KARISMAATTINEN DESIGN

DS 7 CROSSBACK on DS-malliston ensimmäinen toisen sukupolven auto. Uutuusmalli on ranskalaisen taitotiedon voimannäyte, joka yhdistää SUV-muotoilun, ylelliset materiaalit, käsityöläistaiton ja teknologisen kekseliäisyyden upeaksi kokonaisuudeksi. Tyylikäs ja tunnistettava DS WINGS -jäähdyttimen säleikkö antaa keulalle ylvään olemuksen, jota korostaa voimakkaat kylkilinjat. Veistoksellisen olemuksen viimeistelee DS ACTIVE LED VISION -ajovalot, jotka ovat kuin säihkyvät timantit.

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

Tutustu DS 7 CROSSBACK E-TENSE -malliin kotisohvaltasi! Etätapaamisessa DS-asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi ja esittelevät autoa sinulle henkilökohtaisesti videoyhteyden välityksellä. DS-asiantuntijamme palvelevat sinua ilman ajanvarausta tai vaihtoehtoisesti sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

• Tervehdi ystävällistä DS-asiantuntijaamme chat-palvelussamme ja kerro, että haluat videoyhteyden myymälään. Videoyhteys avautuu suoraan samassa chat-ikkunassa.

• Halutessasi voit valita, että asiantuntijamme ei näe sinua.

• Mikäli asiantuntijamme ovat varattuina, voit varata ajan ajanvarauskalenterista

• DS Video Chat palvelee ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–15.

DS VIDEO CHAT -ETÄTAPAAMINEN

Värit

ULKOVÄRIT
Saatavilla olevat korin värit
Blanc Banquise
VANTEET
ROMA
Blanc Banquise
ROMA
LUMOAVAT AJOVALOT

LUMOAVAT AJOVALOT

DS ACTIVE LED VISION: Näe ja tule nähdyksi. Uusimman sukupolven DS ACTIVE LED VISION -ajovalot ovat taianomaiset ja tyylikkäät.

LUMOAVAT AJOVALOT

LIHAKSIKAS MUTTA ELEGANTTI

DS 7 CROSSBACK huokuu karismaa, voimaa ja itsevarmuutta. Sen muotokieli on yhdistelmä aistikkuutta ja huipputason osaamista.

DS 7 CROSSBACK huokuu karismaa, voimaa ja itsevarmuutta. Sen muotokieli on yhdistelmä aistikkuutta ja huipputason osaamista.

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.

DS-auton omistajana olet automaattisesti oikeutettu Only You -palveluihimme. Sinun inspiroimasi ja sinulle luotu Only You on ainutlaatuinen asiakasetuohjelma, joka on räätälöity tarpeisiisi.

PALVELUT