Toimintamatka:

+300 km (WLTP)

Lataaminen:

80 % 30 minuutissa

Moottori:

100kW/136hv

Hienostunut ja kompakti SUV, DS 3 CROSSBACK E-TENSE on ensimmäinen DS Automobilesin 100 % sähköinen auto. DS 3 CROSSBACK E-TENSE tekee tietä uuden sukupolven sähköautoille.

 

VIIMEISTELYÄ JA TEKNOLOGIAA

Tutustu hienostuneeseen ja mukavuuspainoitteeseen sisustaan

 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE on sähköauto, jonka suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja.  Aivan kuten perinteisissä bensiini- ja dieselversioissa, myös 100 % sähköisen SUV:mme sisätilat on suunniteltu sinua varten. Kaikki kuljettajan tarvitsemat tiedot ja hallintalaitteet ovat helposti saatavilla 10,3 tuuman HD-kosketusnäytön ja 7 tuuman digitaalisen mittariston kautta.

 

Intuitiivisen ja teknologisesti edistyneen ohjaamon viimeistelee erinomainen eristys ulkoisesta melusta ja tärinästä, jotta voit nauttia ajosta.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Aja tai ole kyydissä

DS DRIVE ASSIST -turvallisuusjärjestelmä pitää huolen sinusta ja läheisistäsi turvallisuudesta. Järjestelmä tunnistaa kaistaviivat ja pitää autosi tarkasti niiden keskellä 180 km/h nopeuteen asti.

Kun liikenne on ruuhkaista, järjestelmä hallinnoi automaattisesti autosi pysähtymisiä ja liikkeellelähtöjä.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Autosi pysäköi itse itsensä

DS PARK PILOT pysäköi auton itsenäisesti. Kun haluat pysäköidä auton, Sinun ei tarvitse kuin painaa Park-painiketta ja odottaa, että auto pysäköi itse itsensä.

TUULILASINÄYTTÖ

TUULILASINÄYTTÖ

Katseesi korkeudella

 

Ajonopeus, vakionopeudensäätimen ja nopeudenrajoittimen tiedot, liikennemerkkien tunnistus, ajoavustimet ja navigointi: matkan aikana kaikki tärkeimmät tiedot ovat suoraan näkökentässäsi silmien korkeudelle sijoitetun heijastusnäytön ansiosta. Tärkeät tiedot välittyvät värillisinä läpinäkyvälle näytölle.

TUULILASINÄYTTÖ
DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Älykkäät ajovalot

Uusimman sukupolven DS MATRIX LED VISION -ajovalot tuovat taianomaista tyylikkyyttä autoosi häikäisemättä vastaantulijoita. Maantiellä ajaessasi Sinun ei tarvitse huolehtia valojen säädöstä tai niiden häikäisevyydestä. Tuulilasin yläreunaan sijoitetun kameran avulla älykkäät valot muuntavat automaattisesti valosäteiden määrää liikenneolosuhteiden mukaan.

DS MATRIX LED VISION Full LED -ajovalot koostuvat kolmesta identtisestä LED-lähivalomoduulista ja yhdestä viiteen riippumattomaan osioon jaetusta MATRIX BEAM -kaukovalomoduulista. Kaukovalot syttyvät ja sammuvat progressiivisesti ajo-olosuhteiden mukaan.

DS MATRIX LED VISION
MAAGISET OVENKAHVAT

MAAGISET OVENKAHVAT

Jotka avautuvat automaattisesti

Kun lähestyt DS 3 CROSSBACKIÄ, auton ovien lukot avautuvat jo 1,5 metrin säteellä ja ovenkahvat nousevat esiin automaattisesti. Sinun ei tarvitse kuin avata ovi, ja tarttua ohjauspyörään. Kun siirryt kauemmas autosta, ovenkahvat painuvat korin sisään ja auto sulkeutuu automaattisesti.

DS 3 CROSSBACK E-Tense Sähkömoottori

DS 3 CROSSBACK E-Tense Sähkömoottori

Ainutlaatuinen design

DS 3 CROSSBACK E-TENSEN täyssähkövoimalinjan ansiosta ajaminen on hiljaista.

Tehokas ja joustavan sähkömoottorin akku on sijoitettu strategisesti alustaan, jotta auto on yhtä tilava kuin polttomoottoriversiotkin.

 

DS 3 CROSSBACK E-Tense Sähkömoottori

PALVELUT

  • Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.
  • Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. Ladattavan hybridiauton kulutus voi poiketa merkittävästi ilmoitetuista kulutusarvoista auton käytöstä ja lataamisesta riippuen. Autoa tulee ladata viimeistään akkujen tyhjennyttyä, jotta ajoneuvon kulutus pysyy alhaisena.
  • Sähkö- ja hybridiautot sisältävät uutta teknologiaa, joka aiheuttaa niiden käyttöön ja toimintaan liittyviä rajoituksia. Näitä voivat aiheuttaa esimerkiksi suuri ajonopeus, peräkkäiset lataukset tai käyttö kuumissa tai kylmissä olosuhteissa. Rajoituksia käytetään esimerkiksi ajoneuvon tekniikan suojelemiseksi.
  • Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
  • Ajovoima-akun kapasiteetti heikkenee luonnollisen kulumisen johdosta. Akun kapasiteettiin ja kestävyyteen vaikuttavat esimerkiksi käyttötapa, ikääntyminen sekä ajokilometrit. Sähköisen voimalinjan käyttöikä voi olla koko auton käyttöikää lyhyempi.
  • Auton käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa.