BY PARIS

DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS, eksklusiivinen erikoismallisto

Kaksi pariisilaisen tyylin ikonia, Ines de la Fressange Paris ja DS Automobiles, liittivät erikoisosaamisensa yhteen ja esittelevät uuden Limited Edition -version DS 3 Crossback -mallista.

MODERIA ELEGANSSIA

Ainutlaatuinen malli, joka henkii pariisilaista tyylikkyytä

Ympäröi itsesi pariisilaisella tyylikkyydellä. DS 3 CROSSBACK x Ines de la Fressange Paris -erikoismallimme on tulvillaan laadukkaita materiaaleja ja hienostuneita yksityiskohtia

Jokainen DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS -erikoismallin mukana tulee ainutlaatuinen DS Automobiles x Ines de la Fressange Paris -lompakko. Hienostunut ja ajaton Marcia-lompakko ilmentää paitsi Ranskan lipun värejä myös matkailua: sen design on saanut inspiraationsa legendaarisista lentopostin kirjekuorista.

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

Tutustu DS 3 CROSSBACK Ines De La Fressange -malliin kotisohvaltasi! Etätapaamisessa DS-asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi ja esittelevät autoa sinulle henkilökohtaisesti videoyhteyden välityksellä. DS-asiantuntijamme palvelevat sinua ilman ajanvarausta tai vaihtoehtoisesti sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

• Tervehdi ystävällistä DS-asiantuntijaamme chat-palvelussamme ja kerro, että haluat videoyhteyden myymälään. Videoyhteys avautuu suoraan samassa chat-ikkunassa.
• Halutessasi voit valita, että asiantuntijamme ei näe sinua.
• Mikäli asiantuntijamme ovat varattuina, voit varata ajan ajanvarauskalenterista
• DS Video Chat palvelee ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–15.

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

Ulkopuolen design

Mattamusta etusäleikkö kromikoristein ja krominen DS-logo

Mattamusta etusäleikkö hienostunein kromikoristein yhdessä kromisen DS-logon kanssa viimeistelevät DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS -erikoismallin tyylikkään muotoilun.

 

Ines Red -punaiset peilikotelot

Peilikoteloiden punainen Ines Red -väri on Ines de la Fressange Paris -muotitalon tunnusmerkki. Yhdessä Ink Blue -sinisen korinvärin ja Perla Nera -mustan katon kanssa se antaa erikoismallille kontrasteilla leikittelevän ulkonäön.

18″ NICE-kevytmetallivanteet

Erottuvat ja veistokselliset vanteet on käsitelty Gloss Black -värillä, ja niiden keskiöissä toistuu Ines Red -väritys.

Ines de la Fressange Paris tunnukset

Neljä tunnusta viimeistelevät tämän ainutlaatuisen yhteistyön. Kuten muotikannanotto, auton etu- ja takaosa on brändätty Ines de la Fressange -logolla, kun taas ovet kantavat DS:n nimeä “Clous de Paris” -kirjailuin – tekniikka, josta DS Automobiles on tunnettu.

 

DS MATRIX LED VISION

Tälle häikäisevälle mallille lisää näkyvyyttä tuovat DS MATRIX LED VISION -ajovalot. Ne mukautuvat ympäristöön automaattisesti tuulilasin yläosaan sijoitetun kameran ansiosta ja valaisevat tien häikäisemättä edellä ajavia tai vastaan tulevia autoja.

 

Koriin integroidut oven kahvat sekä avaimeton käynnistys ja lukitus etäisyystunnistuksella

Koriin integroidut ovenkahvat hämmästyttävät: ne tulevat esiin kun lähestyt autoa. Muulloin ne piiloutuvat huomaamattomiksi auton kylkiin, korostaen DS 3 CROSSBACKIN hienostunutta siluettia.

Sisätilat

Tiimimme valitsemat sisustan elementit, kuten Ines Blue-kudotut kankaat ja Marine Alcantara® -nahka, nostavat tämän ranskalaisen tyylin ikonien yhteistyössä luoman rajoitetun erikoismallin ohjaamon uudelle tasolle.

Marine Alcantara® -nahka ja Ines Blue punotut verhoilu

Eksklusiiviset verhoilumateriaalit ovat DS Automobilesin ja Ines de la Fressange Paris’n yhdessä suunnittelemat. Ariègen alueella (Pyreneet, Etelä-Ranska) toimivien kutojien inspiraationa toimivat nahan eri punontatekniikat, ja istuintyynyjen verhoilukangas on uniikki, elegantti ja pehmeän tuntuinen.

Alcantara® Marine nahka  Ines Red -tikkauksilla

Kojelauta on myös päällystetty Marine Alcantara® -materiaalilla, jota koristavat tyylikkäät Ines Red -ompeleet. Kontrasteilla leikittelevän kojelaudan kruunaa Ines de la Fressange Paris -tunnus.

Nahkapäällysteinen ohjauspyörä

Työskentelimme parhaiden verhoilijoiden kanssa verhoillaksemme ohjauspyörän kauttaaltaan pehmeällä nahalla, ja osa verhoilutekniikoista onkin yksinomaan DS Automobilesin käytössä. Ines Blue -reunuksella varustettu matto korostaa erikoismallin sisätilojen laatua, minkä lisäksi ajoasento on yksityiskohtaisesti harkittu.

Navigointi

10,3 tuuman HD-kosketusnäytöllä hallinnoidaan navigointia ja TomTomin kanssa yhteistyössä kehitettyjä palveluita, kuten reaaliaikaisia liikennetietoja

Aktiivinen hätäjarrutus ja Safety Pack

Viimeisimmän sukupolven kamera- ja sensoritekniikka havaitsee tielläsi olevat esteet. Vaaran uhatessa äänimerkit ja visuaaliset signaalit varoittavat sinua ennen kuin hätäjarrutusjärjestelmä astuu peliin. Voit nauttia ajamisesta rauhallisin mielin.

Etu- ja takatutkat

Etu- ja takapuskureiden anturit helpottavat pysäköintiä. Lähenevästä esteestä varoitetaan äänimerkein.

DS 3 CROSSBACK INES DE LA FRESSANGE PARIS KUVISSA