VIIMEISTELY

DS 3 CROSSBACKIN sisätilat ovat kauttaaltaan ylelliset. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota materiaalien laatuun ja yksityiskohtien viimeistelyyn.

DS 3 CROSSBACKIN sisätilat ovat kauttaaltaan ylelliset. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota materiaalien laatuun ja yksityiskohtien viimeistelyyn.

EROTTUVAA MUOTOILUA

Keskikonsolin ulkoasu on huomiota herättävän tyylikäs. Timanteiksi muotoillut ohjauspainikkeet ja keskimmäiset tuuletusaukot ilmentävät DS-tuotemerkin tunnusta.

PERSONOINTI

DS 3 CROSSBACKIN sisätilat noudattavat DS Automobilesin tyylifilosofian kulmakiveä: Viisi saatavilla olevaa DS Inspiration -teemaa tarjoavat kattavan sisätilojen personointimahdollisuuden.

DS LOUNGE

DS:n ainutlaatuista mukavuutta ja hienostuneisuutta.

Olipa edessäsi lyhyt tai pitkä ajomatka, DS 3 CROSSBACKILLÄ matkanteko on aina poikkeuksellisen miellyttävää. Niin etu- kuin takaistuimetkin ovat mukavuudeltaan huippuluokkaa, ja koska rauhalliset hetket ovat kallisarvoisia, myös äänieristykseen ja akustiikkaan on panostettu erityisen paljon.

Voit keskittyä nauttimaan DS LOUNGEN ainutlaatuisesta mukavuudesta, erityisesti korkeatasoisen FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmän kirkkaasta äänestä.

12 kaiuttimesta sekä 515 W vahvistimesta koostuva System FOCAL Electra® on kuin auditorio, joka mahdollistaa poikkeuksellisen korkeatasoisen audioelämyksen.

DIGITAALINEN OHJAAMO

DS 3 CROSSBACKIN täysin digitaalinen ohjaamo on suunniteltu siten, että kaikki informaatio ja hallintalaitteet ovat kätesi ulottuvilla.

Huipputeknologian ja korkean ajoasennon ansiosta voit keskittyä kaikkein tärkeimpään: ajonautintoon.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA DIGITAALINEN MITTARISTO

Mittariston näyttämät tiedot, kuten ajonopeus, polttoainetaso, ajoavustinten tila ja reittiohjeet, ovat laajalti personoitavissa.

PALVELUT