TEKNISESTI EDISTYKSELLINEN SUV-OHJAAMO

Voit personoida kuljettajan 12-tuumaisen mittariston älykkäät grafiikat. Ohjauspyörän vieritysvalikko näyttää sinulle kaikki tarvitsemasi ajotiedot. Siinä on kuusi tilaa, mukaan lukien DS CONNECTED PILOT ja DS NIGHT VISION.

12 tuuman kosketusnäytöllä voit käyttää erilaisia toimintoja joko suoraan kosketusnäyttöä koskettamalla tai käyttämällä timanttikuvioitua rullaohjainta. Kosketusnäytöltä voit hallita kaikkia toimintoja, kuten mukavuusasetuksia, mediaa, liitettävyyttä ja Mirror Screen -älypuhelimen peilaustoimintoa*.

*Vaatii yhteensopivan älypuhelimen

DS SAFETY: PITÄÄ HUOLTA SINUSTA

Pitkien matkojen aikana keskittymättömyys tai huono näkyvyys voivat johtaa vaarallisiin tilanteisiin. DS SAFETY pitää sisällään tärkeimmät toiminnot, jotka tekevät jokaisesta matkasta turvallisempaa.

DS NIGHT VISION: näe pimeässä

Olemme suunnitelleet DS NIGHT VISION -teknologian auttamaan sinua näkemään paremmin pimeässä. Etupuskuriin sijoitettu infrapunakamera havaitsee pientareella liikkuvat jalankulkijat ja eläimet 100 metrin etäisyydeltä. Järjestelmän avulla voit ennakoida vaaratilanteet ja reagoida tilanteen vaatimalla tavalla.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: pysy tarkkana

Insinöörimme ovat kehittäneet järjestelmän, joka havaitsee mikäli keskittymisesi herpaantuu. Kaksi infrapunakameraa, toinen ohjauspyörän yläpuolella ja toinen tuulilasin yläreunassa, seuraa taukoamatta kuljettajan silmien toimintaa havaitakseen väsymyksen (silmäluominen liikkeet), muutoksen kasvojen ilmeessä (katseen suuntaus) ja pään liikkeet, joiden seurauksena auto ei pysy enää omalla ajolinjallaan. Heti kun DS DRIVER ATTENTION MONITORING huomaa normaalista poikkeavaa toimintaa, se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä sekä varoituksella kosketusnäytöllä.

 

DS ACTIVE LED VISION: näe ja tule nähdyksi

Ensi kertaa DS E-TENSE -konseptiautossamme esitellyt DS ACTIVE LED VISION -ajovalot ovat näyttävät ja käytännölliset. Päävalonlähde muodostuu kolmesta pyörivästä LED -moduulista. Ohjauspyörän kulmasta, ajonopeudesta ja sääolosuhteista riippuen LEDit pyörivät ja jopa kallistuvat lyhentäen tai pidentäen valon kantamaa. Valonsäde sitävastoin on laajempi tai paremmin suunnattu tien reunojen valaisemiseksi.

 

DS LOUNGE : DYNAAMISTA MIELENRAUHAA

Kun istuudut DS 7 CROSSBACK:n ohjaamoon, nautit hyvinvoinnin ja rauhallisuuden tunteesta. Sen innovatiiviset teknologiat ja avantgardistinen suunnittelu luovat ylittämättömän rauhallisuuden, mukavuuden ja tehokkuuden.

DS ACTIVE SCAN JOUSITUS: pehmeä reagointia

Ennakoiminen on avainsana DS ACTIVE SCAN -jousituksen yhteydessä. Tämän aikaansaamiseksi kamera ja sensorit analysoivat jatkuvasti tien luonnetta ja DS 7 CROSSBACKin toimintoja. Ne välittävät reaaliajassa tiedot laskimelle, joka reagoi jokaiseen pyörään itsenäisesti. Saamiensa tietojen perusteella se muokkaa jousituksesta kovemman tai pehmeämmän. Reagointia ja mielenrauhaa – sitä ajaminen tällä poikkeuksellisella SUV:lla tarjoaa.

FOCAL Electra® HiFi -järjestelmä: äänen puhtautta

Kun äänentoistoa ryhdyttiin suunnittelemaan, otimme yhteyttä FOCAL®:iin, johtavaan ranskalaiseen ääänentoiston asiantuntijaan. Tämä korkeatasoinen FOCAL Electra® ,-äänentoistojärjestelmä sisältää 14 kaiutinta, jotka ovat tarkkaan sijoitettu matkustamoon ainutlaatuisen korkeatasoisen äänielämyksen aikaansaamiseksi.

DS PILOT: KOHTI AUTONOMISTA AJAMISTA

Matkusta rauhassa kiitos DS 7 CROSSBACK:n uusimpien kuljettajaa avustavien teknologioiden ansiosta.

DS CONNECTED PILOT: aja tai ole kyydissä

DS CONNECTED PILOT on askel kohti autonomista ajamista. Tämä innovatiivinen ominaisuus säätää automaattisesti ajoneuvon nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ja sijoittaa DS7 CROSSBACKin omalle ajolinjalleen kuljettajan valinnan mukaan ohjaukseen vaikuttamalla. Käytettävissä nopeuden ollessa 0 – 180 km/h*. DS CONNECTED PILOT hallitsee auton täydellisen pysäyttämisen sekä sen uudelleen liikkeelle lähtemisen. Se valitsee oikean nopeuden sekä oikean ajolinjan.

*Maakohtaisista laeista riippuen

DS PARK PILOT: vaivatonta pysäköintiä

Tämän avustimen ansiosta auto pysäköi itse itsensä niin kadun varteen kuin vinoparkkiinkin kuljettajan koskematta ohjauspyörään tai polkimiin. DS PARK PILOT havaitsee DS 7 CROSSBACKin mittoihin sopivan pysäköintitilan sen ohi ajettaessa. 30km/h nopeuteen saakka.

 

DS ConnectedCAM: kamera, joka tallentaa kaiken minkä näet

DS ConnectedCAM on taustapeiliin integroitu kamerajärjestelmä, joka ottaa ja tallentaa kuvia ja videoita. WiFi-yhteyden ansiosta kameralla otettu data voidaan siirtää älypuhelimeen.

Kun sinusta tulee DS:n omistaja, pääset automaattisesti hyötymään Only You -palveluistamme. Sinun inspiroima ja sinulle luotu, Only You on DS-kokemuksen kulmakivi ja osoitus sitoutumisestamme Sinuun. Uuden DS:n oston jälkeen nautit jatkossakin palveluista, jotka on räätälöity ja mukautettu jokaiseen tarpeeseesi.

 

PALVELUT