DS 3 CROSSBACK

Ylellinen tila omistettu mukavuudellesi

Hinta alkaen 25 336 €

tai 199 €/kk

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

VIIMEISTELY

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

Uppoudu hienostuneisuuteen DS 3 CROSSBACK:in sisällä. Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien laatuun ja jokaisen yksityiskohdan viimeistelyyn.

EROTTUVAA MUOTOILUA

Kosketusnäytön alla kojelauta on näyttävän tyylikäs. Brändimme symbolia heijastaen ohjainpainikkeet ja kaksi keskimmäistä tuuletusaukkoa ovat timantin muotoiset

PERSONOINTI

DS 3 CROSSBACK:in sisätilat pysyvät uskollisena DS-tyylin filosofialle: personoinnille. Muokkaa autosi sisustaa mielikuvituksesi mukaan valitsemalla omasi viidestä DS Inspiraatioksi nimetyistä teemoista.

DS LOUNGE

DS:n ainutlaatuista mukavuutta ja hienostuneisuutta.

 

Olipa edessä lyhyt tai pitkä ajomatka, DS 3 CROSSBACKin tarjoama mukavuus on aina yhtä poikkeuksellinen. Niin etu- kuin takaistuimetkin ovat mukavuudeltaan huippuluokkaaa. Ja koska rauhalliset hetket ovat kallisarvoisia, on äänieristys viety äärimmilleen ja akustiikka erinomainen.

Voit keskittyä nauttimaan DS LOUNGEN ainutlaatuisesta mukavuudesta, erityisesti korkeatasoisen FOCAL Electra® -äänentoistojärjestelmän äänen puhtaudesta.

12 kaiuttimesta sekä 515 W vahvistimesta koostuva System FOCAL Electra® on kuin auditorio, joka mahdollistaa poikkeuksellisen korkeatasoisen audioelämyksen.

DIGITAALINEN OHJAAMO

DS 3 CROSSBACKin täysin digitaalinen ohjaamo on suunniteltu siten, että kaikki informaatio ja hallintalaitteet ovat kätesi ulottuvilla.

Huipputeknologian ja korkean ajoasennon ansiosta voit keskittyä kaikkein tärkeimpään: ajonautintoon.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA DIGITAALINEN MITTARISTO

Hallitse autosi toimintoja 10,3″ kosketusnäytön avulla ja näe kaikki ajosi kannalta tärkeä informaatio 7″ digitaaliselta mittaristolta.

Voit personoida mittaristolla näkyvät tiedot, kuten nopeuden, polttoainetason, ajoavustimet ja navigoinnin tarpeidesi mukaiseksi.

PALVELUT