DS ÄLYAVAIN

Autoon pääsy ei ole koskaan ollut näin helppoa

Autosi tunnistaa sinut matkan päästä.
DS 3 CROSSBACK tunnistaa avaimesi ja avaa ovet automaattisesti, joten voi säilyttää avaintasi taskussasi tai laukussasi.

Jaa pääsy autoosi MyDS-sovelluksella
MyDS-sovelluksella voit jakaa DS 3 CROSSBACKIN käyttöoikeuden enintään viidelle samanaikaiselle käyttäjälle.

 

AVAIMETON KÄYNNISTYS JA LUKITUS ETÄISYYSTUNNISTUKSELLA

AVAA OVET AUTOMAATTISESTI

DS 3 CROSSBACK tunnistaa lähestymisesi, avaa ovien lukituksen itsenäisesti ja työntää ovenkahvat esiin. Sinun ei tarvitse kuin avata ovi, nousta kyytiin ja tarttua ohjauspyörään. Poistuessasi auton läheisyydestä ovenkahvat painuvat korin sisään ja ovet lukittuvat automaattisesti.

AVAIMETON KÄYNNISTYS

Käynnistääksesi DS 3 CROSSBACKIN paina keskikonsolin Start/Stop-nappia vaikka avain olisi yhä taskussasi tai laukussasi.

DS PILOT

Kohti autonomista ajamista

DS DRIVE ASSIST

Aja tai ole kyydissä

DS DRIVE ASSIST -turvallisuusjärjestelmä pitää sinut ja läheisesi turvassa. Järjestelmä pitää autosi tarkasti kaistaviivojen keskellä, ja mukautuva nopeudensäädin Stop & Go -toimintoineen ylläpitää valittua ajonopeutta ja huolehtii riittävästä turvavälistä edellä ajavaan ajoneuvoon. Kun liikenne on ruuhkaista, järjestelmä hallinnoi autosi pysähtymisiä ja liikkeellelähtöjä automaattisesti.

DS PARK PILOT

Autosi pysäköi itse itsensä

 

DS PARK PILOT pysäköi auton kuljettajan koskettamatta ohjauspyörään tai polkimiin. Järjestelmä havaitsee vapaan pysäköintitilan sen ohi enintään 30 km/h nopeudella ajettaessa. Kun haluat pysäköidä auton, Sinun ei tarvitse kuin painaa Park-painiketta ja odottaa, että auto pysäköi itse itsensä.

TUULILASINÄYTTÖ

TUULILASINÄYTTÖ

Älä irrota katsettasi tiestä

 

Ajonopeus, vakionopeudensäätimen ja nopeudenrajoittimen tiedot, liikennemerkkien tunnistus, ajoavustimet ja navigointi: matkan aikana kaikki tärkeimmät tiedot ovat suoraan näkökentässäsi silmien korkeudelle sijoitetun heijastusnäytön ansiosta. Tärkeät tiedot välittyvät värillisinä läpinäkyvälle näytölle.

TUULILASINÄYTTÖ

TURVALLISUUS

Turvallista matkaa

DS MATRIX LED VISION

Älä häikäise

Uusimman sukupolven DS MATRIX LED VISION -ajovalot antavat taianomaista tyylikkyyttä autollesi. Älykkään teknologian ansiosta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valojen säädöstä tai niiden häikäisevyydestä. Tuulilasiin yläreunaan sijoitetun kameran avulla valojen kohdistus ja teho mukautuvat liikenneolosuhteisiin automaattisesti.

DS MATRIX LED VISION Full LED -ajovalot koostuvat kolmesta identtisestä LED-lähivalomoduulista ja yhdestä viiteen riippumattomaan osioon jaetusta MATRIX BEAM -kaukovalomoduulista. Kaukovalot syttyvät ja sammuvat progressiivisesti ajo-olosuhteiden mukaan.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Uusimman sukupolven hätäjarrutusjärjestelmä

 

Turvallisuuden varmistamiseksi DS 3 CROSSBACK on varustettu hätäjarrutusjärjestelmällä, joka vähentää törmäämisvaraa edellä ajavaan. Tuulilasin yläreunaan sijoitetun uusimman sukupolven kameran ansiosta järjestelmä havaitsee esteet päivin ja öin ja varoittaa kuljettajaa sekä visuaalisesti että äänimerkillä. Mikäli kuljettaja ei ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin törmäyksen estämiseksi, ajoneuvo jarruttaa automattisesti.

Järjestelmän havaitsemia esteitä ovat pysähtyneet tai samaan suuntaan liikkuvat ajoneuvot, jalankulkijat, pyöräilijät sekä moottoripyörät.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
NOPEUSRAJOITUSLIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

NOPEUSRAJOITUSLIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Järjestelmä lukee nopeusrajoitusliikennemerkit ja säätää auton nopeuden automaattisesti olosuhteiden mukaiseksi.

 

Erityistilanteissa järjestelmä suosittelee, että vakionopeussäädintä / nopeudenrajoitinta säädetään vastaamaan vallitsevia olosuhteita. Esimerkiksi sateella moottoritiellä nopeutta ehdotetaan vähentämään 130 km/h -> 110 km/h.

Lisää autosi mukavuutta ja turvallisuutta lisävarusteena saatavilla olevalla laajennetulla liikennemerkkien tunnistuksella. Järjestelmän tunnistamat liikennemerkit ovat stop, kielletty ajosuunta, ohituskielto alkaa ja ohituskielto päättyy.

Ajoavustimet toimivat kuljettajan apuna, eivätkä ne vapauta kuljettajaa havainnointivelvoitteesta tai tieliikennesääntöjen noudattamisesta. Viime kädessä ajoneuvon turvallinen käsittely on kuljettajan vastuulla.

DS LOUNGE

Rauhaa ja hyvää oloa

FOCAL ELECTRA® HIFI ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Äänen puhtautta

FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmä tekee DS:stä muista erottuvan. 12 kaiuttimesta sekä 515 W vahvistimesta koostuva System FOCAL Electra® on kuin auditorio, joka mahdollistaa poikkeuksellisen korkeatasoisen audioelämyksen. Kaiuttimet on sijoitettu eri puolille matkustamoa samoin kuin vahvistimet. Kuunteluelämys on ainutlaatuisen korkeatasoinen ja tasapainoinen.

PALVELUT