmä tunnistaa ovat: stop, kielletty ajosuunta, ohituskielto alkaa ja ohituskielto päättyy -merkit.

Tämä järjestelmä on kuljettajan apu, joka ei missään tapauksessa korvaa kuljettajan tietoisuutta tai tien sääntöjen noudattamista.

DS LOUNGE

Rauhaa ja hyvää oloa

FOCAL ELECTRA® HIFI ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Äänen puhtautta

FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmä tekee DS:stä muista erottuvan. 12 kaiuttimesta sekä 515 W vahvistimesta koostuva System FOCAL Electra® on kuin auditorio, joka mahdollistaa poikkeuksellisen korkeatasoisen audioelämyksen. Kauittimet on sijoitettu eri puolille matkustamoa samoin kuin vahvistimet. Kuunteluelämys on ainutlaatuisen korkeatasoinen ja tasapainoinen.

PALVELUT