TEKNISESTI EDISTYKSELLINEN SUV-OHJAAMO

DS 7 CROSSBACKIN tietoviihde- ja mukavuusominaisuuksia hallitaan 12 tuuman kosketusnäytöllä ja timanttikuvioidulla rullaohjaimella. Näitä ovat esimerkiksi mukavuusasetukset, media, liitettävyys ja Mirror Screen -älypuhelimen peilaustoiminto*.

*Vaatii yhteensopivan älypuhelimen

12 tuuman kosketusnäytöllä voit käyttää erilaisia toimintoja joko suoraan kosketusnäyttöä koskettamalla tai käyttämällä timanttikuvioitua rullaohjainta. Kosketusnäytöltä voit hallita kaikkia toimintoja, kuten mukavuusasetuksia, mediaa, liitettävyyttä ja Mirror Screen -älypuhelimen peilaustoimintoa*.

*Vaatii yhteensopivan älypuhelimen

DS SAFETY: PITÄÄ HUOLTA SINUSTA

Keskittymisen herpaantuminen tai huono näkyvyys voivat johtaa vaarallisiin tilanteisiin. DS SAFETY on edistyksellinen ajoavustinkokonaisuus, joka huolehtii sinun ja läheistesi turvallisuudesta.

DS NIGHT VISION: näe pimeässä

DS NIGHT VISION parantaa turvallisuutta huonoissa valaisuolosuhteissa. Etupuskuriin sijoitettu infrapunakamera havaitsee pientareella liikkuvat jalankulkijat ja eläimet 100 metrin etäisyydeltä. Järjestelmän helpottaa yllättävien vaaratilanteiden tunnistamista ja niihin reagoimista.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: pysy tarkkana

DS DRIVER ATTENTION MONITORING analysoi kuljettajan ajokuntoa. Kaksi infrapunakameraa tarkkailee kuljettajan silmäluominen liikkeitä, muutoksia katseen suuntauksessa ja pään liikkeitä. Järjestelmä varoittaa väsymyksestä tai keskittymisen herpaantumisesta äänimerkillä sekä kosketusnäytön varoituksella.

 

DS ACTIVE LED VISION: näe ja tule nähdyksi

Uusimman sukupolven DS ACTIVE LED VISION -ajovalot ovat taianomaiset ja tyylikkäät. Päävalonlähde sisältää kolme pyörivää LED-valomoduulia, joiden valaisemaa aluetta ja valotehoa mukautetaan ohjauksen, ajonopeuden ja sääolosuhteiden perusteella.

 

DS LOUNGE: DYNAAMISTA MIELENRAUHAA

DS 7 CROSSBACKIN ohjaamo on hyvinvoinnin ja seesteisyyden tyyssija. Sen kekseliäät teknologiset ratkaisut ja avantgardistinen suunnittelu tarjoavat rauhallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

DS ACTIVE SCAN JOUSITUS: pehmeä reagointia

DS ACTIVE SCAN säätää jousitusta joko jämäkämmäksi tai pehmeämmäksi tilanteen mukaan. Järjestelmä hyödyntää tuulilasin yläosaan sijoitettua kameraa, neljää asentoanturia ja kolmea kiihtyvyysanturia ja ohjaa jokaisen pyörän jousitusta itsenäisesti. Tulemana on korkeatasoinen mukavuus tien kunnosta riippumatta.

FOCAL Electra® HiFi -järjestelmä: äänen puhtautta

DS 7 CROSSBACKIN korkealuokkainen äänentoisto on suunniteltu ranskalaisen äänentoistojärjestelmien asiantuntijan, Focalin kanssa. FOCAL Electra® sisältää 14 kaiutinta, jotka tarjoavat ainutlaatuista akustista elämystä.

DS PILOT: KOHTI AUTONOMISTA AJAMISTA

DS 7 CROSSBACKIN edistykselliset ajoavustimet huolehtivat sinun ja läheistesi turvallisuudesta.

DS CONNECTED PILOT: aja tai ole kyydissä

DS CONNECTED PILOT on askel kohti autonomista ajamista. Järjestelmä pitää auton kaistaviivojen keskellä aktiivisesti, ylläpitää valittua ajonopeutta ja huolehtii riittävästä turvavälistä edellä ajavaan ajoneuvoon. Kaupunkiajossa järjestelmä hallinnoi myös pysähtymisiä ja liikkeellelähtöjä automaattisesti. Järjestelmä toimii 0–180 km/h nopeudessa.

DS PARK PILOT: vaivatonta pysäköintiä

Tämän avustimen ansiosta auto pysäköi itse itsensä niin kadun varteen kuin vinoparkkiinkin kuljettajan koskematta ohjauspyörään tai polkimiin. DS PARK PILOT havaitsee DS 7 CROSSBACKin mittoihin sopivan pysäköintitilan sen ohi ajettaessa. 30km/h nopeuteen saakka.

*Maakohtaisista laeista riippuen

Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai lisävarusteita malliversion mukaan. Tarjolla olevat varusteet ja hinnat voivat kuitenkin muuttua, emmekä voi taata aina autojen tai tiettyjen varusteiden saatavuutta. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, suosittelemme varmistamaan valtuutetulta DS-jälleenmyyjältä tiedot voimassa olevista vaihtoehdoista ja hinnoista.

DS-auton omistajana olet automaattisesti oikeutettu Only You -palveluihimme. Sinun inspiroimasi ja sinulle luotu Only You on ainutlaatuinen asiakasetuohjelma, joka on räätälöity tarpeisiisi.

 

PALVELUT